Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Cok cok uzucu allah yardimciniz olsun. Aldatma degil gibi yasattigi cokta farkli degil sanki onu yapan yarin bi gun yatip kalkar diye dusunmedim degil. Kotuyle yasanirda supheyle yasanmaz..

Sonuna kadar okudum ve okurken önce hayal kırıklığı, üzüntü sonra öfke ve şaşkınlık hissettim. Sizin adınıza çok üzüldüm. Ve nasıl affettiğinizi aklım almadı. Üzgünüm ama eşinizin düşündüğünüz gibi biri olmadığını ve size yaşattığı hayal kırıklığını kabul etmelisiniz. 5 yaşındaki yiğeninizin masum denilecek fotoğrafları, yarı çıplak kadınların ekran görüntüsü alındığı fotoğrafların arasında olması korkutucu, eşiniz bir sapık. Bunu buradan yazmak kolay belki ama bir şekilde kabul etmeli ve bence boşanmalısınız. Ve bu kararı kendinizin adına verdiğiniz kadar yiğeniniz ve ablanız için de vermelisiniz. Bence bu sindirmeniz ve şuan için unutmanız gereken bir şey değil.

Yeğeninin tek fotoları da mı varmış o dosyada Ben sadece ablası yeğeni emzirirken fotosu var gibi anladım

Yok bakireydim yani ama her şey bakirelik değil. Kızlık zarını eşim bozdu tam onu soruyorsanız.
Neydi ya şurda biz bizeyiz hadi söyleyin de karar verelim ablanıza hallenen herifi affetmenize yarayan hatanızı bilelim ki gerçekten denk mi ikisi bir onu anlayalım.

Yeğeninin tek fotoları da mı varmış o dosyada Ben sadece ablası yeğeni emzirirken fotosu var gibi anladım
Benim anladığım bebeğinde fotoğrafının olduğu yanlış anlamış olmayı tercih ederim. Ama yanlış anlamış olsamda bence bu kişinin yine de sapık olduğu gerçeğini değiştirmez.

Seninablan olmuş olsaydım irtibatimi keserdim ikincisi avla yada baskasi bebek emzirirken foto çekmek hangi akla hizmet . Esinin abisinin müstehcen resimlerini sen alip gizlidosyaya kayıt etmen sonrada abin benim abim demen ne kadar saçma ise onun ablan ablamdım demesi de o denli sapıkça aptalca cevap kanaatimce. Su bi kere bulanmış. Ya bunu sineye çekip hali altina süpüreceksiniz yada yuzleseceksiniz .

Ya çok uzun. Şimdi yarım yamalak anlatıp linç yemek istemiyorum. Geçmişte bir şeyler yaşamış olmama ilgili. Bunu yaşadığım insanla bağlarımı kopartmadım biz sevgili olduktan sonra aile dostu diye (aramızda hiçbir şey yoktu zaten ben eşimle konuşurken) ama hayatımdan çıkarmadım hatta sevilen bir birey gibi tanıtmıştım ona çünkü olmamış gibi davranınca geri alabilecekmişim gibi hissettim. Sonra dayanamadım itiraf ettim ama bu ilişkinin başlarındaydı daha. Ya ayrıntıya girsem ancak bi şey ifade edecek size böyle saçma geliyo kulağa. Ama birbirinizi hak etmişsiniz gibi yorumlar bekliyorum açıkçası.

Aile dostu derken? Akraba mı?

Okurken içime bir yumru oturdu. Çok üzüldüm.
Gercekten affedilebilir bi şey ďeğil. Her şeyi geçtim ablanızın resmi sizin içinizi asla soğutmaz. Bence bu saatten sonra kocanızın her hareketini tavrını gözlemleyin. Ama unutmayın ki bu saatten sonra hiçbir şey özellikle sizin için eskisi gibi olmayacak

Eşiniz garanti olana kadar onu bırakmadınız mı?

Son düzenleme:
Anladıysam Arap olayım ya.

Olabilir bir kadın erkek dener olmazsa başkasıyla dener ve o kişiyle görüşmek durumunda da kalabilir bu eşiniz yaptığıyla kıyaslanamaz ki zaten geçmiş yani

Yoo biz bu iki durumu denk tutmayız ama sanırım sizin kendinizi telkin etmek için söylediğiniz şey bu.
Bir de yukarıda bir arkadaşın "boşanmak zor değil mi?" Yorumunu beğenmişsiniz. Bu da ikinci kendinizi kandırma bahanesi herhalde.
Birazdan da ozguvensizliklerim yüzünden onu birakamam falan derseniz şaşırmam.

Aile dostu derken? Akraba mı?
Hayır tanıdık sadece. Psikolojiyle ilgilenen birisi (ama eğitim yok hiçbir şekilde) ben de depresyondaydım. Terapi ayağına manipüle edip beynimi yıkayıp yaptırdı bi şeyler. Bir şeyler hissettiğimi sanmıştım ona karşı. Evliydi ve bunu biliyordum.
Sanki yapan ben değilmişim gibi konuşuyorum ama 25 yaşında insandım yani farkındaydım her şeyin ne kadar psikolojim kötü olsa da. Bunun üzerine bi intihar girişimi falan oldu zor günlerdi velhasıl çok hata yaptım.

Malesef durum aldatılmanın çok ötesinde. Affedilecek tarafı yok.
Ben çalışırken kızımızı eşim büyüttü, 6 yaşına kadar hep o baktı.
Şimdi soruyorum size. Bir kızınız olursa bu adama emanet edebilecek misiniz? Başkasına aşık olur aldatır, bunda bile "duygularına yenilmistir" deyip kendinizi kandirabilirsiniz, bir bahanesi bulunur affetmenin. Ama anlattiğınız şey çok farklı, baldızına sapıkça bakanın, kızına nasıl bakacağını bilemezsiniz
Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum.

Ve bunun hala evdeki adamın yaptığıyla bir tutuyorsunuz değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…