• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin whatsapp grubu

Aynısını şuan ben de yaşıyorum. Denk geldi okudum. Bir tane haysiyet yoksunu bir arkadaşı var kadınlarla nasıl beraber olduğunu filan anlatıyor sürekli. Müstehcen fotolar atıyor. Ben de 2 gündür konuşmuyorum eşimle. Ne olduğunun da farkında değil. Sürekli yazışıyorlar. Ben bir koltukta oturuyorum mesela bazen baya baya gülüyor yazışmalara. Hazmedemiyorum artık. abartıyor muyum onu da bilmiyorum. şimdilik kendi kendime yiyoirum. Allah yardım etsin. o arakdaşını bulsam bir kaşık suda boğacağım..

Eşimin çocukluk arkadaşlarıyla bi whatsapp grubu var bekar evli karışık. Eşim çok aktif değil yoğun çalıştığı için çok fazla muhabbet edemiyor. Yanlış biliyorum ama gruptaki mesajlari arada gizlice bende okuyorum. Bu grupla eşli olarak da görüşürüz zaten. Ağır erkek muhabbetleri dönüyor zaten. Sevgilisi olanlar buluşmalarda çok sadikken grupta ev tutma muhabbeti dönüyor. Hatta daha önce de bi düğünden sonra gece yemeğe gideceklerdi gece 12den sonra ama apart tutulmuş dansöz vs cagrilmis sanirim. Eşimi de cagirdilar gitmesine müsade etmedim ama gidicekti. Hatta bi arkadaşı iş için bi süre başka bi ile gitti bi süre orda çalışacak. Ev tuttum haftasonu gelin yazmış ama ne manada olduğunu anlayin artik :) ha bide grupta sürekli dekolteli kiz fotoğrafi atılıyor eşim siliyor ama dün bi fotoğraf atılmış tamamen popo fotoğrafi iç camasirsiz ve grupta evliler de var.

Eşime güveniyorum alkol almaz ama herkesin bi nefsi var sonuçta. Onlar da en yakin arkadaslari. Görüşmek istiyor ama genelde gittikleri ortam alkollü oluyor. Ya da cafedeki kestikleri kizlar için yazdıklarini gördükten sonra o kişilere guvenemiyorum. Eşim kendi gitmek istemese kılıbık durumuna düşürüyolar ki ben asla gitme vs demem.

Az önce aradilar. Erkek erkege oturuyolarmis. Esim sende gel falan dedi yarim agizla ben gelmem kiz yok dedim o gitti ben evdeyim. Sturbucks da oturuyolarmis ama eşim ben gidelim desem gidip oturmaz oraya arkadaslari isteyince gidiyor. 1.5 yillik evliyiz haftasonlarimiz öyle saçma gecti ki çocuk yok hani basbasa gecirelim ya evde ya dışarda diye hayal kuruyorum ya onun isi çıkıyor ya yine saçma sapan bi plan. Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşları mevzu olunca hicbir problem yok. Yarin da kayinvalidemde geciricez bütün günü. Yeni evliligi cicim aylarini hiç hissedemedim sanirim buna cok doldum. Whatsapp grubuna da sinir oluyorum. Arkadaşım hoslandigi çocuğu atmıştı bana göstermek icin telde kalmis eşim kızmıştı ne isi var sende diye. Rahatsız olmakta haksiz miyim?
Esinde azcik dusunce olsa o watsapl grubundan cikardi. Ama belli ki seni dusunmuyor bu kadar basit!

Eşimde fotoğraflar yok ya silinmiş ya da hiç indirilmemis ama o insanların evli adamlara bu tarz foto atmalari da nedir?

Onu o evli adamların karısı düşünsün burda sen konu açtın bizde senin evli kocanı konuşuyoruz, gitmez yapmaz etmez haramı helâli bilir iyi güle güle kullan ne diyelim

"Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşlarımevzu olunca hicbir problem yok."

Hadi bakalım şu kısımda da kocanı akla bunun bahanesi ne, seni kıskandığı için mi seninle çıkmıyo

Hala cafe de kız kesen ergenler kaldı mı yaa??

Benimle kocam gezmeyecek ama arkadaşları ile çıkmasına izin vereceğim-
Benimle kv gelecek ama sabaha kadar beni orda bırakıp o eğlenecek-
Erkek arkadaşları kocamın teline popo resmi yollayacak ve o gurup hala devam edecek-
Eşim gitmek istemeyince ve ben göndermeyince arkadaşları kılıbık diyecek ve ben hala o arkadaşlarla görüştüreceğim-

Kuzum siz evli olduğunuza emin misiniz?
Evlilik çok ciddi bir kurum,senin kocan o kurumun üzerine wc açmış ,gelen ......... giden...........

Ben izin vermezdim. Gerekirse kavga ederdim. Ara ara olabilir fakat beraber gidebileceğiniz yerler olmalı. Çok nadir de tek gitmesine izin verirdim. Bazıları eleştirebilir fakat bu benim davranış biçimib

"Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşlarımevzu olunca hicbir problem yok."

Hadi bakalım şu kısımda da kocanı akla bunun bahanesi ne, seni kıskandığı için mi seninle çıkmıyo
Kocami aklamiyorum zaten. Yaptığı ve yapmadığı şeyler de var siz de bunu anlayin. Bi dışarı çıktı diye aldattı muamelesi gelmesin. Asla yapmaz demiyorum kimse için de demem. Belki yapar belki yapmaz.

Back