Eşimin yaptıklarını unutamıyorum, sevemiyorum da artık.

arkasında kapı gibi ailesi olsa biraz da eğitimi düzgün işi olsa bunlara katlanmazdı.annesiz kalınca sahipsiz kalmış belli
İşim var şükür sekreterlik yapıyorum . Kimseye muhtaç değilim çocukluğumdan beri her isi yaptim temizlikcilikten tutun tezgahtarliga kadar. . Annesiz kalinca bide anne rolunu sen ustlenince sanki cekmek zorundaymissin gibi isyan etmeye bişey istemeye hakkin yok gibi oluyor. Bunu atlatana kadar cok şey gitti ömrümden . Ama eski ben değilim 2 cocugum var benim onların annesiyim o kadar. He kimseye ihtiyacım yok şükür borcum var ama çalışıyorm oderim ondan yana da kendime inancimin olmadığı bi konu yok. İşte is durumunu ayarlasam hemen gidicem de belli olucak bu hafta işte

Bence her seyden once psikolojik destek alin. Bu burada cok sık ve zaman zaman yerli yersiz verilen bir tavsiye olsa da sizin buna ciddi anlamda ihtiyaciniz oldugunu dusunuyorum.

Ben sizin gibi annemi kaybettigimde cocuk yasta degildim ama aylarca ben yalniz kaldim diye agladim. Esim yalniz degilsin dedikce esime sinirlendim. Oysa yalniz falan degilim ama annenin boslugunu ne es ne baba kimse dolduramiyor. Sizin hayata bu sekilde baslamaniz ve aile icinde yasadiginiz diger olumsuz uzucu seyler bu adama sabretmeyi ve kendinizi suclamayi ogretmis size. Yoksa normal bir psikolojide evliliginize baslasaydiniz bu adamin 1 gun bile sabredilecek, cekilecek olmadigini bilirdiniz.

Yasadiginiz seyler o kadar uzucu ki imkaniniz varsa lutfen psikolojik destek alin derim. Normal gibi gordugunuz ve sabrettiginiz seyler cok anormal durumlar. dusuneceginiz son sey bu adamin cirkeflesmesi olmali zira adam cirkefin onde gideni zaten.

Alıyorum zaten farkindaligim o yüzden gelişti bu kadar yoksa ben böyle yaşardım . Bencilliği üstünde yine onun duyguları bilmem ne ama geçti benden bizden çoktan .

Alıyorum zaten farkindaligim o yüzden gelişti bu kadar yoksa ben böyle yaşardım . Bencilliği üstünde yine onun duyguları bilmem ne ama geçti benden bizden çoktan .

Iste buna cok sevindim. Umarim gun gelir konunuzu gunceller ve kendinize cocuklarinizla cok güzel mutlu bir hayat kurdugunuzu bize yazarsiniz.

Kesinlikle yazacağım . Ama bu değişim takdir edersiniz ki cok zor oluyor bocaliyorum bazen ben mi cok abartiyorum diyorum . can yakıyor bi yakim alismisliklar vs . Şuan cok iyi biri ama hala evsisiz tabi onu es geçersek ilgili sagduyulu biri oldu gözünde goruyorum bunu ama benim duygum bittiği icin batıyor bana herşeyi. Yazma sebebim bi değişimi umut olur mu kendimi frenlesem salsam olur mu diyorum ama farkindaliklar yüzüne yediremiyorum hicbiseyi ve daha fazla aci çekiyorum . Karmaşık bi durum biraz net ifade edemiyorum burdan kendimi açıkçası

Sizin derdiniz ne o eve kacinci defa donuyorsunuz ayri ev acmiyorsan bosanalim sen ananin evine ben babamin evine diyecektiniz. Hicbisey yapamayacaginizi dusunuyorum cunku bukadar olayin ustune o eve donup o kocaya para veren hicbisey yapmaz. Babanizda cok akilsiz bir adam ipsiz sapsiz kizini doven damada para yagdiriyor kizina ayri ev acsa hersey cozulecek halbuki

Baştan sona okudum kusur aradım ama yok maşallah sizin gibi kadının kocaya ihtiyacı yok.

Ama siz bosanmazsiniz sizi ancak ölüm ayırır . Düşüp tekrar yerden kalkmaya o kadar alismissiniz ki bosansaniz bile bu adama sırf iş olsun diye geri dönersiniz bu tarz durumlarda eski kafaya dönüyorum babanızın size sahip çıkmaması gerekiyor ki siz anca boşanabilin. Çünkü siz zorluğu aşmaya alismissiniz boşanmak sizin için çok kolay değişen bir şey olmicak hayatınızda onyuzden kolay .
(Psikolojik olarak değerlendirdim)

Keske bir terapi alabilseniz.bu kadar sey yasamis ve bu gidişe bir dir dememissiniz. calisan kadinsiniz esten de babadan da izak durup 1+1 e cikabilirmissiniz en basinda. Babanız hatali baya ama hep ona hak vermissiniz babanizin gercek yuzunu gormeyip yanliş adamla evlenmissiniz ve onunda gercek yuzunu gormek istemiyorsunuz aslinda goruyorsunuz ama birkamiyorsunuz babanizi birakmadiginiz gibi. Bu kadar sey cektiniz diye kimse size madalya takmaz hayatinizi karartmissınız yol uzamis gitmis glyine de zararin neresinden donseniz kar ama donmezsiniz siz . Cile cekmek sizin yasam tarziniz olmuş onla varoluyor gibisiniz sanki cile cekmeniz size anlam katiyor gibi icten ice bhnunla obunüyorsunuz. Garip cidden

Yaşadıklarınıza üzüldüm ama siz bu adamdan boşanmazsınız… hala ortadasınız ve yok çocuk yok şu bu diyorsunuz o yüzden boşuna açmışsınız konu siz bu hayata devam edeceksiniz

Haklısınız o sahipsizlik çok kötü bişey . Taa ki kendimin tek sahibi kendim olduğumu anlayana kadar hep geri döndüm. Şuan böyle bi niyetim yok .

Takmadi zaten yapmasaydin oldu . Ben çektiğim çileye aşık olmuşum. Anlayana kadar ömrüm geçti .

Yaşadıklarınıza üzüldüm ama siz bu adamdan boşanmazsınız… hala ortadasınız ve yok çocuk yok şu bu diyorsunuz o yüzden boşuna açmışsınız konu siz bu hayata devam edeceksiniz
Yok bu yok su demiyorum. Yüzleşmek zorunda olduğum gerçekler var. Mesela iş , bulamıyorum hastayim diye rastgele biyer bile almak istemiyor. Anlamıyor yargiliyorsunuz. Akıl almak için değil konuşmak için cesaretimi kaybetmemek adına açtım konuyu. Çünkü olumsuzluğu çok yaşıyorum. İş konusunda ev konusunda vs .

Bende mi öyle bilmiyorum ama kanımın aon damlasına kadar savaşıyorum ve olmadığı yrde kestirip atıyorum. Buda öyle oldu. Şimdi 0 dan baslama zamanı benim için. İyi olacağımı biliyorum en azından zorlansamda tek başımayım derim yanimda hayaletle yaşamam diye düşünüyorum. Pazar günü de gidiyorum babama is meselesini evden çalışmaya ayarlamaya çalışıyorum en azından is bulana kadar . Kimsenin eline bakmam bakamam su saatten sonra

Bunlar ne yiyip içiyor bu kafalar nasıl kafa yaa.soylesiginize katılıyorum mazoşist bir kişilik olmuşlar.
Konu sahibi farkında mısınız hayatınız kaymış bu adamın yuUnden hala bosanmiyoraunuz.niye ne bekliyorsun sana yapmadığı kalmamia.bu adam seni sevmiyorki saygıda duymuyor.daha mutluluk istiyorum diyorsun.bunda ne bulucaksin.
İnanın buraya konu açanlar şöyle bir karşıdan kendine bir baksa herşeyi gorucek ama kafalar farklı calisiyor

Okup bitirene kadar mahvoldum ya bu kadar acıyı nasıl çektiniz nasıl dayandınız hayret ya, bundan sonra kendiniz için çocuklarınız için yaşayın kaçın bu kocanızdan pişman olduğuna hiç inanmadım ben pişman filan değil parmağında oynatıyor sizi mis gibi paranızı harcıyor o yüzden boşanmak istemiyor aman boşanın kurtulun ya

Bu adamdan olmayacağını biliyorsunuz.
Babanız bu adama ve ailesine niye ev ayarlayıp duruyor ki?
Adamın her tarafı falso
İş desen iş yok hazır sizin parayı yemiş, evlendiğini den beri anasıyla ayrılmamış size ev açmamış, aldatmış
En son hasta olmuşsunuz.
Salın İpini gitsin
Babanızdan size ayrı ev açması için yardım isteyin. Bir yandan çalışıp kurtulmaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…