- Konu Sahibi notdefteri2_
Prestijli bir meslekten daha alt seviye bir konuma gelmek elbette ağır olur herkes için ama şartlar ne gerektiriyorsa onu yapmak gerek. Bizim bir tanıdık savcıydı, açığa alındı. Adam o süreçte kahvehanede çay doldurdu öyle çalıştı. Sonra tekrar diplomasına kavuştu avukatlığa döndü. Ben savcı adamım mahalle kahvesinde çay dolduramam falan demedi çünkü o dönem başka çaresi yoktu. Bir de Allah muhafaza inşallah eşiniz kumara düşmez. Borç harç bu dönem geçmez çünkü. Kolay yoldan para kazanayım derse asıl o zaman büyük rezillik olur.Teşekkür ederim. Aynen kendi işini yapmak istyor. Son çalıştığı yerde müdürdü, şartları çok çok iyidi, araba verdiler, ekstra primler, otel masrafları, özel sigorta vs hepsi vardı. Şimdi aynı şartları arıyor bence ama kiracıyız, öyle lüksümüz yok, bebeğin bezi vs bir sürü ihtiyaç var diyorum. Ben bulucam diyor, kavga çıkarıyor, halen iş yaptım diye yalan söylüyor para getiriyor bir miktar, meğer borç almış akrabasından onu öğreniyorum. Eşim de 30 kiloya yakın kilo verdi kimse tanıyamıyor. Ama bu inat neden anlamıyorum