Eşimin yaptıklarını unutamıyorum, sevemiyorum da artık.

Hala bu kocayla mutlu olcagını düşünüyor ya çıldırıcam

Cok kizdim. O kadar surundurmusler ki sizi, uzuntuden kanser olmussunuz bu adam ve ailesi yuzunden, hala ev birlestirmeler bilmem ne. Bosanacak insan ne ev birlestirmesi ne mana? Kim sizden daha onemli? Cocuklar demeyin allah askina, adamin ne mal oldugu ortada. Cocuklar ne kaybedecek allasen? Kanserle savasan bir anne ve salak sacma bir babayla beraber yasamaktansa, mutlu huzurlu bir anneyle babasiz yasamalari her turlu daha mantikli.

Çocukluk ve gençlikte yaşadığınız travmalar sizi sürüklemiş. Derdinizi anlatıp dinleyen kişiye hemen el uzatmışsınız. Bu evlilik bu kadar kötü giderken ki buna bence evlilik demek yanlış olur hep kendinizi suçlamışsınız. Şuan bende boşanma aşamasındayım. Kaç kere bu karardan döndürüldüm kapımda yattı çiçekler böcekler yalvarmalar ben senin kıymetini nasıl bilemedim demeler… ama hep kısa sürdü ardından pençelerini tekrar çıkarttı. Hastalığınız için çok üzgünüm çok güçlüsünüz bir an önce boşanın kendi düzeninizi kurun hemen olmaz belki 1 yıl sürer ama düzene koyulur. Sizden bir tane var unutmayın. Yolunuz ışık olsun

Merhaba,
Size öyle sarılmak istedim ki, çok şey yaşamışsınız, çok üzgünüm. Ve insan gerçekten de farkındalığı yoksa ya da genç yaşta evleniyorsa, sanki hep her şeyin sorumlusu kendisiymiş gibi görür. Üvey annenizin oğulları yüzünden her ne yaşadıysanız kendinizi değersiz hissetmişsiiniz, bu yüzden de mutluluğu kendinize hak görmemiş, evliliğin ilk başlarında size yapışan kötü muameleye bile karşı koyamamış ve sorumlusunun kendiniz olduğunu düşünmüşsünüz.

Yavaş yavaş farkındalığınız artmış, bazı şeylerin farkına varmaya başlamışsınız bunun için çok sevindim. Ama artık o kocayı da, o evi de terk etmeniz lazım. Kanser olmuşsunuz bakın, ölebilirdiniz. Çocuklarınız da üvey anneyle büyüyebilirdi şu an.

Lütfen eğer babanız da kabul ediyorsa babanızın evine dönün. Koca dediğin, hayat arkadaşı dediğin kişi eğer gerçekten hayatında manevi ya da maddi anlamda sana arkadaş oluyorsa gerçek hayat arkadaşı olmuştur bence. Ama bu adam sağlık olarak da, maddi olarak da, ruhsal olarak da sizi hep eksiye götürmüş. Kendisinin de sorunları var belli. Kendisi de aile olmayı bilmeden aile kurmaya kalkmış.

Merhaba, bosandinizmi

Ablacım bize ne sorduğunu anlamadım ama söyleyebileceğim tek şey şu kocan asla değişmez. Değişir diye düşünüp kendini kandırma. Kanser bile olmuşsun insan biraz kendini biraz da çocuklarını düşünür. Bu adamın peşinde koşa koşa bu gidişle hastalıktan kurtulamazsın. Çocuklarını da çok sevdiğin görümcelerin büyütür. Böyle bi gelecek yaşansın istiyosan aynen devam et hiç düzenini bozma

Kocanın totosu yesinde girsin bı işte çalışsın millet asgari ücretle çalışıp 7bin ev kirası ödeyip yinede anasının evinden ayrı oturuyor. Ne maddiymis arkadaş sen gözüm açıldı diyosunda senin hiç biryerin açılmamış. 9yilda bı cafeye götürmüş yarında bı donerciye lahmacuncuya goturur bı 10sene daha idare edersin sen bu adamı. Bırakın Allah aşkınıza ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…