• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin whatsapp grubu

Ay ne ilgisi var ya saçma sapan bir yorum yapmışsınız. Bekarlara ne evli sıkıcı tiplerden. İşleri güçleri yok sizin evliliklerinize saracaklar kafayı ay ne yapsak da bu çok namuslu adamı bozsak, gruba popo atsak da karısını aldatsa..... :p
Ben evli erkek namusludur yapmaz demiyorum. Sadece bekar erkek fitili yakiyo, firsat veriyo o kadar. Kiz olan ortamlara cagirmalar, ev tutmalar ve s . Evet bazi erkekler arkadas olmadan da her halti yiyo o baska. Ama bekar arkadaslari kizlarla eylenip tozarken bunun evde oturmasi ve ya karisina sadik kalmasi zoruna gidiyo ve o da bekar hayati yasamaya basliyo ...

Üzgünüm ama eşiniz bahsettiğiniz kadar masum görünmüyor buradan bakınca. Gruptan çık butonuna basmak koca adam için zor olmasa gerek ki o bahsettiğiniz resimleri görmesine rağmen o grupta kalması çok da rahatsız olmadığını gösterir.
Bir de eşiniz sizin gönlünüz olmayan bir şeyi sırf kılıbık denmesinden çekiniyor diye mi yapıyor? Bence siz buna inanmak istiyorsunuz.

ta
O karakterle ilgili birşey kardeşim bu da “içinden gelme” meselesi yani. Karakteri bozuksa, cevresi kendi gibidir dolayisiyla yapar gaza ihtiyacı yok. Sadece erkekler değil kadinlar icin de aynısı geçerli, insanın sütü bozuksa bahaneye de gerek yok gayet net “istemiş, yapmış” olur.
tabii ki, karakter meselesi. Ben erkek yapmaz demiyorum ki. Ben sadece o erkek arkadaslara ozeniyo ve ya ozenmese bile o ortami bekar arkadaslari ona cok rahat bi sekilde sunuyo. Kiz bulmak daha kolay oluyo. Ve bu ortami gordukce hic bi sekild ayrilmak istemiyo o arkadas grupundan.
Bu arada turkcem iyi degil oyuzden soylemek istediklerimi yazmakta zorlaniyorum, dusunduyumu yanlis anlata bilirim

Ben evli erkek namusludur yapmaz demiyorum. Sadece bekar erkek fitili yakiyo, firsat veriyo o kadar. Kiz olan ortamlara cagirmalar, ev tutmalar ve s . Evet bazi erkekler arkadas olmadan da her halti yiyo o baska. Ama bekar arkadaslari kizlarla eylenip tozarken bunun evde oturmasi ve ya karisina sadik kalmasi zoruna gidiyo ve o da bekar hayati yasamaya basliyo ...

Ay zoruna giden evlenmesin. Sanki lutfetmis de sadık oluyor. Çocuk mu birilerine kanacak? :)

Saygı göstergesi bence öyle danışmak, sormak. kadın popusu atmadaki amaç ne acaba? Çok iğrenç ya

Tabiki saygidir ve hos birseydir. Esimle konusayim haberleselim? Bunda ne var yani? Kadinlari okadar asaği bir varlik olarak goruyorlar ki bunu yapmak veya esinin sozune, isteğine kiymet vermek dalga sebebi olmuş.
Terbiyesizler. Kendi halinde kim ne fotograflara bakiyorsa bakabilir, özel hayati sonucta ama uluorta boyle abuk sabuk, konusup goruntuler atmak erkek muhabbeti degildir. Sunlari da "erkek muhabbeti" altinda degerlendirmeyin yahu. Ayni seyleri konu sahibi arkadaslariyla yapsa, eşi "kadin muhabbeti" der mi? Demez.
Evlilikte saygi, sorumluluk karsiliklidir. Boyle terbiyesizlikleri erkek yapinca normal olmuyor ve her erkek boyle degil.

Aynen ya, istemiyorum evli kalmak demesi yeterlidir hiçbir kadın yapışmaz heralde yok ille de evli kalalım diye,haklarımı aldığım sürece gidene yol yakışır

Nasıl bı erkeği haklı çıkarma çabasıdır ya. Bekar arkadaşları ayartmistir. He zaten bekarlar da her gün farklı kızla. :))))

bekar adamın hiç bir korkusu yokki yapar eğlenir akşam eve gitmez başkasının yanında sabahlar ama evli erkek oylemi ? bence önce esiniz bunu anlamalı sizinle hayatı paylasıyo size zaman ayırması lazım sizin sizinle gezmesi lazım ve o grupta hala kalmaya devam ediyorsa bu sizinle değil arkadaşlarıyla daha cok eğlendiğini gösteriyor bence bu kadar güvenmeyin bırakın kılıbık desşnler ama siz istediğinizi ona yaptırmaya calısın bu kadar susup oturursanız cok gec olabilir nasıl rahatsınız ben olsam o telefonu kırmıştım bu kadarda korkmayın arkadaşlarını seçecekse üzgünün yanlış kişi

Eşim için senin tohumlar burda tutmuyor sen şu ülkede dene tarzinda bişeyler demişler diğer evli arkadaşı icinde benzer seyler ki esinden biliyorum cocuk icin tedavi görüyorlar o erkek için ne kadar onur kirici bi konuşma siz düşünün.

Eşim alkol almiyor o gece de alkol alacaklarini bildiğim için gitmeni istemiyorum demiştim kafama kakti. Beni kayinvalideme birakip o sabaha kadar arkadaslariyla takilacakti çünkü. Evde kalalim desem eline telefon alip takiliyor bide surat yapiyor kv me gitmedik diye. Dışarı çıkalım desem avm kalabalik cafede de oturmam diyor öyle geçiyor işte
Valla ben olsam ya bu grup ya ben derim adla müsade etmem böyle bi seye cıplak kiz resmi atacaklar benim esime oldu canim..

Ay zoruna giden evlenmesin. Sanki lutfetmis de sadık oluyor. Çocuk mu birilerine kanacak? :)
Kim kiminle evlidir, kim kime ihanet ediyo, kim hangi ortamda beni ilgilendirmiyo. Ben evliyim, kocamin oyle bir ortami yok. Cok sukur de cok mutluyum.
Ben sadece fikrimi yazdim.

Nasıl bı erkeği haklı çıkarma çabasıdır ya. Bekar arkadaşları ayartmistir. He zaten bekarlar da her gün farklı kızla. :))))

Şu muhabbeti bekar erkek grubu da yapsaydı çirkindi, bunun evli bekarla alakası yok kadına et gözüyle meme popo olarak bakan zihniyet, bu bir dünya görüşü, hayata penisinin ucundan bakan erkek her baktığını vajina olarak görür, bu kadar sığ insanlar erkek kadın bekar evli farketmeksizin kendini bilen kişinin etrafında olmamalı

Alkolü filan boşver arkadaşım; adam düzgün adamsa ağzıyla içer gelir efendi gibi bunlara takılma. O gruptakilerden eşinin nefsini ayartacak kötü arkadaşlar diye bahsediyorsun ama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler. Ev tutalım dansöz oynatalım gözümüzle kız taciz edelim aha popo buldum siz de görün tiplerini çevresinde arkadaş diye tutan adama ben ne güven ne de saygı duymam koca diye de tutmam o kadar net söylüyorum. Yıl olmuş 2018 kaç yaşında adamlardaki açlığa bak ya. Ayrıca eşin tabi senle vakit geçirmek istemez adamdaki sohbet konusu bunlar demek ki konuşacak başka birşeyi yok

Eşim için senin tohumlar burda tutmuyor sen şu ülkede dene tarzinda bişeyler demişler diğer evli arkadaşı icinde benzer seyler ki esinden biliyorum cocuk icin tedavi görüyorlar o erkek için ne kadar onur kirici bi konuşma siz düşünün.

Eşim alkol almiyor o gece de alkol alacaklarini bildiğim için gitmeni istemiyorum demiştim kafama kakti. Beni kayinvalideme birakip o sabaha kadar arkadaslariyla takilacakti çünkü. Evde kalalim desem eline telefon alip takiliyor bide surat yapiyor kv me gitmedik diye. Dışarı çıkalım desem avm kalabalik cafede de oturmam diyor öyle geçiyor işte
Canım kusurü bakmada evli ve bekar ile aralarında bi fark var bunu bilsinler onlar istadiği haltı yer evliler yiyemez . Ha bide o eve gelme saati var öyle kafasına göre geç saatte gelemez evinde olcak biz nasıl gidemezsek onlarda gitmemali bunu ona anlatın gerekirse tehdit edin , beni dinlemezsen arkadaşlarına bizzat söylerim uyarırım de o zaman yapmezz, şayet ben bi iki kare öyle yaptım ve istediğim sonucu aldım

Esinizle ilgili 2017 yilinda bir konu acmissiniz yine ayni mesele.Dindar ağzına alkol almayan eşinizi sapık arkadaşlarının yoldan çıkardığını yazmışsınız.Nerdeyse melek ilan etmişsiniz.Hatta bir apart tutma olayı var dansozlu filan.Kusura bakmayın ama siz eşinizin elinde bir kuklasiniz.Sizin her yaptiginza karışırken o arkdslariyla keyif çatiyormuş.Birde onu masum çıkarmak için arkdslarini kotulemissiniz.Sizin eşiniz malesef o hiç onaylamadiginz sapık arkadaşlarının aynısı.Siz de elinde bir kuklasiniz.Nekadar peşinde dolaşıp engellemeye calissanizda eşinizin kumaşı ortada.Burada aklı başında kimse sizi ve eşinizi haklı çıkaramaz.Tabi eş sıfatını bile hak etmez benim için böyle biri neyse size kolay gelsin

Eşimin çocukluk arkadaşlarıyla bi whatsapp grubu var bekar evli karışık. Eşim çok aktif değil yoğun çalıştığı için çok fazla muhabbet edemiyor. Yanlış biliyorum ama gruptaki mesajlari arada gizlice bende okuyorum. Bu grupla eşli olarak da görüşürüz zaten. Ağır erkek muhabbetleri dönüyor zaten. Sevgilisi olanlar buluşmalarda çok sadikken grupta ev tutma muhabbeti dönüyor. Hatta daha önce de bi düğünden sonra gece yemeğe gideceklerdi gece 12den sonra ama apart tutulmuş dansöz vs cagrilmis sanirim. Eşimi de cagirdilar gitmesine müsade etmedim ama gidicekti. Hatta bi arkadaşı iş için bi süre başka bi ile gitti bi süre orda çalışacak. Ev tuttum haftasonu gelin yazmış ama ne manada olduğunu anlayin artik :) ha bide grupta sürekli dekolteli kiz fotoğrafi atılıyor eşim siliyor ama dün bi fotoğraf atılmış tamamen popo fotoğrafi iç camasirsiz ve grupta evliler de var.

Eşime güveniyorum alkol almaz ama herkesin bi nefsi var sonuçta. Onlar da en yakin arkadaslari. Görüşmek istiyor ama genelde gittikleri ortam alkollü oluyor. Ya da cafedeki kestikleri kizlar için yazdıklarini gördükten sonra o kişilere guvenemiyorum. Eşim kendi gitmek istemese kılıbık durumuna düşürüyolar ki ben asla gitme vs demem.

Az önce aradilar. Erkek erkege oturuyolarmis. Esim sende gel falan dedi yarim agizla ben gelmem kiz yok dedim o gitti ben evdeyim. Sturbucks da oturuyolarmis ama eşim ben gidelim desem gidip oturmaz oraya arkadaslari isteyince gidiyor. 1.5 yillik evliyiz haftasonlarimiz öyle saçma gecti ki çocuk yok hani basbasa gecirelim ya evde ya dışarda diye hayal kuruyorum ya onun isi çıkıyor ya yine saçma sapan bi plan. Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşları mevzu olunca hicbir problem yok. Yarin da kayinvalidemde geciricez bütün günü. Yeni evliligi cicim aylarini hiç hissedemedim sanirim buna cok doldum. Whatsapp grubuna da sinir oluyorum. Arkadaşım hoslandigi çocuğu atmıştı bana göstermek icin telde kalmis eşim kızmıştı ne isi var sende diye. Rahatsız olmakta haksiz miyim?
Rahatsız olmakta haklısın
Ve sabirlisin

Şu muhabbeti bekar erkek grubu da yapsaydı çirkindi, bunun evli bekarla alakası yok kadına et gözüyle meme popo olarak bakan zihniyet, bu bir dünya görüşü, hayata penisinin ucundan bakan erkek her baktığını vajina olarak görür, bu kadar sığ insanlar erkek kadın bekar evli farketmeksizin kendini bilen kişinin etrafında olmamalı

Çirkin tabi paylaşmadaki amaç nedir "beyler bende durum bu" filan mı denmeye calisiyor. Normalde ahlakçı kesilip fırsat bulamadığı için aldatamayan erkek tipi bunlar hep :)

Erkeyi kim hakli cikariyo? Elime kazanc filan mi geciyo acaba. Ne bicim konusma tarzi? Size bisey diyen mi oldu.

Yanlış mı yorumladim dediğinizi bilmiyorum. Dediğinizden anladığım şu: Bekar erkekler istediği kadınla birlikte olabildiği için evli erkekler onlara özeniyor. Evli erkeklerin zoruna gidiyor vsvsvsvs. Bu sekildeyse eğer gayet de erkeği aklama çabası :)

Back