• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin whatsapp grubu

Güvensizlik sadece bir şeyini görünce ortaya çıkmaz ki. Adam muhteşem bi yalancıdır, iz bırakmaz, yakalayamazsınız. Hiçbir şey yokken araştırmak, onda bu potansiyeli sezmekle ilgili. Ki bencede var zaten. Rezil insanlarla dolu bir gruptan hiç rahatsız olmuyor ve ısrarla görüşüyor.
harika açıklamışsınız.Bu potansiyeli sezmek, böyle bir gruptan rahatsız olmamak.

Benım eşiminde whatshap erkek grubu var benımde var . Bizde arada ayıplı seyler konuşabiliyoruz eşim okusa onun kafasını kırarım .(erkek merkek atmıyoz heee)

Ben hiç okumadım şuana kadar o grupta öyle kadın madın atılcagını sanmam açıkcası .
Sizinkilerin grubu biraz iğrençmiş :kusmuk:

Bazı erkeklerin gruplarda,orda burda konuşup paylaştıklarını eşleri yapsa neler olur acaba?
Bizim grupta Umut Sarıkaya karikatüründen utanıp,kızıp gruptan çıkan bir arkadaşımızdan sonra bu konuyu okumak bi değişik geldi :p
Çok mu cozuttuk acaba o gün :cool:

Şimdiye kadar biseyini görmedim eşimin. Güveniyorum ama aldatilanlar da güveniyordu. Demek ki güven yetmiyor.
Konu sahibi kusura bakma da hayatımda senin kadar saf birini görmedim.Adam sapık bir grubun içindeki sapiklardan biri seni eve hapsetmiş gününü gün ediyor.Eski konuların da ortada.Hala birşeyini görmedim guveniyorum diyorsun.Bin tane suçu var adamın.Ne istiyorsun sen ilaki yatakta biriyle yakalamak mi niyetin okadar safsinki bunu zor başarırsin.Esine sinsi diyemiycem.Cunku adam karda yürüyüp izini cok guzel belli ediyor.Anlamayan sensin.Burda kimse sana yardımcı olamaz neyazikki.Iyiki çevremde böyle insanlar yok.Bu ne böyle şaka gibi

iyki ergenligini tamamlamış biriyle evlenmisim.yoksa kafayı yerdim herhalde.
popo fotosu atmak felan ne yahu.
18 lik ergen muhabbeti bildiğin.
esinizde rahatsız olmadığına göre onlardan farkı yok.yoksa koca adam iradesiyle çıkmayı bilir.kilibiklik felan hikaye yani.

Dağ taş severmisiniz bilmem ama öyle avm lere tıkılıp kalmasın gezme planlarınız, herhafta sonu içim eşinizden önce plan yapın trekking turları falan oluyor , dağ bayır gezin aşkınız yeşersin, yozlaşmış arkadaş ortamından uzaklaşır hem, daha yeni evlisiniz ilerde çocuk oluncada avm gezilir , ama kültür gezileri falan zor , şu zamanların kıymetini bilin , evliliğinizi başkaları yaşamasın siz yaşayın

O terbiyesiz uçkur düşkünü adamlarada söyleyecek lafım yok , allah ıslah etsin

Karılarının her noktasını gören erkeklerin hala g.t, meme paylaşması çok iğrenç.
Ne pis zihniyetleri var bunların.

Kendi karıları başka erkeklerin malum yerlerini paylaşıp, bel altı muhabbetler yapsa, haftasonu ev tutup bir erkeğe striptiz yaptırsalar kan çıkar.

Kadınlar da hala "erkek yapar" kafasında.

Sakat medeniyet anlayışının sonucu.

En azindan gizli yapmiyor. Gizli yapip siz sonradan ögrenseniz nasil olur? Ne demisler yasak olan sey daima tatli gelir ;) dansözlü mansözlü yere bende izin vermem ama arkadaslarinla bulusmadina mani olmam. En azindan gece hayatina akim etmek istediginde "gecen gittin bugün beraber vakit gecirelim" diyip esimin evde kalmasini saglayabilirim

Valla ben sizin ailevi durumunuza anlam veremiyorum ama genel olarak evde karisinin bilegi gorunmesin diye muhafazakarlik taslayan esiniz gibi adamlar disarida turlu turlu ceviz kirarken, muhafazakarim demeyen ve kadin erkek yazisan,eglenmeye giden,dansoz oynatan esim ve ben gibi insanlar da esleriyle bu konuda hic sorun yasamiyor. Neden ben de bilmiyorum. Ne sizin dusunceniz normal ne de esinizinki diyebilirim ama tabii bu benim deger yargilarima gore bir degerlendirme. Siz caniniz istediginiz gibi yasayin ve mutlu olun insallah

Yazılan yorumları okudum ben farklı bir ülkede mi yaşıyorum diye kendimi sorguladım.
sokağa çıktığımızda her tarafta küfürlü bel altı konuşan, taciz eden, gözünü dikip bakan erkekler var.Kimse kendi kocasına bunu dokundurmuyor ama erkeklerin yapısında bu var.Toplumsal açlık mı dersiniz , cinsel doyumsuzluk mu dersiniz ,erkeklerin yapısı mı dersiniz bilemem.
Konuya gelirsek eşin bence bu ülkede ki çoğunluk erkek gibi birbirlerine kadın resimleri gönderen bel altı konuşan kitleden.
Asıl önemli olan eşinin başkasıyla ilişkiye girmeyi isteyip istememesi isterse öyle whatsapp gruplardaki yazışmalarla değil senin ruhun duymadan yapabilecek olması.
O yüzden eşinle öncelikli olarak güven meselesi halletmelisin ve bu konuyu yasaklar getirerek arkadaşlarının yanında gitmesini engelleyerek değil direk konuşarak rahatsızlıklarını dile getirerek çözmen gerektiğidir.

Eşimin çocukluk arkadaşlarıyla bi whatsapp grubu var bekar evli karışık. Eşim çok aktif değil yoğun çalıştığı için çok fazla muhabbet edemiyor. Yanlış biliyorum ama gruptaki mesajlari arada gizlice bende okuyorum. Bu grupla eşli olarak da görüşürüz zaten. Ağır erkek muhabbetleri dönüyor zaten. Sevgilisi olanlar buluşmalarda çok sadikken grupta ev tutma muhabbeti dönüyor. Hatta daha önce de bi düğünden sonra gece yemeğe gideceklerdi gece 12den sonra ama apart tutulmuş dansöz vs cagrilmis sanirim. Eşimi de cagirdilar gitmesine müsade etmedim ama gidicekti. Hatta bi arkadaşı iş için bi süre başka bi ile gitti bi süre orda çalışacak. Ev tuttum haftasonu gelin yazmış ama ne manada olduğunu anlayin artik :) ha bide grupta sürekli dekolteli kiz fotoğrafi atılıyor eşim siliyor ama dün bi fotoğraf atılmış tamamen popo fotoğrafi iç camasirsiz ve grupta evliler de var.

Eşime güveniyorum alkol almaz ama herkesin bi nefsi var sonuçta. Onlar da en yakin arkadaslari. Görüşmek istiyor ama genelde gittikleri ortam alkollü oluyor. Ya da cafedeki kestikleri kizlar için yazdıklarini gördükten sonra o kişilere guvenemiyorum. Eşim kendi gitmek istemese kılıbık durumuna düşürüyolar ki ben asla gitme vs demem.

Az önce aradilar. Erkek erkege oturuyolarmis. Esim sende gel falan dedi yarim agizla ben gelmem kiz yok dedim o gitti ben evdeyim. Sturbucks da oturuyolarmis ama eşim ben gidelim desem gidip oturmaz oraya arkadaslari isteyince gidiyor. 1.5 yillik evliyiz haftasonlarimiz öyle saçma gecti ki çocuk yok hani basbasa gecirelim ya evde ya dışarda diye hayal kuruyorum ya onun isi çıkıyor ya yine saçma sapan bi plan. Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşları mevzu olunca hicbir problem yok. Yarin da kayinvalidemde geciricez bütün günü. Yeni evliligi cicim aylarini hiç hissedemedim sanirim buna cok doldum. Whatsapp grubuna da sinir oluyorum. Arkadaşım hoslandigi çocuğu atmıştı bana göstermek icin telde kalmis eşim kızmıştı ne isi var sende diye. Rahatsız olmakta haksiz miyim?
sizin arkadaşlarınızla özel mesajlarınızı okusa ne düşünürdünüz bence okumamaya çalışın aldatığında şüphelenmediğiniz sürece

Bence burada takılmanız gereken sadece sizinle ilgilenmiyor oluşu olsun.
Whatsappı kafanıza çok takmayın erkek muhabbeti atarlar resim falan yaşı genç olan çoğu erkeğin bu tarz grupları var benim eşiminde var bi kaç kere baktım aşırı erkek muhabbeti olduğu için öyle argo konuşmalar bazen resimler fln o yüzden bakmıyorum artık hiç:) Bakma sende.
Ama benim şöyle bir durumum var erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktığında çoğunda bende olurum hepsi benimde çocukluk arkadaşım çünkü. Bende arkadaşlarıma da büyük güven duyduğum için problem yok bizde.
Seninle vakit geçirmesi gerektiğini anlat, wp ı hiç karıştırma haksız çıkarmaya çalışır seni.

bence evlilik adaletli olmalı
sizin telefonunuzda erkek resmi olamıyor mu
onun telefonundan da kadın resmi olmayacak
sizinle cafeye gitmiyor mu
arkadaşlarıyla da gitmeyecek vs vs
ben olsam çok net tavır koyarım

yalnız eşinizin grubu tuhaf geldi bana
daha bir takım şeylere doyamamışlar
bekarları bilemem ama
evli adamların bu muhabbetlere girmemeleri lazım bence
ne demek ya popo paylaşmak falan
hani esprili bi durum vardır, ok
sürekli öyle şeyler paylaşılır mı ya
Eşim kıskanç bi insan bende kiskancim. Benim telefonumda arkadaşımın görüştüğü çocuğu atmıştı tipi nasil sence diye kalmış görünce cok kızmıştı. Evli bekar karışık erkek grubunda. Ama resmen dekolteli kadin fotoğrafi atiyolar atanlar bekar ama bazi evliler bile yorum yapıyor. Bekar erkeklerin evli olanlarin grubuna resmen popo fotoğrafi atmalari ne kadar doğru? Ya da çocuksuz insanlar icin bunlarin hücreleri tutmuyor vs diye dalga geçmeleri? Ki iclerinden bi tanesi tedavi görüyor esinden biliyorum o erkek icin cok onur kırıcı bisey

Bence burada takılmanız gereken sadece sizinle ilgilenmiyor oluşu olsun.
Whatsappı kafanıza çok takmayın erkek muhabbeti atarlar resim falan yaşı genç olan çoğu erkeğin bu tarz grupları var benim eşiminde var bi kaç kere baktım aşırı erkek muhabbeti olduğu için öyle argo konuşmalar bazen resimler fln o yüzden bakmıyorum artık hiç:) Bakma sende.
Ama benim şöyle bir durumum var erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktığında çoğunda bende olurum hepsi benimde çocukluk arkadaşım çünkü. Bende arkadaşlarıma da büyük güven duyduğum için problem yok bizde.
Seninle vakit geçirmesi gerektiğini anlat, wp ı hiç karıştırma haksız çıkarmaya çalışır seni.
Iyi insanlar bende seviyorum ama sevgililerini açık açık aldatan tipler. Beni ilgilendirmez ilişkileri ama eşimin cok samimi arkadaşları ve çoğu zaman ev muhabbeti dönüyor ev tuttuk hadi gelin diye. Bi akşam yine ev tutmuslar eşimi de cagirdilar ama ev tuttuk demiyolar tabi gece 1den sonra yemeğe gidicez dediler. Bi evli arkadaş vardi onu o gece cok aramislar eşi soylemisti telefon hic susmadi illa sen de gel diye.

Nefis ile alkolün alakası yok öyle bir ortama girmesi yanlış,girerse de hiç alkol almasına gerek bile yok.
Ama biraz sanki konuşmalar fasa fiso gibi.. Bekarların amacı hava atmak gibi geldi.
Bence göndermeyin öyle bir yere.
Eşimin ailesi haram helal konusunda aşırı dikkatli. Eşim de alkol satılan marketten asla gida almaz. Alkol almadigini biliyorum ama bu kadar dikkat eden bi insan öyle bi ortama da girmemeli.

O popo resmini ben görsem ortada vatsapp falan birakmam arkadaşları ister kilibik desinler ister başka bişey. valla bunlar adamı yoldan çıkarır adam bir yapmaz iki yapmaz erkek sonuçta ucuncuyede hayır demez.. ergen sürüsü kazık kadar adamların konustugu şeye bak.
Dekolteli baya kadin fotosu atmislar eşim silmis ama fotoğraf belliydi. O mesajlara bakmadan ben baktim resmen camasirsiz arkadab bi popo fotoğrafi gelmiş galeriye.

masoleil masoleil
arkadaşım bence senin evliliğin çok problemli ve kusura bakma ama problem sende

daha kayınvalideme gitmeyelim bile diyemiyorsun surat asıyor diye
o senin istemediğin her şeyi yapabiliyor surat asıp asmayacağını umursamayarak

senin telefonunda bir erkek resmine laf ediyor
kendisi garip garip paylaşımların içinde

seninle bir yere gitmiyor
arkadaşlarıyla her yere
neymiş ev tutmuşlarmış da dansöz gelecekmiş
insan bunu karısına teklif etmemeli bile, değil surat asmak

sen bu kadar susarsan olmaz
sen tavrını koy, bırak surat yaparsa yapsın, sen de yap

sen arkadaşlarınla, onun arkadaşlarıyla buluştuğu saatlerde buluşabiliyor musun?
sen arkadaşlarınla erkekler hakkında muhabbet yapabiliyor musun?
yapamıyorsan eşin neden yapıyor?
yapma deyince sana surat asma hakkını kendinde nasıl görüyor?

benim gördüğüm sen kendini fazlaca ezdiriyorsun
tavrını koy
1,5 senen böyle geçtiyse geç bile kalmışsın
adamı kaybetmemek için böyle yaşanır mı?
bunlar yenilir yutulur şeyler mi?

erkek dediğinin evliliğine, karısına saygısı olacak
Kayinvalideme gitmeyelim dedim herdefasinda tartıştık ve gitmedigimiz icin beni cezalandirdi yanima bile yaklasmadi. Biz gitmesek kv illa ariyor esim de hayir diyemiyor.

Ben istedigimde yapmiyosun diyorum yorgundum belki ay sonuydu param yoktu diyor. Yok kaç kere arkadaslariyla çıkmışmış falan filan.

Esim cok inatci bi insan. Ama güzellikle de inatla da çoğu şey sökmüyor onda. Baştan guzellikle açıkladım anlamadı. Tavir koydum inat ettim bana tavir alıp benden uzaklaştı. Yani öyle parmagimla oynatabilecegim bi tip degil eşim de der zaten sen bana bi yaparsan ben sana on yaparim diye ve yapar.

Son olarak da kv me kahvaltiya gidiyoruz. Benden büyük eltim var genellikle elini hiçbir işe sokmaz. Hatta evde aciktim diye gezinirken bi baktim kocasıyla sarmas dolas tv izliyolar biz kv ile icerde kahvalti hazirliyoruz. Eşime laf soktum kahvaltiya gidelim de eltime kendi ellerimle kahvalti hazirliyim o gecsin icerde kocasiyla keyif yapsin diye. Eşim sen fesatsin vs bi ton şey dedi

Back