- 24 Mayıs 2021
- 85
- 50
- 18
- Konu Sahibi Crazygirls0
Ne haklısınız varya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme valla bizdede aynısı . Gece işi olduğundan nerdeyse yüzde 80 personel kadın . Ne ekşın ne entrika ne heyecan … boş boş vakit öldürüyoruz boş zamanlardabizim işyeri de pek sıkıcıymış yahuu.burda işyeri konularını okudukça daha iyi anladım.hiç atraksiyon yokk![]()
![]()
Kıskanmıyorum diye keyiflerine de baktırmam canim,Kıskanmıyorsan niye bozuyorsun ayol , bırak herkes keyfine baksın![]()
En sonunda patlayacğım sanırımBenim kimle konuştuğuma karışma ? Yok yaaaaa.hayirdir bekarlık günlerine çok merakliysa ayrılsın napiyosa yapsın. Bu ne rahatlık .yerinizde olsam çok büyük cingar çıkarırım.. arada bı Mesafe olmak zorunda,cilvelesir gibi konuşmak dokunmak falan,hayırdır noluyoruz yani..
Zaten kimse kıskanıyorum demiyor kiKıskanmıyorum diye keyiflerine de baktırmam canim,yolariiiim.
![]()
Valla o eşi de parçalardım. İyi sakin kalıyorsunuzEşim ses etmiyor ve bide ben söyleyince suçlu oluyorum
Evimize hiç gelmediler. Lojmanda herkesin hobi bahçesi gibi yeri var orada semaver yakıyoruz oraya damlıyor kadın. Bu dediklerinizi yaptım ama bu sefer kadın daha da bana kötü bakmaya başladı ciddi anlamda ben bakınca da gülmeye başlıyor.Neden ailece gorusuyorsunuz?Eşiniz mi görüşmek için baskı yapıyor?Kadın 35 yaşında,eşiniz 32-33 yaşlarında,siz de 22-23 yaşındasınız sanırım.Kadin olgun ve sizi toy görüyor.Sizi neyin kizdiracagini,nasıl tepki vereceğinizi biliyor ve kasten yapıyor.Bu tür insanlar kendinde olmayıp başkasında olanı kıskanırlar.Belli ki mutsuz,kocası da anlattığınıza göre etkisiz eleman.Size tavsiyem sakin kıskandığınızı belli etmeyin.Esinize de o kadına da.Zayif tarafınızı öğrendikleri an da sizi nereden vuracaklarini iyi bilirler.Hem insanoğluna yasak olan her şey tatlı gelir.Ailece görüşmeyi kesin,araya mesafe koyun.Eger eşiniz baskı yapmıyorsa gitmeyin,siz gitmeyince sap gibi kadinin evine gidecek hali yok.Eger baskı yapıyorsa ve gitmek zorunda kalıyorsanız kısa tutun ziyareti.Hatta mümkünse kadınla tartışın ki bir daha ailece görüşmek zorunda kalmayın.Sizi calismiyorsunuz diye ezmeye çalışıyorsa kocam bana kıyamıyor,elin agiz kokusunu çekme zaten ihtiyacımız da yok diyor,ben de koca parası yiyorum dersiniz gülerek kapak olsun.Esinize arada bir isyerine supriz ziyaret yapın.Gencsiniz,giyinin,suslenin girin kocanizin koluna.Ha disarda arkadaş grubuyla görüşmek istiyorsa da eşiniz,işinizi gücünüzü bırakıp siz de katılın.Yalniz olmadığını,eşinizin sahip çıkanı olduğunu görsün.Bunlara rağmen tavırlarından bi değişiklik olmazsa,eşiniz yanınızda yokken sert bi dille uyarın kadini.Gozdagi verin ki değil yılışmak bir daha selam verirken bile 2 kere düşünür olsun.
Ah sonunda o olacak ama işte sabır diyorumBenim asla ve asla kabullenemeyeceğim hareketler. Kimse kusura bakmasın o kadına orda elini çek ordan der ağzının payını verirdim
Kıskanmak derken kadın evli ve benden büyük o açıdan yani yoksa kim kıskanmaz eşiniZaten kimse kıskanıyorum demiyor ki![]()
Eşim çok rahat maalesef zaten tavrını koysa böyle olmazdı
Sanırım kullanıyor iyice çığrından çıktıklarında göreKadın yılışık ben memnun geçinip gidiyoruz öyle diyecek hali yok ya,şimdi bir de sizin bundan rahatsız olduğunuzu duydu ya habire size karşı kullanır bu durumu
Haklısınıztürkiyede çok göz önünde olmasa da açık evlilik denen bir şey var. belli ki o çiftte öyle. evliler ama free takılıyorlar. bence korkunç.
eşiniz rahatsız olsa beden dilinden belli olur. eğer rahat karşılıyorsa bu tavırları eşinizde sıkıntı var demektir.
eşinizle ciddi şekilde konuşun.
kadınla aynı ortamda olduğunuzda da asla geride kalmayın, sürekli lafa dalın ve kendinizi belli edin.
Deştim ve kavga çıkardı çekildi köşeyeo zaman kadından önce eşinizi suçlamalısınız. kadın kendi kocasına karşı sorumlu. size sadakat sözü verense eşiniz.
bir deşin konuyu bakalım ne tepki verecek ve düzelecek mi ?
Karışma mi diyor ??Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Artık bazı şeyleri kaldıramadığım ya da başka insanların da gözünden olayların nasıl görüneceği konusunda yardıma ihtiyacım var ama biraz uzun olacak, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
Eşim bir kurumda devlet memuru arkadaşlar buraya yaklaşık 8 ay önce 3 çocuklu 35 yaşlarında bir kadın atandı. Biz de lojmanda oturuyoruz burada. Oda geldi tanışmışlar aynı bölümde oldukları için ama ben henüz tanışmamıştım. Ben daha yeni yeni tanışıp konuşmaya başladım. Eşi başka yerde görevliydi 3-4 ay sonra ancak gelebildi. Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş çıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu ama çocukları da evde bırakıyordu falan. Bunu bana eşim denişti oradan biliyorum. Orda bi ayar olmuştum çocukları evde yalnız bırakıyor falan diye. Neyse işte sonra eşi geldi buraya oda burada göreve başladı. Sonra bir akşamüstü kadın eşimi arıyor abi bi gelebilir misin kızımın bisikleti bozuldu Tamir etmek için bizde yemek yemek üzereydk, neyse eşim bi arkadaşını aldı oraya gitti bende kızdım eşine söylesin sen niye gidiyorsun diye. Böyle böyle iş yerinde olsun evde olsun artık sürekli adını duyar oldum. Sonra bende tanıştım derken arkadaşlar her seferinde kadını boğacak gibi oluyorum kadın sürekli eşimle o kadar rahat konuşuyor ki sanki ben orada yokum gibi sürekli iş yerindeki şeyleri konuşuyor beni konuşmada saf dışı bırakıyor falan eşi de hiç rahatsızlık duymuyor heralde sesi hiç çıkmıyor bişey demiyor hayret ediyorum adama bu ne rahatlık diye. Benim yanımda kocama sokularak konuşuyor, sürekli biz yanyana iken eşimle bize kötü kötü bakıyor bana laf sokuyor ben ev hanımıyım diye falan. Bende iyice içkillendim arkadaşlar sadece kadına suç bulmuyorum eşim de kadının yanında bir garip onunka sürekli göz göze geliyorlar uzun uzun falan. Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimde benden 10 yaş bğyük kadınla aralarında 2-3 yaş var hani önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye ama artık bu dokunmaklar eli omuza atmalar benim yanımda sokularak konuşmalar ben artık şaşırdım yani. Eşimlembu konuyu konuştuğum zaman da bana kızıp sen ne kıskançsın kadın sıcakkanlı falan diyor, sen kiminle konuşursan konuş ama benim kiminle konuştuğuma karışma diyor. Arkadaşlar sizce bu durum karşısında ne düşünmeliyim, düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Kocasının yanında teması yapmıyor ama kocası nın yanında cilve var yaniDokunmalar, eli omuza atmalar mıbu kadının kocası bu temaslara bir şey demiyor mu gerçekten? Kocası varken neden bisiklet tamiri için akşam vakti kocanı çağırıyor? Cidden çok saçma.
kocana o kadınla görüşmemesi konusunda çok ciddi bir şekilde uyar. Hala laftan anlamıyorsa da kocan kaşınıyordur. O zaman her görüşmelerinde yanlarına gidip sen de kadına ona laf sokarsın. Baktı adamla yalnız kalamıyor sen de sürekli laf sokuyorsun o zaman uzaklaşabilir.
ama şunu da söyliyim kocan mesafe koymayı bilmediği sürece bugün ayşe gider yarın fatmayla samimi olur
Deştim ve kavga çıkardı çekildi köşeye
vaşşşşşşşşTehlikeli
Bende yuzde 100 erkekle çalışıyorum. Sıkıyorsa yapsin kovdururum direk. Bizde ekşın 0Deme valla bizdede aynısı . Gece işi olduğundan nerdeyse yüzde 80 personel kadın . Ne ekşın ne entrika ne heyecan … boş boş vakit öldürüyoruz boş zamanlarda![]()