Eşimin yılışık kadın iş arkadaşı

Eşiniz yüz veriyor. Kadın eşinizden o yüzü alamazsa o samimiyeti kuramazdı. Kadına değil eşinize kızın
Eşime kızmam mı kızıyorum

muhteşem 4 lü olsunlar yanii?valla benim kafama yatmadı .konu sahibi sosyal ilişkileri yanlış mı anlıyor acaba?ha değilse o kocayı boşarım ben olsam hiçç kendimi yormadan

Keşke bana nasıl yakıştırırsın dese şçim rahatlardı. Ne var aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kadın sıcakkanlı millet yanlış anlıyor sende yanlış anlıyorsun bana karışma sen konuşmazsan konuşma dedi

Evet en son aldığım cevap bu oldu
Hmmmmm... Memnun demek ki .. tezgahı bozmayacaksin gittiği yere kadar gidecek .. kadının kocasıyla pek işi de yok gibi anlattığına göre .. ohh ne güzel dünya..hadi yaaa.. mesafeni köy köydür derim bu tarz kişiler her yerde varrrr kesinlikle yalnız degilsin

muhteşem 4 lü olsunlar yanii?valla benim kafama yatmadı .konu sahibi sosyal ilişkileri yanlış mı anlıyor acaba?ha değilse o kocayı boşarım ben olsam hiçç kendimi yormadan
Tövbee Hayır kocasıyla kanki olsun. Kadin ve kendi kocasi ne tepki verecek bakalim

Sosyal ilişkiyi yanlış anladığını düşünmüyorum. Kadın kocasi yokken temas ediyormuş. Sıcakkanlı olduğu için temas etse kocasının yanında da fark etmeden temas ederdi. Konu sahibi rahatsız olduğunu belli ettiği halde hala yanlarına damlıyormus.
Kocasi da (konu sahibinin hissettiği doğruysa) adam değil işte karısının yanında flortlesiyor

Eşi de kadının zıttı ya ne kadar sakin bişey de demiyor belli ki sinmiş adam ne yapsın

ne geniş insanlar var o zaman.ama en büyük suç konu sahibinin kocasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…