• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yılışık kadın iş arkadaşı

Ne kaadar ayıp bir cümle sen kiminle konuşursan konuş ne demek e sen kimsin karışmayacaksan bence ya kadından uzak durdur ya da sen eşindenn uzaklaş tavrını koy tepki gösteriyor mu yoksa umursamıyor mu? Eğer sana karşı çıkıp arasına mesafe koymazsa ağır konuş konuşarak halletmeye çalış. Çocuk var mı?
Hayır 1,5 senelik evliyiz daha çocuk yok

Bütün kadınlar kıllı göbekli kocalarınızı ayartma peşinde ama kocalar sütten çıkmış ak kaşık. Aman iyi koruyun kocanızı mazallah kötü kadın aklına
Eşinizin hoşuna gidiyor demek ki bu durum, ilişki var mı bilmiyorum ama gereksiz bi samimiyet var belli ki
Gerçekten daha yazamadığım çok şey var bunlar yazabildiklerim

türkiyede çok göz önünde olmasa da açık evlilik denen bir şey var. belli ki o çiftte öyle. evliler ama free takılıyorlar. bence korkunç.
eşiniz rahatsız olsa beden dilinden belli olur. eğer rahat karşılıyorsa bu tavırları eşinizde sıkıntı var demektir.
eşinizle ciddi şekilde konuşun.
kadınla aynı ortamda olduğunuzda da asla geride kalmayın, sürekli lafa dalın ve kendinizi belli edin.
Eşim çok rahat maalesef zaten tavrını koysa böyle olmazdı

Yine böyle bi ortam olduğunda telefona odaklan napıyorsun dediklerinde "ya bir olay olmuş da, evli kadın evli erkekle eşlerinin yanında flört edercesine konuşuyorlarmış hal hareketleri o yöndeymiş yani, adamın karısı da cinnet geçirip çekmiş adamla kadını vurmuş onu okuyordum. Ne adi insanlar var böylesini sinek gibi ezicen" de ve şöyle bak :KK51: tepkilerini ölç ve gözdağı ver
Ve bence artık onları evinde misafir etme

Bu konuda eşinizi tembihleyin giderken “iş konusunu konuşmanı İstemiyorum kafa dağıtmaya gidiyoruz” diye, kadın açtığında da “gelirken söz verdi eşim bu akşam iş konuşmayacak” diyin.

Valla denk, denk değile bakmıyor bu iş gerçekten genelde karısından çirkin kadınlarla takılıyor bu aldatan erkekler.

Kendimi sizin yerinize koymam gerekirse de ben görüşmezdim. rahatsız olduğum insanla aynı ortamda bulunmuyorum, eşime de direkt belli etmezdim ki eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım ama sıkı takipte olurdum.
Biz çay içiyoruz hop lojman bahçesinde oda damlıyor ve ben orada olsamda olmadamda gidiyor eşimin yanına

bizim işyeri de pek sıkıcıymış yahuu.burda işyeri konularını okudukça daha iyi anladım.hiç atraksiyon yokk o_O :110:
Öyleyse yerinde oturup işine bakıyorsundur. 😀 Bizim birime aşşırı girişken, sosyal bir arkadaş geldi, bir anlatıyor bir anlatıyor abooo dünyadan haberimiz yokmuş. 🤣🤣

Yine böyle bi ortam olduğunda telefona odaklan napıyorsun dediklerinde "ya bir olay olmuş da, evli kadın evli erkekle eşlerinin yanında flört edercesine konuşuyorlarmış hal hareketleri o yöndeymiş yani, adamın karısı da cinnet geçirip çekmiş adamla kadını vurmuş onu okuyordum. Ne adi insanlar var böylesini sinek gibi ezicen" de ve şöyle bak :KK51: tepkilerini ölç ve gözdağı ver
Ve bence artık onları evinde misafir etme

Back