Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Kac defa ne yapacaksınız diye sordum hiçbir şekilde cevap vermiyor :)))
Devam edecek

Te .. teyze mi? kusucam.

3 satır adamın karakteri çok iyi demişsiniz. Size göre kötü karakte3 kimdir?
Ben açıkca yazayım. Ablanızın o fotosuna, bizzat ablanıza cinsel düttü duymuş adam. Belki ablanıza bakarak mastürbasyon yaptı. Hazmedebilecek misini?

Hikayenize gerçekten çok üzüldüm.Bu aldatmanın ötesinde bir durum.Maslesef üstü örtülecek bir konu değil,en azından profesyonel destek almanıza çok sevindim.Eşiniz olacak sapık sonuçta ailenizin içinde.Bayram seyran düğün cenaze aile dediğin sonuçta bir araya gelir.Ablanızla aynı ortamda nasıl tutacaksınız, ablanıza da haksızlık,bu sapıkla eminim muhattap olmak istemezdi.İyi olmanızı dilerim

Size bir tutam mantık bir tutam da gurur diliyorum. Böyle bir adamın yanında kalmam için yatalak falan olmam gerekir. Hadi kendinizi ezdiriyorsunuz da ablanıza bunun yapılmasını nasıl reva görürsünüz?
Haberlerde evli tecavüzcülerin eşlerinin adamların bu eğilimlerini fark edip etmediklerini merak ederdim hep sayenizde yanıtı bulmuş gibiyim

Ne yapacağımı bilsem burada niye paylaşayım
Banlanicam :)
Sen asla güvenilmeyecek, bir erkek uğruna kendini sifirlamaktan korktuğu için ailesini, el kadar yeğenini satan bir hainsin.
Seni daha coook kandirirlar ama bu erkek deliliği ile de hepsini hak ediyorsun.
İnşallah sen de yaşarsın demen de bir işe yaramaz. Kökümüz çürük değil çok şükür :)

Bu zamanda kimseye guvenemicez aşırı mide bulandırıcı bir olay hazmı zor olsa gerek Allah yardımcınız olsun belli ki afettiniz ama lütfen ablanızı o adamcikla ayni ortama sokmayın.

Teyzesi kendi mi açıp gösterdi sana donunu sutyenini filan... lütfen öyle olsun çünkü

O sizin yaptığınız neyi affetti ? Aynı derecede mide bulandırıcı ise eyvallah. Ama değilse ablamın bebek emzirirkenki fotoğrafını çekip saklamayı düşünecek bir kafa değişmez de düzelmez de. Züğürt tesellisi sizinki üzgünüm.

İnşallah sen de yaşarsın demen de bir işe yaramaz. Kökümüz çürük değil çok şükür :)
Şurda zibilyon insan kınadım, hiçbiri de başıma gelmedi. Demek neymiş? Elimizle ettiklerimizi biri söylediğinde ona beddua edersek onun başına gelmiyormuş. Çünkü insanlar akıl fikir sahibiymiş.

Biraz önce yazdıklarımı geri aldım, aman sıkı tut kocanı,sakın kaçırma bulunmaz böylesi. Ne olduğu hiç önemli değil, yeterki nefes alan bir pipili olsun değil mi?
Siz ikiniz ne haliniz varsa görün ama umarım herhangi bir çocuk zarar görmez

Karakteri çok iyi sanmıştım. Dünyam başıma yıkıldı. Hazmedilemeyen bir şey olduğu için kıvranıyorum ya zaten. İnanmak istemiyorum bu insanın o sandığım insan olduğuna. Yanındayken kopuyorum gerçeklerden gibi hala hayalimi yaşamaya çalışıyorum sanki. Öyle çok sevmiştim ki inanın yoksa neden bu kadar zorlanayım.

Sizin hayatınız zaten tepetaklak olmuş. Buradaki insanlarda size kocanı affet demiyor diye, beddua ediyorsunuz. Sahi herşeyi sıfırlayıp, unutmak yerine neden buraya yazdınız?

Şurda zibilyon insan kınadım, hiçbiri de başıma gelmedi. Demek neymiş? Elimizle ettiklerimizi biri söylediğinde ona beddua edersek onun başına gelmiyormuş. Çünkü insanlar akıl fikir sahibiymiş.
Gelmez sayın katip :) çünkü bunlar sanıyor ki herkes kendileri gibi gurur yoksunu :)

Teyzesi kendi mi açıp gösterdi sana donunu sutyenini filan... lütfen öyle olsun çünkü
Ben kamera görüntülü çekilmiş gördüm banyolarından. Yazlıkları vardı oraya kalmaya gitmişler hep beraber ailecek. Yerleştirmiş. Kadının eli yüzü çok belli olmuyordu ama fiziği güzeldi fiziğinden anladım. Çok sakinimdir böyle anlarda itiraf etmesini sağladım içine içine işleyerek teyzemi arzuluyorum demesiyle patladı her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…