- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.935
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güvensizlik sadece bir şeyini görünce ortaya çıkmaz ki. Adam muhteşem bi yalancıdır, iz bırakmaz, yakalayamazsınız. Hiçbir şey yokken araştırmak, onda bu potansiyeli sezmekle ilgili. Ki bencede var zaten. Rezil insanlarla dolu bir gruptan hiç rahatsız olmuyor ve ısrarla görüşüyor.Şimdiye kadar biseyini görmedim eşimin. Güveniyorum ama aldatilanlar da güveniyordu. Demek ki güven yetmiyor.
Öyle desinler, öyle bilsinler bunu ne siz ne de eşiniz sorun etmeyin bence.Eşim genelde yorgunum der kendi gitmek istemez kilibik kesin karisi göndermiyo derler
İsiniz zor. ALLAH sabr versin. Evli erkekleri yoldan cikaran zaten bekar arkadaslaridir ..
İsiniz zor. ALLAH sabr versin. Evli erkekleri yoldan cikaran zaten bekar arkadaslaridir ..
Bence hemen çıksın o gruptan ne demek o fotolar hiç hoş şeyler diil siz bilirsiniz ama gidişat güzel durmuyor evli bir insanın bekar larla konuşacağı çok şeyde olamaz görüşmek istiyorsa arar konuşur kesinlikle kapattirin o grubu bence.Eşimin çocukluk arkadaşlarıyla bi whatsapp grubu var bekar evli karışık. Eşim çok aktif değil yoğun çalıştığı için çok fazla muhabbet edemiyor. Yanlış biliyorum ama gruptaki mesajlari arada gizlice bende okuyorum. Bu grupla eşli olarak da görüşürüz zaten. Ağır erkek muhabbetleri dönüyor zaten. Sevgilisi olanlar buluşmalarda çok sadikken grupta ev tutma muhabbeti dönüyor. Hatta daha önce de bi düğünden sonra gece yemeğe gideceklerdi gece 12den sonra ama apart tutulmuş dansöz vs cagrilmis sanirim. Eşimi de cagirdilar gitmesine müsade etmedim ama gidicekti. Hatta bi arkadaşı iş için bi süre başka bi ile gitti bi süre orda çalışacak. Ev tuttum haftasonu gelin yazmış ama ne manada olduğunu anlayin artik :) ha bide grupta sürekli dekolteli kiz fotoğrafi atılıyor eşim siliyor ama dün bi fotoğraf atılmış tamamen popo fotoğrafi iç camasirsiz ve grupta evliler de var.
Eşime güveniyorum alkol almaz ama herkesin bi nefsi var sonuçta. Onlar da en yakin arkadaslari. Görüşmek istiyor ama genelde gittikleri ortam alkollü oluyor. Ya da cafedeki kestikleri kizlar için yazdıklarini gördükten sonra o kişilere guvenemiyorum. Eşim kendi gitmek istemese kılıbık durumuna düşürüyolar ki ben asla gitme vs demem.
Az önce aradilar. Erkek erkege oturuyolarmis. Esim sende gel falan dedi yarim agizla ben gelmem kiz yok dedim o gitti ben evdeyim. Sturbucks da oturuyolarmis ama eşim ben gidelim desem gidip oturmaz oraya arkadaslari isteyince gidiyor. 1.5 yillik evliyiz haftasonlarimiz öyle saçma gecti ki çocuk yok hani basbasa gecirelim ya evde ya dışarda diye hayal kuruyorum ya onun isi çıkıyor ya yine saçma sapan bi plan. Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşları mevzu olunca hicbir problem yok. Yarin da kayinvalidemde geciricez bütün günü. Yeni evliligi cicim aylarini hiç hissedemedim sanirim buna cok doldum. Whatsapp grubuna da sinir oluyorum. Arkadaşım hoslandigi çocuğu atmıştı bana göstermek icin telde kalmis eşim kızmıştı ne isi var sende diye. Rahatsız olmakta haksiz miyim?