- 24 Mayıs 2021
- 85
- 50
- 18
- Konu Sahibi Crazygirls0
-
Evet bende mecburiyetten sindim çünkü gidecek yerim yok maalesefSiz daha çıtırsınız tamamKadının kocasına diyorsunuz sinmiş diye ama eşiniz de sizi sindirmiş belli. İnsan biraz çekinir, aldatacaksa da gizli saklı başlar. Sizinki maşallah her şeyi aleni. Tepki vermenize rağmen sizi dinlemeyip ezip geçiyorsa ben olsam boşanırım. O zaman istediği kadına rahat rahat yavşayabilir.
Terbiyesizliğine İki çemkirdin diye napıcak boşayacak mı kocan?Bende diyorum rezil edeyim ikisini de ama korkuyorum gidecek yerim yok ailem sahip çıkmaz maalesef
İnşllh teşekkürlerNe yapmayı düşünüyorsunuz peki?Tepkisiz kalıp sinir olmaya devam etmeyi mi?Ben bazı erkekleri anlamıyorum gerçekten ne istiyorlar?Evde gencecik karın var.Namusuyla oturuyor,aile kurmaya gelmiş.Sukredecegine daha ne istiyorsun be adam Allah'dan belanı mı?İşiniz çok zor gerçekten.Laftan anlamayana laf anlatmak,deveye hendek atlatmaktan beter.İnsallah en kısa sürede bir çözüm yolu bulursunuz.
Valla diğer iki yorumumda bunu söyledim ama herkes aynı düşünmüyor işteBildiğim tek şey bir insanı ne kadar çok tutar engellersen o bi okadar inatla kaçar gider
Boşamaz bu Türk erkeği evde kadın var yemek hazır elbiseleri temiz adamda başka işler peşinde niye boşanıp hizmetçisini kovsunTerbiyesizliğine İki çemkirdin diye napıcak boşayacak mı kocan?
Aynen dogru, atacak kapıya direk kaçsın. Bak ben hic kıskanç değilim. Ama çoktan ikisininde saçını başını yolmustum.Bildiğim tek şey bir insanı ne kadar çok tutar engellersen o bi okadar inatla kaçar gider
O zaman sıkıntı yok bunları samimi görünce başta çemkirme. Sizde ne samimisiniz kocanın yanında niye yapmıyon bunları kız de. Kocanı bir yere çağırınca senin kocan yok mu kendininkiyle hallet de. Kocası gelince de senin hanım benimkini bahçe ilaçlamaya çağırıyor de.Boşamaz bu Türk erkeği evde kadın var yemek hazır elbiseleri temiz adamda başka işler peşinde niye boşanıp hizmetçisini kovsun
Bu iyi fikirmiş eşi de rahatsız olsun mademO zaman sıkıntı yok bunları samimi görünce başta çemkirme. Sizde ne samimisiniz kocanın yanında niye yapmıyon bunları kız de. Kocanı bir yere çağırınca senin kocan yok mu kendininkiyle hallet de. Kocası gelince de senin hanım benimkini bahçe ilaçlamaya çağırıyor de.
Çocuk yokNe kaadar ayıp bir cümle sen kiminle konuşursan konuş ne demek e sen kimsin karışmayacaksan bence ya kadından uzak durdur ya da sen eşindenn uzaklaş tavrını koy tepki gösteriyor mu yoksa umursamıyor mu? Eğer sana karşı çıkıp arasına mesafe koymazsa ağır konuş konuşarak halletmeye çalış. Çocuk var mı?
Bende. Öyle düşünüyorum insan bi dur der kendinetövbe tövbe kadın resmen aranıyor.en marjinal kesimden arkadaşlarım var onlar bile komşunun eşini böyle arayamaz istediği zaman ya da böyle işler isteyemez bahane edemez.anca yıllardır tanışırlar çocukluk arkadaşıdırlar o zaman olur
Ya canım cocuk yok diyorsun ailen niye kabul etmiyor. Belki edecek. Kimsemi yok gideceğin, çocukla zorda çocuksuz kolay. Bir yaşlıya,cocuga bakmak için yatili is bul.Çocuk yok
Dur kız siz de hemen boşamayın daha bişey yok ortadaYa canım cocuk yok diyorsun ailen niye kabul etmiyor. Belki edecek. Kimsemi yok gideceğin, çocukla zorda çocuksuz kolay. Bir yaşlıya,cocuga bakmak için yatili is bul.
gözümde file çoraplı sarı saçlı eski Türk filmlerinde ki kötü kadın karakterleri canlandı yeminleDur kız siz de hemen boşamayın daha bişey yok ortadaBi uğraşsın şunlarla gözlemlesin bakalım nolcak. Bi yüzlerine yüzlerine kadının kocasının yanında da arsızlıklarını vursun önce
Yok canım hemen boşasin derdinde değilim. Once atsin kapıya yola gelmiyorsa adam sonra. Oda kendi gidecek yerim olsa durmam dedigi icin. Yoksa bunun aile danışmanı var daha. Cok zorda kalirsa ailesi almasada yatılı is bulsun.Dur kız siz de hemen boşamayın daha bişey yok ortadaBi uğraşsın şunlarla gözlemlesin bakalım nolcak. Bi yüzlerine yüzlerine kadının kocasının yanında da arsızlıklarını vursun önce
gözümde file çoraplı sarı saçlı eski Türk filmlerinde ki kötü kadın karakterleri canlandı yeminle
O ne demek yaAnlattıklarınıza bakılırsa flört ediyorlar
Eşinize çok kadından bahsetmeyin kıskandığını belli etmeyin aklına daha çok dusurursunuz daha farklı gözle bakmaya baslar
Siz de kadının kocasıyla arkadaş olun
Burası sizi ilgilendirmez?Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş çıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu
içkillendim
Denklik sadece yaşla mı oluyor? Bende kadın erkek herkesle samimiyim, hatta erkeklerle daha çok arkadaşlık kurarım. Evli arkadaşlarımda vardır. Bu beni yılışık mı yapar? Ya da kınanacak bir davranış mı? Yoo.önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye
Sen kimle konuşursan konuş derken sizi gözden çıkardığını belli etmiş sizinde aynı şekilde erkek bir arkadaş ile sohbetiniz yakınlaşmanız onun umrunda olmayacak gibi basın tekmeyi gitsin böylesine alalen aldatılıyorsunuzÖncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Artık bazı şeyleri kaldıramadığım ya da başka insanların da gözünden olayların nasıl görüneceği konusunda yardıma ihtiyacım var ama biraz uzun olacak, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
Eşim bir kurumda devlet memuru arkadaşlar buraya yaklaşık 8 ay önce 3 çocuklu 35 yaşlarında bir kadın atandı. Biz de lojmanda oturuyoruz burada. Oda geldi tanışmışlar aynı bölümde oldukları için ama ben henüz tanışmamıştım. Ben daha yeni yeni tanışıp konuşmaya başladım. Eşi başka yerde görevliydi 3-4 ay sonra ancak gelebildi. Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş çıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu ama çocukları da evde bırakıyordu falan. Bunu bana eşim denişti oradan biliyorum. Orda bi ayar olmuştum çocukları evde yalnız bırakıyor falan diye. Neyse işte sonra eşi geldi buraya oda burada göreve başladı. Sonra bir akşamüstü kadın eşimi arıyor abi bi gelebilir misin kızımın bisikleti bozuldu Tamir etmek için bizde yemek yemek üzereydk, neyse eşim bi arkadaşını aldı oraya gitti bende kızdım eşine söylesin sen niye gidiyorsun diye. Böyle böyle iş yerinde olsun evde olsun artık sürekli adını duyar oldum. Sonra bende tanıştım derken arkadaşlar her seferinde kadını boğacak gibi oluyorum kadın sürekli eşimle o kadar rahat konuşuyor ki sanki ben orada yokum gibi sürekli iş yerindeki şeyleri konuşuyor beni konuşmada saf dışı bırakıyor falan eşi de hiç rahatsızlık duymuyor heralde sesi hiç çıkmıyor bişey demiyor hayret ediyorum adama bu ne rahatlık diye. Benim yanımda kocama sokularak konuşuyor, sürekli biz yanyana iken eşimle bize kötü kötü bakıyor bana laf sokuyor ben ev hanımıyım diye falan. Bende iyice içkillendim arkadaşlar sadece kadına suç bulmuyorum eşim de kadının yanında bir garip onunka sürekli göz göze geliyorlar uzun uzun falan. Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimde benden 10 yaş bğyük kadınla aralarında 2-3 yaş var hani önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye ama artık bu dokunmaklar eli omuza atmalar benim yanımda sokularak konuşmalar ben artık şaşırdım yani. Eşimlembu konuyu konuştuğum zaman da bana kızıp sen ne kıskançsın kadın sıcakkanlı falan diyor, sen kiminle konuşursan konuş ama benim kiminle konuştuğuma karışma diyor. Arkadaşlar sizce bu durum karşısında ne düşünmeliyim, düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?