• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yılışık kadın iş arkadaşı

Keşke bana nasıl yakıştırırsın dese şçim rahatlardı. Ne var aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kadın sıcakkanlı millet yanlış anlıyor sende yanlış anlıyorsun bana karışma sen konuşmazsan konuşma dedi
Ay bak bunu görmemiştim.
Demek ki tek böyle düşünen sen değilsin, iş yerinden de tepki almış.
Aralarında birşey olması muhtemel. Yoksa neden karısına laf sokan kadına ağzını açmasın.
Belli ki küçüksün,ailenin seni kabul etmeyeceğini düşündüğün için sinmişsin. Ne yapabilirsin bilemiyorum ama açıktan vs okuma şansın varsa oku. Elinde bir mesleğin olsun ayaklarının üzerinde durursan ailene muhtaç olmazsın.
Kadına takılma, dediğim gibi ortada bir ahlaksızlık varsa ikisininde suçu. Ama sana karşı suçlu olan eşin. Bugün Ayşe gelir yarın Fatma gelir. Önemli olan eşinin Ayşe'de gelse Fatma'da gelse sana sadık olması. Ama senin eşinde sana sadık olacak göz yok, iki cilve yapana karısını ezdiren adamdan çok birşey bekleme.

bana genelde senin mezhep konya ovası derler ama okumaya başladığımda bi ellerim terledi sinirlendim sanki o masada ben varım yani öyle bi sinir. kadın gelecek benim sevgilime sırnaşacak, sonra beni küçük düşürücü söylemlerde bulunacak EŞİM HİÇBİR ŞEY DEMEYECEK GÜLÜŞECEK??? hayırdır yani sadakatsiz volkanla mı görüşüyorum?? uzun uzun bakışmaları gördüğüm an bi hoop derdim yani ne bu rahatlık nasıl bu kadar pısırıksın arkadaşım biraz kendini göster eşine kaybetme korkusu yaşat. yeni arkadaşlar edin sosyalleş anladığım kadarıyla yaşın genç. haaa bunları sadece eşine kaybetme korkusu yaşatmak için değil kendi hayatın için yap. gez kendine bak bakım yap aktif ol yani. valla eşinle kadının kafasını bam güm vurasım geldi allah sabır versin kriz geçirdim

bana genelde senin mezhep konya ovası derler ama okumaya başladığımda bi ellerim terledi sinirlendim sanki o masada ben varım yani öyle bi sinir. kadın gelecek benim sevgilime sırnaşacak, sonra beni küçük düşürücü söylemlerde bulunacak EŞİM HİÇBİR ŞEY DEMEYECEK GÜLÜŞECEK??? hayırdır yani sadakatsiz volkanla mı görüşüyorum?? uzun uzun bakışmaları gördüğüm an bi hoop derdim yani ne bu rahatlık nasıl bu kadar pısırıksın arkadaşım biraz kendini göster eşine kaybetme korkusu yaşat. yeni arkadaşlar edin sosyalleş anladığım kadarıyla yaşın genç. haaa bunları sadece eşine kaybetme korkusu yaşatmak için değil kendi hayatın için yap. gez kendine bak bakım yap aktif ol yani. valla eşinle kadının kafasını bam güm vurasım geldi allah sabır versin kriz geçirdim
Öyle birisiyim zaten oda acaba buna karşılık mı bu şekilde davranıyor diye düşünmeye başladım şimdi ma ben sadece kız arkadaşlarım ile takılırım yani niye böyle yapıyor ki

Hiiiiiiç sevmediğim şeyler 😑

Aralarında çok ayrı bi samimiyet var ve en az esiniz de karşı tarafın eşi kadar çok rahat..
Ne demek benim konuştuğum kimseye karışma??
Valla benim eşim bu cümleyi kursa burnundan getiririm.

Ben olsam ne yapardım ? Madem ki rahatsuzim bu durumdan rahatsızlığımi Dile getirirdim eşime . Siz bunu yapmissuniz zaten . Eşiniz ciddiye almamış . Bu durumda olayı tartışma boyutuna götürüp ciddiyetinizi ve teokinizi koyacaktinuz gittiği yere kadar .yatakları ne ayirirdim ben gerekirse

Biraz uzun yazabilirim konu garip ve hassas
Lojmanlarda öyle açıktan tartışma falan yaşarsanız konu işyerine de taşınır bu sefer eşinle aran iyice açılır
Ailen neden sahip çıkmıyor onu anlayamadım. Madem öyle daha çok gençsin kendi eğitimine yatırım yapmaya baslayabilirsin. Lojmanda 30_35 yaşlarında kadınların ortaokul lise üniversite okuyup kendilerini geliştirdiklerini gördüm ben. Hiç bir şey için geç değil. Yalnız eşinin ev hanımıyla evlenmeyi tercih edip sonra iş arkadaşının seni küçümseyici tavırlarına ses etmemesi çok iğrenç
Lojmandaysanız onlar çaya geleceği zaman çaktırmadan başkalarını da çağır hatta varsa eşinin amir ve müdürlerinden çağır bakalım gerilecekler mi
Çocuk yapmamaya çalış ilişkiniz oturana kadar çünkü eşinle ilişkiniz oturmamış daha
Bir de eşin eve geldiğinde evde kalmak için planlar yapabilirsin sinema keyfi falan başbaşa sonrası için de söylememe gerek yok sanırım
Lojmanlarda her akşam bahçede çay içenler görüyordum bence onlardan olma eşine evde olmaktan keyif alacağı şeylere başla ki bahçeye inmeye gerek duymasın
Bütün bunları boşanamam dediğin için yazdım yoksa o eşine ağzının payını iyi ver defolsun derdim

Keşke bana nasıl yakıştırırsın dese şçim rahatlardı. Ne var aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kadın sıcakkanlı millet yanlış anlıyor sende yanlış anlıyorsun bana karışma sen konuşmazsan konuşma dedi
Kadının ilgisi eşinizin hoşuna gidiyor. Bu işin sonu aldatmaya kadar gidebilir 🤷

Ne olursa olsun karısı rahatsız olduğu için i kadının öyle dokunmasına etmesine müsaade etmemeli. Kadın belki sadece seviyesiz beki de kötü niyetli bunun bence hiçbir önemi yok. Onemli olan eşinizin seviyeyi ne şekilde korudugu

Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Artık bazı şeyleri kaldıramadığım ya da başka insanların da gözünden olayların nasıl görüneceği konusunda yardıma ihtiyacım var ama biraz uzun olacak, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
Eşim bir kurumda devlet memuru arkadaşlar buraya yaklaşık 8 ay önce 3 çocuklu 35 yaşlarında bir kadın atandı. Biz de lojmanda oturuyoruz burada. Oda geldi tanışmışlar aynı bölümde oldukları için ama ben henüz tanışmamıştım. Ben daha yeni yeni tanışıp konuşmaya başladım. Eşi başka yerde görevliydi 3-4 ay sonra ancak gelebildi. Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş çıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu ama çocukları da evde bırakıyordu falan. Bunu bana eşim denişti oradan biliyorum. Orda bi ayar olmuştum çocukları evde yalnız bırakıyor falan diye. Neyse işte sonra eşi geldi buraya oda burada göreve başladı. Sonra bir akşamüstü kadın eşimi arıyor abi bi gelebilir misin kızımın bisikleti bozuldu Tamir etmek için bizde yemek yemek üzereydk, neyse eşim bi arkadaşını aldı oraya gitti bende kızdım eşine söylesin sen niye gidiyorsun diye. Böyle böyle iş yerinde olsun evde olsun artık sürekli adını duyar oldum. Sonra bende tanıştım derken arkadaşlar her seferinde kadını boğacak gibi oluyorum kadın sürekli eşimle o kadar rahat konuşuyor ki sanki ben orada yokum gibi sürekli iş yerindeki şeyleri konuşuyor beni konuşmada saf dışı bırakıyor falan eşi de hiç rahatsızlık duymuyor heralde sesi hiç çıkmıyor bişey demiyor hayret ediyorum adama bu ne rahatlık diye. Benim yanımda kocama sokularak konuşuyor, sürekli biz yanyana iken eşimle bize kötü kötü bakıyor bana laf sokuyor ben ev hanımıyım diye falan. Bende iyice içkillendim arkadaşlar sadece kadına suç bulmuyorum eşim de kadının yanında bir garip onunka sürekli göz göze geliyorlar uzun uzun falan. Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimde benden 10 yaş bğyük kadınla aralarında 2-3 yaş var hani önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye ama artık bu dokunmaklar eli omuza atmalar benim yanımda sokularak konuşmalar ben artık şaşırdım yani. Eşimlembu konuyu konuştuğum zaman da bana kızıp sen ne kıskançsın kadın sıcakkanlı falan diyor, sen kiminle konuşursan konuş ama benim kiminle konuştuğuma karışma diyor. Arkadaşlar sizce bu durum karşısında ne düşünmeliyim, düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba, belki de yanlış yorumluyorsunuz kadınlar kıskandığında her hareketi yanlış yorumlayabiliyor. Bunu bazen bende yapıyorum mesela.
Farz edelim ki doğru ben burda kadını değil, eşinizi suçlu buldum. Ben olsam eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaz hiç dile getirmezdim. Bu dönemde kendinize daha bi özen gösterin, bakımlı olun. Eşinize de hiç konusunu açmadan uzaktan gözlemleyin bir süre bence.
Sizi bilmiyorum ama ben bu duruma maruz kalsam ve eşim bana “sen kiminle konuşursan konuş ama benim kiminle konuştuğuma karışma” dese, bende kadının eşiyle sohbet ederdim aynı şekilde. Görsün bakalım nasıl oluyormuş beyefendi.

Boşamaz bu Türk erkeği evde kadın var yemek hazır elbiseleri temiz adamda başka işler peşinde niye boşanıp hizmetçisini kovsun
Bunu bile bile devam etmeniz tam bir dram. 🤦🏻‍♀️ Siz bu durumu bir şekilde engelleyebilirsiniz belki ama adamın kendisi defolu çıkmış. Bunu değiştiremezsiniz. Bugün o kadın olur, yarın başka kadın. Sizin görmedikleriniz de olur ama illa ki olur. Dua edin de karşısına düzgün kadınlar çıksın hep. Ancak öyle elinizde tutabilirsiniz.

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Artık bazı şeyleri kaldıramadığım ya da başka insanların da gözünden olayların nasıl görüneceği konusunda yardıma ihtiyacım var ama biraz uzun olacak, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
Eşim bir kurumda devlet memuru arkadaşlar buraya yaklaşık 8 ay önce 3 çocuklu 35 yaşlarında bir kadın atandı. Biz de lojmanda oturuyoruz burada. Oda geldi tanışmışlar aynı bölümde oldukları için ama ben henüz tanışmamıştım. Ben daha yeni yeni tanışıp konuşmaya başladım. Eşi başka yerde görevliydi 3-4 ay sonra ancak gelebildi. Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş çıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu ama çocukları da evde bırakıyordu falan. Bunu bana eşim denişti oradan biliyorum. Orda bi ayar olmuştum çocukları evde yalnız bırakıyor falan diye. Neyse işte sonra eşi geldi buraya oda burada göreve başladı. Sonra bir akşamüstü kadın eşimi arıyor abi bi gelebilir misin kızımın bisikleti bozuldu Tamir etmek için bizde yemek yemek üzereydk, neyse eşim bi arkadaşını aldı oraya gitti bende kızdım eşine söylesin sen niye gidiyorsun diye. Böyle böyle iş yerinde olsun evde olsun artık sürekli adını duyar oldum. Sonra bende tanıştım derken arkadaşlar her seferinde kadını boğacak gibi oluyorum kadın sürekli eşimle o kadar rahat konuşuyor ki sanki ben orada yokum gibi sürekli iş yerindeki şeyleri konuşuyor beni konuşmada saf dışı bırakıyor falan eşi de hiç rahatsızlık duymuyor heralde sesi hiç çıkmıyor bişey demiyor hayret ediyorum adama bu ne rahatlık diye. Benim yanımda kocama sokularak konuşuyor, sürekli biz yanyana iken eşimle bize kötü kötü bakıyor bana laf sokuyor ben ev hanımıyım diye falan. Bende iyice içkillendim arkadaşlar sadece kadına suç bulmuyorum eşim de kadının yanında bir garip onunka sürekli göz göze geliyorlar uzun uzun falan. Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimde benden 10 yaş bğyük kadınla aralarında 2-3 yaş var hani önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye ama artık bu dokunmaklar eli omuza atmalar benim yanımda sokularak konuşmalar ben artık şaşırdım yani. Eşimlembu konuyu konuştuğum zaman da bana kızıp sen ne kıskançsın kadın sıcakkanlı falan diyor, sen kiminle konuşursan konuş ama benim kiminle konuştuğuma karışma diyor. Arkadaşlar sizce bu durum karşısında ne düşünmeliyim, düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Ooo hooo ooo valla bu iş patlar haberin olsun hiç masum değil hele eşinin bundan rahatsiz olmamasi ohaa .Kadına ve eşine tavrini açıkça koy kadınla görusme karsilastiginda selam verme anlasin . Ben bu samimiyetten hoslanmiyorum diyin açıkça.

Back