Daha önce ettim bende kayinvalidemle kavga konuşmuyorum artık arama mesafe koyduğum için bana karisamiyorlarVarda o adam için mi babanın tehdit edilmesine göz yumuyorsun? Sen kayınvalideni bir tehdit et bakalım neler oluyor?
Öyle değil işte öyle olsa elinizden tutar ailenizin evine gider hepsinin elini öpüp özür diler siz kendinizi kandiriyorsunuzYasandi evet ama o cümleleri sinirle kurdum. Şuan eşim bana karşı ıyi kaç defa boşanmaya kalkıştım ama olmadı. Suandada herşeyi düzeltmeye çalışan bir eşim var ve arada kaliyorum
Hayırlı evlât olup olmadığıma sen karar vermiyorsun dimi. O sinirle belki biraz abartılmış yazilardi
Eşim yanaşsa abim ve babam yanaşmıyor onun gelip ozurdilemesini bile istemiyorlarÖyle değil işte öyle olsa elinizden tutar ailenizin evine gider hepsinin elini öpüp özür diler siz kendinizi kandiriyorsunuz
Şuan dışarı çıkabiliyorum kayinvalidemle konuşmadığım için eşimi kendime çektim ve bana karışmıyorlar ferace giymiyorum evet pantolona hala eşim karşı tesettüre uygun olmadığını düşünüyor. Çocuk konusuda Bende şuan yapmayı dusunmuyorum eşimin çabaladığını görüyorum bana artık çok ıyi davranıyor. Önceki gibi olsa şuan arada kaldım ve diye konuş açmazdım. Bir yanda ailem bir yanda evliliğimiz için uğraşan eşim var anlatabildimmineyi abarttınız mesela?
düğününüz bile istediğiniz gibi olmamış.
ailesi çarşaflı diye size kıyafet baskısı kurulmuş. etek ve ferace giymeye başlamışsınız.
pantolon giymek için izin almışsınız. izne rağmen kayınvalide hoşlanmadı size eşiniz sizle kavga etmiş.
çocuk olursa medreseye gönderirim demiş. yıl 2020 bu arada.
size sürekli mal gerizekalı vs diyormuş. bela okuyormuş.
dışarı çıkmanıza izin vermiyormuş pek.
bunların hangisi sizin abartınız, hangisi gerçek. konunuzu özetledim, ben uydurmadım.
Koca adamı o hale nasıl getirdiyse saygısız kim bilir daha neler dedi o adam öyle gözü dolu eve girdi aynısı babasına yapılsa kıyameti koparırlar amaEşim yanaşsa abim ve babam yanaşmıyor onun gelip ozurdilemesini bile istemiyorlar
Inanın dediklerinizi hep düşündüm ama şuan evliligimizi kurtarmak için çabalayan bana çok ıyi davranan eşimi görünce herşeyi silemiyorumEvliligin baslangici cok saglam olmamis.
Devaminda da sureci iyi yonetememissin. Babanin ve esinin karsi karsiya gelmesi sizin karsiniza hep çıkacak bir sorun.
Bana gore asil mesele ise kadinlarin evlilik kararini verme surecinde dikkat etmesi gereken dinamikler.
Su meseleye donuk ne kadar bilinclendirme calismasi yapsalar az .
Hayatttaki beklentileriniz nedir? Esiniz bu beklentileri saglayacak bir yol arkadasi mi? Hep dusunmek lazim iste. Tabi her sey planlandigi gibi de gitmiyor. Kader diyoruz geciyoruz... Yine de sorgulayin, silkelenin. Degistirebileceginiz bir seyler var mi pesinden gidin.
Oturun bir dusunun guzel kardesim. Ben su an neredeyim, ne haldeyim? Su kisacik omrumde neler yaşamak istiyorum? Nasil mutlu olabilirim? Nelerden taviz verebilirim, nelerden vazgecemem? Nelere gogus gerebilirim?
Aldiginiz cevaplara gore saglam bir karar verin. Arkaniza bakmayin.
Evet koparır. Ailem düşün taşın esin sana iyiyse bizede iyi olur biz seninle görüşürüz eşinle görüşmesene olur diyorlarKoca adamı o hale nasıl getirdiyse saygısız kim bilir daha neler dedi o adam öyle gözü dolu eve girdi aynısı babasına yapılsa kıyameti koparırlar ama
Erkekler degismez derler hep buralarda ama degiseni de gordum.Ozellikle zaman. Erkekler zaman gectikce yumusuyor kadinlar sertleşiyor bazi gozlemlerime gore. Bunun bir matematigi kesin bir ongorusu yok elbet .Inanın dediklerinizi hep düşündüm ama şuan evliligimizi kurtarmak için çabalayan bana çok ıyi davranan eşimi görünce herşeyi silemiyorum
Çocuk dusunmuyorumArada saygı yok sevgi yok umarım bir hata daha yapıp çocukta olmaz.
Çocuk düşünmüyorum. Şuan Bende sadece zamana bıraktım. Elimden geleni yaptım demek için şuan bekliyorumErkekler degismez derler hep buralarda ama degiseni de gordum.Ozellikle zaman. Erkekler zaman gectikce yumusuyor kadinlar sertleşiyor bazi gozlemlerime gore. Ama bunun bir matematigi kesin bir ongorusu yok. Madem iyi yonde bir degisim var. Kirmizi cizgilerini cek ve beklemede kal. Icinde zaman verecek kadar sevgi varsa yap bunu. Sonrasinda pisman olmazsin. Gunahiyla sevabiyla elimden geleni yaptim ama olmadi...
Ama demisler zaten bu surecte cocuk yapma.
Her şeyi düzeltmeye çalışan eşiniz neden işe babanızla arasını düzeltmekle başlamıyor?Yasandi evet ama o cümleleri sinirle kurdum. Şuan eşim bana karşı ıyi kaç defa boşanmaya kalkıştım ama olmadı. Suandada herşeyi düzeltmeye çalışan bir eşim var ve arada kaliyorum
Doğru söylüyorsun katılıyorum sana hakkımızda hayırlısı zamanla görücez ne olacaginisakın aileni ezdirme yazık değilmi babana ne dedi de üzdü adamı Allah bilir. kendi ailesinin lafıyla senin aileni üzüyor. baban haklı madem g..ü yemiyo ne diye evlenip seni de üzdü. büyükler bişey biliyorsa konuşur sakın çocuk yapma kocanı böyle dolduran ailesi gün gelir sana onlar yüzünden sırtını da döner. insan sevdiğini aklarmış.kocan sana iyi bir insan gibi gelebilir ama 5 para etmez bir adam. (dost acı söyler üzgünüm)
diyeceksin bekara karı boşamak kolay gelir. benim de benzer durumlar oldu ve malesef ben kocamın ve kaynanamın gerçek yüzünü oğlum doğduğu gün gördüm. çok seviyorum kocamı ama bu onun yaptıklarını haklı çıkarmaz. idare ediyorum oğlum için ama ne kadar sürer bunu Allah bilir. kaynanam ölürse belki sorunlarımız çözülür.
size doğuştan verilen özgürlüklerin bir kısmını (dışarı çıkabilmek gibi) kazanabilmişsiniz. ne güzel.Şuan dışarı çıkabiliyorum kayinvalidemle konuşmadığım için eşimi kendime çektim ve bana karışmıyorlar ferace giymiyorum evet pantolona hala eşim karşı tesettüre uygun olmadığını düşünüyor. Çocuk konusuda Bende şuan yapmayı dusunmuyorum eşimin çabaladığını görüyorum bana artık çok ıyi davranıyor. Önceki gibi olsa şuan arada kaldım ve diye konuş açmazdım. Bir yanda ailem bir yanda evliliğimiz için uğraşan eşim var anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?