• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yılışık kadın iş arkadaşı

Evimize hiç gelmediler. Lojmanda herkesin hobi bahçesi gibi yeri var orada semaver yakıyoruz oraya damlıyor kadın. Bu dediklerinizi yaptım ama bu sefer kadın daha da bana kötü bakmaya başladı ciddi anlamda ben bakınca da gülmeye başlıyor.
Yılışık erkekler olduğu gibi sakız gibi yapışan Yılışık kadinlar da var maalesef.Bazi erkekler de bu tür kadinlardan hoşlaniyor maalesef.O zaman samimi gördüğünüz an da tepkinizi vereceksiniz.Avazinizin çıktığı kadar bağırın herkes duysun.Hatta bir daha böyle cıvık hareketlerini göreyim isyerine gelip rezil edicem seni deyin.Arada isyerine de gidip yoklayin.Belki biraz çekinir.Hos bazıları cirkeflikten de anlamaz.Gozunu kararttiysa rezil olmaktan da korkmaz.Ama en azından belki eşiniz isyerinde duyulmasından çekinip araya mesafe koyar.

Keşke bana nasıl yakıştırırsın dese şçim rahatlardı. Ne var aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kadın sıcakkanlı millet yanlış anlıyor sende yanlış anlıyorsun bana karışma sen konuşmazsan konuşma dedi
Millet de yanlış anlıyor demek. Başkaları da yanlış anlıyor!!

Tövbee Hayır kocasıyla kanki olsun. Kadin ve kendi kocasi ne tepki verecek bakalim

Sosyal ilişkiyi yanlış anladığını düşünmüyorum. Kadın kocasi yokken temas ediyormuş. Sıcakkanlı olduğu için temas etse kocasının yanında da fark etmeden temas ederdi. Konu sahibi rahatsız olduğunu belli ettiği halde hala yanlarına damlıyormus.
Kocasi da (konu sahibinin hissettiği doğruysa) adam değil işte karısının yanında flortlesiyor
muhteşem 4 lü olsunlar yanii?valla benim kafama yatmadı .konu sahibi sosyal ilişkileri yanlış mı anlıyor acaba?ha değilse o kocayı boşarım ben olsam hiçç kendimi yormadan
Gidecek yerim yok olsa hiç düşünmem. Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz sonuçta hangi hareketin hangi anlama geldiği bellidir bu ülkede yani tavırları normal olmadığı için böyle diyorum

Yılışık erkekler olduğu gibi sakız gibi yapışan Yılışık kadinlar da var maalesef.Bazi erkekler de bu tür kadinlardan hoşlaniyor maalesef.O zaman samimi gördüğünüz an da tepkinizi vereceksiniz.Avazinizin çıktığı kadar bağırın herkes duysun.Hatta bir daha böyle cıvık hareketlerini göreyim isyerine gelip rezil edicem seni deyin.Arada isyerine de gidip yoklayin.Belki biraz çekinir.Hos bazıları cirkeflikten de anlamaz.Gozunu kararttiysa rezil olmaktan da korkmaz.Ama en azından belki eşiniz isyerinde duyulmasından çekinip araya mesafe koyar.
Kadın herkese aynı değil bi benimkiyle böyle oda benim kocamdan kaynaklı ben anladım zaten

konu sahibi hele bir ayrıntılı anlatırmısın?neler yapıyor bu kadın mesela ?emin olalım da ona göre yorum yapalım
Mesela kızını bişey ısırmış gecenin bir vakti fotoğraf atmış bu ne böceği ya da bahçe için hortum lazım gel beraber alalım bahçe ilaçlanacak gel beraber ilaçlayalım ay niye bu bahçemdeki şeyler çıkmadı bakar mısın falan diyor yani bende oradaydım ama sanki ben hayaletim orada bana selam veriyor sonra eşimi bahçesine götürüp soruyor falan

Kadın yılışık olabilir ama kocanızda kadına meyilli. Size karışma diyor, rahatsızlığınızı umursamıyor, kadının sizi ev kadını olduğunuz için aşağılamasına sessiz kalıyor. Kusura bakmayın ama eşiniz de epey abaza.
Bende öyle düşünüyorum sadece kadını suçlamıyorum kimse yanlış anlamasın o yapmasa kimse öyle yapamaz zaten biliyorum

Keşke bana nasıl yakıştırırsın dese şçim rahatlardı. Ne var aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kadın sıcakkanlı millet yanlış anlıyor sende yanlış anlıyorsun bana karışma sen konuşmazsan konuşma dedi

kusura bakmayın ama tam bir öküz. erkeklerin en klasik diğer kadını savunma lafları.
kaç senelik karıları kötü niyetli ama elin 2 günlük karısı melaike.

Konu sahibinin anlattıklarından o kadınla kocası kafamda canlandılar. Aşırı yılışık arsız kadın ve onun sünepe kocası… adını feriha koydum seherle mehmet gibi. :KK48:

onları samimi görünce ne bu samimiyet hayırdır diyip yüzlerine yüzlerine çemkir. Bu arsızlığa anca böylesi gider. Kocanı bir şey için çağırınca senin kocan yok mu kendi kocan yapsın de. Hatta kocasının olduğu ortamda senin hanımda benimkini bahçe ilaçlamaya çağırıyor falan de

Mesela kızını bişey ısırmış gecenin bir vakti fotoğraf atmış bu ne böceği ya da bahçe için hortum lazım gel beraber alalım bahçe ilaçlanacak gel beraber ilaçlayalım ay niye bu bahçemdeki şeyler çıkmadı bakar mısın falan diyor yani bende oradaydım ama sanki ben hayaletim orada bana selam veriyor sonra eşimi bahçesine götürüp soruyor falan
Guzelim ben o adamida kadınına ıslak odunla döverim. Hicte susmam adamıda kapıya koyarım. Git derim orda yat.

tövbe tövbe kadın resmen aranıyor.en marjinal kesimden arkadaşlarım var onlar bile komşunun eşini böyle arayamaz istediği zaman ya da böyle işler isteyemez bahane edemez.anca yıllardır tanışırlar çocukluk arkadaşıdırlar o zaman olur

Konu sahibi, sağlam bir kavga etmen olay çıkarman lazım. Öyle karpuz kabuğu düşürmemekle vs olacak iş değil. Eşinin de kendine gelip o kadına haddini bildirmesi lazım. Bildirmeyip oynaşmaya devam edecekse de seni kaybedeceğini göstermen lazım. Basit aşamaları geçmiş olay, iki taraf da yüz bulmuş belli.

eşimde benden 10 yaş bğyük kadınla aralarında 2-3 yaş var hani önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım
Siz daha çıtırsınız tamam 🤦🏻‍♀️ Kadının kocasına diyorsunuz sinmiş diye ama eşiniz de sizi sindirmiş belli. İnsan biraz çekinir, aldatacaksa da gizli saklı başlar. Sizinki maşallah her şeyi aleni. Tepki vermenize rağmen sizi dinlemeyip ezip geçiyorsa ben olsam boşanırım. O zaman istediği kadına rahat rahat yavşayabilir. 👍🏼

Kadın herkese aynı değil bi benimkiyle böyle oda benim kocamdan kaynaklı ben anladım zaten
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?Tepkisiz kalıp sinir olmaya devam etmeyi mi?Ben bazı erkekleri anlamıyorum gerçekten ne istiyorlar?Evde gencecik karın var.Namusuyla oturuyor,aile kurmaya gelmiş.Sukredecegine daha ne istiyorsun be adam Allah'dan belanı mı?İşiniz çok zor gerçekten.Laftan anlamayana laf anlatmak,deveye hendek atlatmaktan beter.İnsallah en kısa sürede bir çözüm yolu bulursunuz.

Konu sahibinin anlattıklarından o kadınla kocası kafamda canlandılar. Aşırı yılışık arsız kadın ve onun sünepe kocası… adını feriha koydum seherle mehmet gibi. :KK48:

onları samimi görünce ne bu samimiyet hayırdır diyip yüzlerine yüzlerine çemkir. Bu arsızlığa anca böylesi gider
Bende diyorum rezil edeyim ikisini de ama korkuyorum gidecek yerim yok ailem sahip çıkmaz maalesef

Back