Eşimle ailem arasında kaliyorum

Insanin bazen hasas noktalari olur o hassas noktasina dokunursan patlar ben esini hakli sizi haksiz buldum kusura bakmayin esinizden memnunsaniz bunlar olmadan once sebep ne dolduruyorlar ? Sizi cok seviyorlarsa cocugun olunca neden sana bakamayacaklar ? Cok celiskili

Ailene katiliyorum, çocuk yapma bence. Bu adamla sonun oldugunu dusunmuyorum. Ailenden gelip ozur dilemesi gerekiyor ne olursa olsun, SENIN ailen. 1 bucuk senede bu kadar sorun yanliş bir evlilik diye bagiriyor ama.sizin kulaklariniz tikalı.

Wallaha koca çok bulunurda insanin ailesi bir tanedir. Degisme konusuna gelince bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur..

Sende onun ailesiyle görüşmeyeceksin bu kadar basit para içinde sevmediğim insanlara katlanamam öğk hele ki babama saygısızlık yapan hem çulsuz hem asalak kocaya hiç katlanmam

Ama eşimin ailesi her tartışmamızın içinde karşılıklı oturuyoruz ve artık kendimi yalnız hissediyordum normalde bende aileme hiçbirşey anlatmam bir anda dokuluverdim herseyi
O da eşinizin sorumsuzluğu tekrar söylüyorum eşle olan aileye aileyle olan eşe anlatılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…