• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin whatsapp grubu

Yanlış mı yorumladim dediğinizi bilmiyorum. Dediğinizden anladığım şu: Bekar erkekler istediği kadınla birlikte olabildiği için evli erkekler onlara özeniyor. Evli erkeklerin zoruna gidiyor vsvsvsvs. Bu sekildeyse eğer gayet de erkeği aklama çabası :)
Yoo, ne aklama cabasi. İhanet eden erkeyi mi koruycam. Ozenmesi bile iyrenc. Sadece erkeklerin ihanet sebeplerini yazdim. Altda da yazdim, turk degilim, turkcem iyi degil,oyuzden yanlis anlata bilirim soylediyimi. Neyse, kimseye bisey aciklamak zorunda degilim.
Lutfen nasil saygili sekilde cevap yaziyosam saygili sekilde cevap verin.

Ben gelemem bu kadar laubalilige. Tamam erkeklerin muhabbetleri cok çirkin olabiliyor ama bu kadarina pes. Benim telefonumda erkek penisi görmek istemez ise o da popo fotograflarini bulundirmayacak. Hayir cok mu zor arkadaslarini uyarmak anlamiyorum. Yok kilibik derlermis yok soyle dermis. Benle olan huzurunu bozulmasını goze aliyosa arkadaslariyla evlensin o zaman.

Yoo, ne aklama cabasi. İhanet eden erkeyi mi koruycam. Ozenmesi bile iyrenc. Sadece erkeklerin ihanet sebeplerini yazdim. Altda da yazdim, turk degilim, turkcem iyi degil,oyuzden yanlis anlata bilirim soylediyimi. Neyse, kimseye bisey aciklamak zorunda degilim.
Lutfen nasil saygili sekilde cevap yaziyosam saygili sekilde cevap verin.

Saygısız olan kısım nedir? Erkeğin ihanet sebebi dediğiniz şeyler tam olarak aklamak oluyor.

Arkadasları kocama senin tohumlar burda tutmuyor diyecek haaaa... orda yere serer herhalde o adamı..... demek ki elin adamıyla senin yatak odanı konusuyo bu cok guvendigin kocişin..

Öyle birşey ki eşinize kılıbık demesinler diye yarın birgün bu tutulan evlere giderse ki bu çevreyle çok uzak değil, eşin kendisine kılıbık demesinler diye istemeye istemeye bir haltlar da yiyebilir. Çok laçka bir çevresi var eşinizin ve bu demesinler muhabbetini de eşinizin size karşı kullandığını düşünüyorum. O ortama girmek istemeyen kafeye gitmek istemeyen adam gitmez. Karın mı izin vermedi muhabbetleri çok ergence ve bu yaşta evli bi adamın buna pabuç bırakması çok saçma. Ve kesinlikle çifte standardın daniskası

Ben kendi arkadaşlarımla geyik muhabbet yaparım.
Tarzım bu, o yüzden tohum burada tutmuyor muhabbeti beni rahatsız etmedi şahsen.

Ama çıplak fotolar falan abartmışlar.
Dansöz bilmem ne..

Eşin en azından evli adamım ben öyle ortamlara davet etmeyin işim olmaz diyebilir.

Geyiğin de bi dozu olmalı..

Son düzenleme:
empati yaptım o watsap grubunu eşime kapattiririm. ki hicbisey olmadigi halde face i kapattirdim. o mesajlardan sonra disarda onlarla asla gorusemez. israr ettigi takdirde olayi büyüturum gerekirse onu evden atardim. bastan onlemini alacaksin. boyle olaylardan sonra onu gaza getirip kadinla basbasa birakmayacaklarini nerden biliyosun. sonra burda beni aldatti dersin bak aha yazdim buraya

Eski konularını bilen birisi olarak diyeceğim şu ki eşinle başka telden calan iki insansiniz.

Evli bir adamin o tarz fotolar donen grupta olması da tuhaf. Ayrıca karısına zamanı olmayan adamin arkadaşlarıyla starbucks vakti varsa, evlenmeyecek.

Siz çocuk istiyorsunuz, eşiniz hayır diyordu en son. Bir sorun daha çıkartmayın, ve çocuk işine sakın girmeyin.

O grup çok tehlikeli bence .. benimde eşimin arkadaşları ile whatsup grubu var ama şükür bunların hiç biri yok.. çıplak resimler dansözler.. bunlar eşini bugün değilse yarın yoldan çıkartır..

eşiniz hiç güven vermiyor bence.
mevzu yazışmalar falan değil.
evlenmiş adam karısını anasının evine bırakıp tüm geceyi arkadaşları ile geçiriyorsa, bu arkadaşlar da kız kesen tiplerse o eşe nasıl güvenilir ki?

Eşim için senin tohumlar burda tutmuyor sen şu ülkede dene tarzinda bişeyler demişler diğer evli arkadaşı icinde benzer seyler ki esinden biliyorum cocuk icin tedavi görüyorlar o erkek için ne kadar onur kirici bi konuşma siz düşünün.

Eşim alkol almiyor o gece de alkol alacaklarini bildiğim için gitmeni istemiyorum demiştim kafama kakti. Beni kayinvalideme birakip o sabaha kadar arkadaslariyla takilacakti çünkü. Evde kalalim desem eline telefon alip takiliyor bide surat yapiyor kv me gitmedik diye. Dışarı çıkalım desem avm kalabalik cafede de oturmam diyor öyle geçiyor işte
Çocuk musunuz siz? Niye annesinin evine bırakıyor? Eşiniz hep bana diyen bencil adamın teki. Böyle tipler kadını eve kapatır, kendisi dilediği gibi at koşturur. Bence biraz dişinizi gösterin. Ya beraber çıkın ya beraber oturun. İlla o arkadaşlarımla çıkacağım derse sen de çık bir arkadaşınla buluş. Arkadaşın yoksa avmye git, ama onu evde bekleme.

Ben olsam ya gruptan çıkarsın yada bn hayatından çıkarım derim.. ve ciddi ciddi yapardım.

Kur’an da “zina yapmayın” yazmaz.
“ zinaya yaklaşmayın” yazar.

Belli ki bu ortamı sağlayacak arkadaş çok.. zamanla resm atma ev tutma vs. Eşinz içn sıradanlaşacak hata olarak görmeyecek..

Gruptan çıksın “ çok yoğunum msj sesnden rahatsız olurum bakamıyorum “ gbi bahanelerle çıksın ...

Eşininde hoşuma gidiyordur yani
O sapıkların grubunda olmak
Ergen mi bunlar ya popo resmi falan atıyorlar birbirlrrine
Koskoca adamlar biraz olgun olsunlar
Eşinde diyebilir benim karım eahatsız oluyor resimlere ben çıkayım gruptan diye
Kılıbık desinler ne olcak ki ne var bunda
Bunlar evlenmiş hala bekar gibi takılmak istiyorlar belli

benim lisede ergen oğlum var. onlarında böyle sınıfça grupları var. Onlar böyle konuşmuyor.

Bu erkekleri anlamak çok güç. 40 senedir kadın yüzü görmemiş gibi resimler atmak, sohbetler yapmak evli bir erkege him yakismiyor...

Butun yorumlari okumadim ama o mesajlari okuyup bel alti muhabbetleri ve kadin fotograflarini gordukten sonra, grup murup dinlemem sicarim onlatin agzina. Agzima geleni yazarim onlara. Aman esimin hesabiymis yazmayayim falan demem hic. Bir de nasil o pisliklerle bulusup ayni masada oturabiliyorsunuz. Beyni gelismemis amipler. :sopa:

Back