Eşimin yılışık kadın iş arkadaşı

Evet bende mecburiyetten sindim çünkü gidecek yerim yok maalesef

İnşllh teşekkürler

Normal olduğunu düşünmüyorum bu tür samimiyetlerin. Tahammül edilesi bir durum değil bence anlattığınız gibiyse iletişimleri. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Boşamaz bu Türk erkeği evde kadın var yemek hazır elbiseleri temiz adamda başka işler peşinde niye boşanıp hizmetçisini kovsun
O zaman sıkıntı yok bunları samimi görünce başta çemkirme. Sizde ne samimisiniz kocanın yanında niye yapmıyon bunları kız de. Kocanı bir yere çağırınca senin kocan yok mu kendininkiyle hallet de. Kocası gelince de senin hanım benimkini bahçe ilaçlamaya çağırıyor de.

Bu iyi fikirmiş eşi de rahatsız olsun madem

Çocuk yok

Ya canım cocuk yok diyorsun ailen niye kabul etmiyor. Belki edecek. Kimsemi yok gideceğin, çocukla zorda çocuksuz kolay. Bir yaşlıya,cocuga bakmak için yatili is bul.
Dur kız siz de hemen boşamayın daha bişey yok ortada Bi uğraşsın şunlarla gözlemlesin bakalım nolcak. Bi yüzlerine yüzlerine kadının kocasının yanında da arsızlıklarını vursun önce

Dur kız siz de hemen boşamayın daha bişey yok ortada Bi uğraşsın şunlarla gözlemlesin bakalım nolcak. Bi yüzlerine yüzlerine kadının kocasının yanında da arsızlıklarını vursun önce
gözümde file çoraplı sarı saçlı eski Türk filmlerinde ki kötü kadın karakterleri canlandı yeminle

Yok canım hemen boşasin derdinde değilim. Once atsin kapıya yola gelmiyorsa adam sonra. Oda kendi gidecek yerim olsa durmam dedigi icin. Yoksa bunun aile danışmanı var daha. Cok zorda kalirsa ailesi almasada yatılı is bulsun.

O ne demek ya
Sebep?
Kocası işi ahlaksızlığa götürürse konu sahibide mi aynısını yapsın

Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş çıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu
Burası sizi ilgilendirmez?
Size ne geziyorsa geziyor?

önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye
Denklik sadece yaşla mı oluyor? Bende kadın erkek herkesle samimiyim, hatta erkeklerle daha çok arkadaşlık kurarım. Evli arkadaşlarımda vardır. Bu beni yılışık mı yapar? Ya da kınanacak bir davranış mı? Yoo.
Ona bakarsanız sizde ev hanımı bir kadın olarak onun dengi değilsiniz. Ne 40 yaşında kadınlar var benim 23 yaşımdaki halime taş çıkarır. Siz yaşça küçüksünüz diye ondan güzel olacaksınız diye bir kesinlik yok.

Öte yandan kadına suç bulamadım.
Çünkü bu ciddiyetsiz ortamı yaratan kişi eşiniz.
Kadına bilenmeden önce eşinize bilenin. Bir erkek izin vermediği sürece bir kadın onunla sıcak kanlı-laubali konuşamaz. Hele karısına laf sokmasına asla izin vermez. Anında ayarı verir. Bana kadından çok eşin garip geldi. Ayşe gider Fatma gelir, Ayşe'yle de laubali olmayacak Fatma'yla da. Sınırsız olan eşin. Kadın %10 suçluysa seni rezil eden, laf sokturan eşin %90 suçlu. Kimle konuşursan konuş derken bile seni umursamadığı anlaşılıyor. Başlığı da "kadınların yılışmasına izin veren yılışık eşim" diye değiştirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen kimle konuşursan konuş derken sizi gözden çıkardığını belli etmiş sizinde aynı şekilde erkek bir arkadaş ile sohbetiniz yakınlaşmanız onun umrunda olmayacak gibi basın tekmeyi gitsin böylesine alalen aldatılıyorsunuz

Aileniz arkanızda değil, kocanızın iki cilve yapan evli barklı kadın için sizi gözü görmüyor. Sizin tek derdiniz kadından kurtulmak , sizce olaya bakış açınız yanlış değil mi? Bu gün bu kadın olur yüz veren yarın başkası, önemli olan kocanızın ahlak sahibi olması ki bence kocanızda bu zerre yok. Bu saatten sonra karaktersiz kocanızı yola getirmeye ayıracağınız zamanı, kendi geleceğinizi kurtarmak için iş güç sahibi olmak için harcayın ki elinizde bir güvenceiz olsun, gencecik kadınsınız, kendinizi kurtarmaya bakın.
Önemli bir not daha ailesi sahip çıkmayan , genç evli birçok bayan gibi aklınızca kocanızı eve bağlamak için çocuk yapmaya falan kalkmayın, koca eve çocukla bağlanmaz, aksine evde gencecik bir buçuk yıllık karısını bırakıp, üç çocuklu kadının ağzının içine bakan , onun için sizi kıran adam, siz hamile kalır kalmaz başka meceralara yelken açar haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…