Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Yok ya ben öyle düşünmüyorum. Tek amacı pedofili ensest filan olsa, boşanmış çocuklu eğitimsiz veya maddi olarak daha muhtaç, işi gücü olmayan bir kadın tercih etmesi işini kolaylaştırırdi, konu sahibinin peşinde yıllarca yorulmazdi....Bu hayvan hem maddi olarak sömürecek , malını maaşını yiyecek, hem de ne yapsa hoşgorecek av aramış kendine

Ee ne yapacaksınız burada herkes anormal dedi. Sizin psikiyatrinin de işe yaramadığı konusunda hemfikiriz. Sonuç ne olacak??

Düşündüm düşündüm önce boşa şüphelenen bir kıskanç eş vakası sandim
Her şey bir yana ablanız ve yeğeninin fotoğrafı bir yana.
Ablanıza birsey olsa o yeğeni nasıl esiniz ile bir araya getirirsiniz hiç düşündünüz mü?
Siz kardeşinin fotoğrafını çekseydiniz o bulsaydı 3.sayfa haberinde görmüş çoktan unutmuştuk bu satırları yazamazdınız
En iyi ihtimalle birsure ayrı yaşayın ve terapi alsin. Bu bir hastalık çünkü. Oda hiç birsey yapmadım demeyin diye - bence gereksiz ve devamı gelecek

Oha ohaaa.. ben çok geride kalmışım neler okuyoruz biz ya töbest

Okudum ama baglantiyi kuramadim. Ablamin acik fotolari ne alaka deyince size tatmin edici bi aciklama yapti mi? Ben acik acik sorardim. Durtu vs ne sacma aciklamalar. Ablanin memesinin oldugu fotoyu kaydederken ne amaclamis yani. Bunlar yenilir yutulur seyler degil malesef

Şöyle demeyin zaten korkunç vicdan azabı çekiyorum ablama karşı. O güvenip bana fotoğraflarını emanet etmiş benim yaptığıma bak. Nasıl hayal kırıklığıyım of
Aynen kesinlikle öylesin. Ee ne yapacaksin? Hayal kırıklığı olmaya devam mı bir koca sevdasına

Bu tarz şeyler yaşamış olup zamanla geçer diyenler oldu. Ama ben bu adama mecbur değilim ekonomik bağımsızlığım var hiçbir şeye göz yummak zorunda da değilim, kabullenemiyorum sanırım sadece. Paranoyak olmaktan korkuyorum işte ne anladım o ilişkiden. İlişkim can vermiş de cesedine tutunmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum.

Bende eski erkek arkadaslarımı yeni erkek arkadasıma “kankam, dostum, cardım, curdum” diye tanıtmıştım. Ama hiçbiri erkek arkadaşımın abisinin, erkek kardesinin fotoğraflarını alıp koleksiyon yapıp saklayıp onları malzeme olarak kullanmam kadar korkunç olamaz.

Değil mi? Bence olamaz.

Milletin bu tarz şeylerden kastı instadaki kızların fotosu. Yeryüzünde karısının ablasının emzirirkenki fotosunu erotik bulan koca için geçer yeaa diyecek insan var mıdır?

Belki zamanla geçmedi? Belki adam bayramda seyranda sülalenin memelerine bakmaya başladı?

Ensest yapısal bir şey diye tahmin ediyorum, konu sahibi araştırsın isterse ama eğer aynı şeyi kendi yapsaydı sonucunun ne olacağını hayal bile edemiyorum .

Bu tarz şeyler yaşamış olup zamanla geçer diyenler oldu.
Bu konuyu açık açık, tüm detaylarıyla dinleyip de sana "zamanla geçer , olur öyle" filan diyen herkesi (terapistin dahil) hayatından çıkar bence.... Fırsattan istifade hayatını gizli sapiklardan, yobazlardan,erkek taparlardan, temizlemiş olursun....ahlak turnusolu gibi olay yemin ederim....

Hiçbir açıklaması yok anlık gaflet şeytana uydum minvalinde şeyler. Sus pus oluyor böyle zamanlarda genel huyu.

Şöyle demeyin zaten korkunç vicdan azabı çekiyorum ablama karşı. O güvenip bana fotoğraflarını emanet etmiş benim yaptığıma bak. Nasıl hayal kırıklığıyım of
Yapma yapmaya devam etme ozaman kendinide ailenide bu iğrenç durumdan kurtar. Önce yapman gerekeni yap sonra da nasıl öğrenir öğrenmez tekmeyi basmamışım diye sızlan sızlanıyorsan da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…