• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin whatsapp grubu

Nefis ile alkolün alakası yok öyle bir ortama girmesi yanlış,girerse de hiç alkol almasına gerek bile yok.
Ama biraz sanki konuşmalar fasa fiso gibi.. Bekarların amacı hava atmak gibi geldi.
Bence göndermeyin öyle bir yere.

Şimdiye kadar biseyini görmedim eşimin. Güveniyorum ama aldatilanlar da güveniyordu. Demek ki güven yetmiyor.
Güvensizlik sadece bir şeyini görünce ortaya çıkmaz ki. Adam muhteşem bi yalancıdır, iz bırakmaz, yakalayamazsınız. Hiçbir şey yokken araştırmak, onda bu potansiyeli sezmekle ilgili. Ki bencede var zaten. Rezil insanlarla dolu bir gruptan hiç rahatsız olmuyor ve ısrarla görüşüyor.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz var. Eşiniz durumdan çok rahatsız olsa onlarla gezmez, takılmaz diye düşünüyorum . 1.5 yıllık eşini evde bırakıp oraya gidiyorsa tercihini ordan yana kullanmış demektir.

İğrenç. Sevgilim 20 yaşında onların kalabalık bir whatsap grubu var. Hepsi erkek. Onlar bile iş, kitap, sergi, tarih, siyaset konuşuyorlar. Ergenlik kafada biten bir şey demek ki.
Nasıl tiksinmiyorsunuz? O grupta bir saniye tutmazdım ben olsam
Ay yok ben arkadaşlarına asla karışmam, yok ben gitme demem asla ona zaten laf etmem vs. vs
Niye laf edemeyecekmişsiniz siz onun eşisiniz bu kadar hakkınız yok mu? Onun sizin üzerinizde vardır ama!

Eşim genelde yorgunum der kendi gitmek istemez kilibik kesin karisi göndermiyo derler
Öyle desinler, öyle bilsinler bunu ne siz ne de eşiniz sorun etmeyin bence.
Eşinizle de konuşun, arkadaşlarıdır görüşsün ama size de zaman ayırsın, sizi de bir yerlere götürsün, konuştuğunuz halde yapmıyorsa, siz de kendinize arkadaş çevresi bulun, gezin dolaşın, haftasonu arkadaşlarınızla plan yapın.

SiZde biraz neşe katın boş boş evde oturmak sıkıcı cafeye de karı koca sadece oturmak icin amacsızca gitmek sacma

Avm de gitmeyin ışıklar havasızlık kalabalık insana negatif yukluyor

Etkinlikler yapın bir gün sinemaya gidin bir gün atv ye binin, doğa yürüyüşü yapın, balık tutun, bir gün feshane etkinliklerine gidin vs
Planı siz haftaiçinde yapın
Hadi dışarı çıkalım dediğinizde devamı da gelsin
Nereye ?
Şuraya buraya..

Whatsap geubunuda okumayı bırakın

masoleil masoleil
arkadaşım bence senin evliliğin çok problemli ve kusura bakma ama problem sende

daha kayınvalideme gitmeyelim bile diyemiyorsun surat asıyor diye
o senin istemediğin her şeyi yapabiliyor surat asıp asmayacağını umursamayarak

senin telefonunda bir erkek resmine laf ediyor
kendisi garip garip paylaşımların içinde

seninle bir yere gitmiyor
arkadaşlarıyla her yere
neymiş ev tutmuşlarmış da dansöz gelecekmiş
insan bunu karısına teklif etmemeli bile, değil surat asmak

sen bu kadar susarsan olmaz
sen tavrını koy, bırak surat yaparsa yapsın, sen de yap

sen arkadaşlarınla, onun arkadaşlarıyla buluştuğu saatlerde buluşabiliyor musun?
sen arkadaşlarınla erkekler hakkında muhabbet yapabiliyor musun?
yapamıyorsan eşin neden yapıyor?
yapma deyince sana surat asma hakkını kendinde nasıl görüyor?

benim gördüğüm sen kendini fazlaca ezdiriyorsun
tavrını koy
1,5 senen böyle geçtiyse geç bile kalmışsın
adamı kaybetmemek için böyle yaşanır mı?
bunlar yenilir yutulur şeyler mi?

erkek dediğinin evliliğine, karısına saygısı olacak

O popo resmini ben görsem ortada vatsapp falan birakmam arkadaşları ister kilibik desinler ister başka bişey. valla bunlar adamı yoldan çıkarır adam bir yapmaz iki yapmaz erkek sonuçta ucuncuyede hayır demez.. ergen sürüsü kazık kadar adamların konustugu şeye bak.

İsiniz zor. ALLAH sabr versin. Evli erkekleri yoldan cikaran zaten bekar arkadaslaridir ..

İsiniz zor. ALLAH sabr versin. Evli erkekleri yoldan cikaran zaten bekar arkadaslaridir ..

hiç katılmıyorum
insan yoldan çıkmaya meyilli ise yoldan çıkar
yoksa ne yaparlarsa yapsınlar çıkmaz

erkekler zannedildiği kadar aciz değil
aldatsa kadın baştan çıkardı
çapkınlık yapsa bekar arkadaşlardan

adamın karakteri sağlam olacak
gerisi boş

Esinizin arkadas ortami normal gelmedi bana.
Esinizin onceligi de farkli gibi sanki arkadaslari sizden once geliyor ve onlarla vakit gecirmek daha cazip geliyormus gibi.
Ben olsam bu sekilde davranan birine ayni sekilde karsilik verirdim.
O gidiyorsa geziyorsa siz de yapin madem. Bir de esinize kilibik deyince noluyor? Bu cocukca muhabbetlere esinizin alinmasi da tuhaf.
Arkadaslar soylemisler yukarda ama ben de onlara katiliyorum "bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim"

Ay ne ilgisi var ya saçma sapan bir yorum yapmışsınız. Bekarlara ne evli sıkıcı tiplerden. İşleri güçleri yok sizin evliliklerinize saracaklar kafayı ay ne yapsak da bu çok namuslu adamı bozsak, gruba popo atsak da karısını aldatsa..... :p

O gruptan çıkmasını isterdim . Çıkmazsa burnundan getirirdim . Ve mesafe koymasını isterdim dışarda da. Dansöz çağırmak ev tutmak nedir ya. Yarın dansöz değil başka bişey gelir oraya. Cok haklisiniz siz. Oyle arkadas olmaz olsun . Erkek nefsi bu. Ne kadar dayanabilir ki.

Ben okumanı yadirgamadim. Demekki okuman gerekiyormuş şuna baksana. Ne iğrenç bi grup ne iğrenç konular ne iğrenç arkadaşlar ya.
Bu bekar hayatıdır ve bunu yaşamak isteyen evlenmeseydi kardeş. Madem evlendin bunlardan kaçınacaksın. Biraz karisina saygısı olur insanın yahu. Alkol almıyor demişsin, Ben alkole karşı çok olumsuz dusunmuyorum. Alabilir belki kafasını dağıtmak ister belki arkadaşlarıyla hoş bi akşam geçirmek ister. Ama sonu b.ka çıkacaksa avucunu yalar. Azcık sorumluluk bilsin, birazcık sadakat bilsin, ayıptır harbiden. Saygısızlık yapıyor hem de çok fazla.

Senin yerinde olsam hafife almam bu konuyu. Seçim sunmaktan nefret ederim, hatta arkadaşlardan uzaklaşmaya sebep olmaktan igrenirim ama böyle bir konuda arkadaşların mı ben mi derim ve bu çok ciddi olur. Blöf değil.

Benim esiminde is yerindeki arkadaslariyla grubu vardi. senin dedigin gibi resimler vs havada ucusuyor. He ben mesajlarina bakiyormuyum tabiki de bakiyordum bana gore de hic yanlis degil. Sonra boyle resimler filan gordum. Ortaligi birbirine kattim. Kavga ettik vs. Sagolsun arkadaslarini uyardi tabi ben daha guvenirmiyim onlara grubuda sildi :-) Yasasin kadin gucu :-) . Sende cok serbes birakma . Erkek milleti bu. Ipini gevsetirsen yapmicagi sey yok

Eşimin çocukluk arkadaşlarıyla bi whatsapp grubu var bekar evli karışık. Eşim çok aktif değil yoğun çalıştığı için çok fazla muhabbet edemiyor. Yanlış biliyorum ama gruptaki mesajlari arada gizlice bende okuyorum. Bu grupla eşli olarak da görüşürüz zaten. Ağır erkek muhabbetleri dönüyor zaten. Sevgilisi olanlar buluşmalarda çok sadikken grupta ev tutma muhabbeti dönüyor. Hatta daha önce de bi düğünden sonra gece yemeğe gideceklerdi gece 12den sonra ama apart tutulmuş dansöz vs cagrilmis sanirim. Eşimi de cagirdilar gitmesine müsade etmedim ama gidicekti. Hatta bi arkadaşı iş için bi süre başka bi ile gitti bi süre orda çalışacak. Ev tuttum haftasonu gelin yazmış ama ne manada olduğunu anlayin artik :) ha bide grupta sürekli dekolteli kiz fotoğrafi atılıyor eşim siliyor ama dün bi fotoğraf atılmış tamamen popo fotoğrafi iç camasirsiz ve grupta evliler de var.

Eşime güveniyorum alkol almaz ama herkesin bi nefsi var sonuçta. Onlar da en yakin arkadaslari. Görüşmek istiyor ama genelde gittikleri ortam alkollü oluyor. Ya da cafedeki kestikleri kizlar için yazdıklarini gördükten sonra o kişilere guvenemiyorum. Eşim kendi gitmek istemese kılıbık durumuna düşürüyolar ki ben asla gitme vs demem.

Az önce aradilar. Erkek erkege oturuyolarmis. Esim sende gel falan dedi yarim agizla ben gelmem kiz yok dedim o gitti ben evdeyim. Sturbucks da oturuyolarmis ama eşim ben gidelim desem gidip oturmaz oraya arkadaslari isteyince gidiyor. 1.5 yillik evliyiz haftasonlarimiz öyle saçma gecti ki çocuk yok hani basbasa gecirelim ya evde ya dışarda diye hayal kuruyorum ya onun isi çıkıyor ya yine saçma sapan bi plan. Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşları mevzu olunca hicbir problem yok. Yarin da kayinvalidemde geciricez bütün günü. Yeni evliligi cicim aylarini hiç hissedemedim sanirim buna cok doldum. Whatsapp grubuna da sinir oluyorum. Arkadaşım hoslandigi çocuğu atmıştı bana göstermek icin telde kalmis eşim kızmıştı ne isi var sende diye. Rahatsız olmakta haksiz miyim?
Bence hemen çıksın o gruptan ne demek o fotolar hiç hoş şeyler diil siz bilirsiniz ama gidişat güzel durmuyor evli bir insanın bekar larla konuşacağı çok şeyde olamaz görüşmek istiyorsa arar konuşur kesinlikle kapattirin o grubu bence.

Benim de eşimin de kardeşlerimizle ayrı ayrı gruplarımız var. Çok sıradan şeyler konuşulur. Günaydın şu yemeği yaptım falan. Çocukların fotoğraflarını paylaşırız. Ama ben de eşim de canımız sıkıldıkça birbirimizin gruplarını okuruz. Okuman gayet normal bence ama orda paylaşılanlar normal değil...

Back