- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
Evet ama benim yorumumla ilgili yazmissiniz.Sana da bisey diyen olmamış ki
Kız benim mesajımı alıntılamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama benim yorumumla ilgili yazmissiniz.Sana da bisey diyen olmamış ki
Kız benim mesajımı alıntılamış
Evet ama benim yorumumla ilgili yazmissiniz.
Yoo, ne aklama cabasi. İhanet eden erkeyi mi koruycam. Ozenmesi bile iyrenc. Sadece erkeklerin ihanet sebeplerini yazdim. Altda da yazdim, turk degilim, turkcem iyi degil,oyuzden yanlis anlata bilirim soylediyimi. Neyse, kimseye bisey aciklamak zorunda degilim.Yanlış mı yorumladim dediğinizi bilmiyorum. Dediğinizden anladığım şu: Bekar erkekler istediği kadınla birlikte olabildiği için evli erkekler onlara özeniyor. Evli erkeklerin zoruna gidiyor vsvsvsvs. Bu sekildeyse eğer gayet de erkeği aklama çabası :)
Diger yorumlari okumadim. Kusura bakmayin, ustume alindim ...Hayır gayet ortaya yazdık konu üzerine hele ben yorumlarına dikkat etmedim bile
Yoo, ne aklama cabasi. İhanet eden erkeyi mi koruycam. Ozenmesi bile iyrenc. Sadece erkeklerin ihanet sebeplerini yazdim. Altda da yazdim, turk degilim, turkcem iyi degil,oyuzden yanlis anlata bilirim soylediyimi. Neyse, kimseye bisey aciklamak zorunda degilim.
Lutfen nasil saygili sekilde cevap yaziyosam saygili sekilde cevap verin.
Neyse ...Saygısız olan kısım nedir? Erkeğin ihanet sebebi dediğiniz şeyler tam olarak aklamak oluyor.
Çocuk musunuz siz? Niye annesinin evine bırakıyor? Eşiniz hep bana diyen bencil adamın teki. Böyle tipler kadını eve kapatır, kendisi dilediği gibi at koşturur. Bence biraz dişinizi gösterin. Ya beraber çıkın ya beraber oturun. İlla o arkadaşlarımla çıkacağım derse sen de çık bir arkadaşınla buluş. Arkadaşın yoksa avmye git, ama onu evde bekleme.Eşim için senin tohumlar burda tutmuyor sen şu ülkede dene tarzinda bişeyler demişler diğer evli arkadaşı icinde benzer seyler ki esinden biliyorum cocuk icin tedavi görüyorlar o erkek için ne kadar onur kirici bi konuşma siz düşünün.
Eşim alkol almiyor o gece de alkol alacaklarini bildiğim için gitmeni istemiyorum demiştim kafama kakti. Beni kayinvalideme birakip o sabaha kadar arkadaslariyla takilacakti çünkü. Evde kalalim desem eline telefon alip takiliyor bide surat yapiyor kv me gitmedik diye. Dışarı çıkalım desem avm kalabalik cafede de oturmam diyor öyle geçiyor işte