- 24 Mayıs 2021
- 85
- 50
- 18
- Konu Sahibi Crazygirls0
-
Kadın belki çok sıcak kanlı ve herkese aynı şekilde davranıyordur . Belli ki kıskanıyorsunuz ve her hareketi size batmaya başlamış . Eşinize be kendiniz güveniyorsanız bence içiniz rahat olsun, sonuçta kadınında bir kocası var öyle bişey olsa oda sonuçta farkederek . Emin olmadan ortalığı bulandırmayın derim .
Eşinizde sorun var. Arkadasi bana laf soksa benden once eşim ayar verirdi. Bakti olmuyor kendisi de bir daha samimi olmazdi.
Benimle olan bir mevzudan dolayi +10 senelik arkadasligini bitirdi 3-4 yil once. Aile herseyden onemlidir, disardaki elalem için eş ezilmez.
Eşe yapilan saygisizlik kendisine yapilmiş bir saygizliktir ayni zamanda ama eşiniz size yapilani kendi ustune alinmiyor demek ki.
Eşiniz hiç tekin biri degil. Bu kadin olmasa baskasi olur gozu disari kaymişsa bir defa.
Eşime kızmam mı kızıyorumEşiniz yüz veriyor. Kadın eşinizden o yüzü alamazsa o samimiyeti kuramazdı. Kadına değil eşinize kızın
Yaparsa bana yapması lazimBende yuzde 100 erkekle çalışıyorum. Sıkıyorsa yapsin kovdururum direk. Bizde ekşın 0
Sanırım bir süre bahçeye inmesini engellemeye çalışırdım eşimin. Aklıma başka bir şey de gelmiyor:/Biz çay içiyoruz hop lojman bahçesinde oda damlıyor ve ben orada olsamda olmadamda gidiyor eşimin yanına
Orada da bişey yoktu önceden baktım zaten ama ne bileyim eşimde saf değil ya orada niye bişey bıraksınŞüphelendim basbaya ilişkileri olabilir. Ben olsam çok da belli etmez direk teline falan bakardım kadınla konuşmalarına. Keşke hiçbir şey demeden bunu yapsaydın
Aman engellesem nolur zihniyeti farklı çalışıyorsaSanırım bir süre bahçeye inmesini engellemeye çalışırdım eşimin. Aklıma başka bir şey de gelmiyor:/
Sizden büyük olması kıskanılmayacak bir kadın olduğu anlamına gelmez . Kadının cazibesi eşinizi etkilemiş anlaşılan. Bence kıskansanız iyi olurKıskanmak derken kadın evli ve benden büyük o açıdan yani yoksa kim kıskanmaz eşini
Valla o zaman oluruna bırakır, kendimi her şeye hazırlardım. Buna boşanmak da dahilAman engellesem nolur zihniyeti farklı çalışıyorsa
muhteşem 4 lü olsunlar yanii?valla benim kafama yatmadı .konu sahibi sosyal ilişkileri yanlış mı anlıyor acaba?ha değilse o kocayı boşarım ben olsam hiçç kendimi yormadanAnlattıklarınıza bakılırsa flört ediyorlar
Eşinize çok kadından bahsetmeyin kıskandığını belli etmeyin aklına daha çok dusurursunuz daha farklı gözle bakmaya baslar
Siz de kadının kocasıyla arkadaş olun
Bide korktum senden . Kıskanmamış halin buysa kıskanan halin nasıl olur düşünemiyorum bileSende haklısın tatlim
Bide korktum senden . Kıskanmamış halin buysa kıskanan halin nasıl olur düşünemiyorum bile
Evet en son aldığım cevap bu olduKarışma mi diyor ??
Ben onu bir karistiririm, bir karistiririm. Karismayi görür.Evet en son aldığım cevap bu oldu
Keşke bana nasıl yakıştırırsın dese şçim rahatlardı. Ne var aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kadın sıcakkanlı millet yanlış anlıyor sende yanlış anlıyorsun bana karışma sen konuşmazsan konuşma dediyani ne diyim bilemedim
ön aldatma gibi bişey oluyor heralde bu
sizin yanınızda böyle olması extra kötü
kavgada neler söyledi peki
hani bana nasıl yakıştırırsın böyle birşeyi mi dedi yoksa alakasız şeylerden mi sorun çıkardı
Hmmmmm... Memnun demek ki .. tezgahı bozmayacaksin gittiği yere kadar gidecek .. kadının kocasıyla pek işi de yok gibi anlattığına göre .. ohh ne güzel dünya..hadi yaaa.. mesafeni köy köydür derim bu tarz kişiler her yerde varrrr kesinlikle yalnız degilsinEvet en son aldığım cevap bu oldu
Tövbee Hayır kocasıyla kanki olsun. Kadin ve kendi kocasi ne tepki verecek bakalimmuhteşem 4 lü olsunlar yanii?valla benim kafama yatmadı .konu sahibi sosyal ilişkileri yanlış mı anlıyor acaba?ha değilse o kocayı boşarım ben olsam hiçç kendimi yormadan
Eşi de kadının zıttı ya ne kadar sakin bişey de demiyor belli ki sinmiş adam ne yapsınAnlattıklarınıza bakılırsa flört ediyorlar
Eşinize çok kadından bahsetmeyin kıskandığını belli etmeyin aklına daha çok dusurursunuz daha farklı gözle bakmaya baslar
Siz de kadının kocasıyla arkadaş olun
Aynen bu yolda devam edin , edin ki eşegin aklına karpuz kabuğunu siz sokunSanırım bir süre bahçeye inmesini engellemeye çalışırdım eşimin. Aklıma başka bir şey de gelmiyor:/
ne geniş insanlar var o zaman.ama en büyük suç konu sahibinin kocasında.Tövbee Hayır kocasıyla kanki olsun. Kadin ve kendi kocasi ne tepki verecek bakalim
Sosyal ilişkiyi yanlış anladığını düşünmüyorum. Kadın kocasi yokken temas ediyormuş. Sıcakkanlı olduğu için temas etse kocasının yanında da fark etmeden temas ederdi. Konu sahibi rahatsız olduğunu belli ettiği halde hala yanlarına damlıyormus.
Kocasi da (konu sahibinin hissettiği doğruysa) adam değil işte karısının yanında flortlesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?