Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

O fotoğrafraflardan sonra nasıl aynı evde bulunduğunuzu anlamıyorum gerçekten ve emin olun ki bunun devamı gelecek çünkü kendisi hasta. Normal bir durum asla değil. Kendi sağlığınız için evliliğinizi sonlandırmalısınız. Sizin adınıza çok çok üzüldüm kaldırılacak bir durum değil. Empati kurdum ve düşüncesi bile beni buz etti

Üfürükçünün teki tarafından manipüle edilip kullanılmışsınız , eşiniz sizi affetmek yerine anlamalıydı, sizin bir suçunuz yok. Ama eşiniz ensest bir sapık, sizi affetti (!) diye onu mazur görmek zorunda değilsiniz. Derhal ailenizle paylaşın bu durumu ve o sapıktan kurtulun.

Ben böyle birine adamı geç insan bile diyemeyeceğim... İğrenç bir sapkınlık, kafa yapısı çok tehlikeli..

Sapıklığın da bir şerefi olaydi, ablaya yan gözle bakmak nedir... Evlerden ırak ..

Onunla aynı evi, yatağı, soyadı paylaşmak insanın kendine hakaretidir.

Biter... Çok net şekilde bir anda biter.

Bir de ,
Ablaniz bebeği emzirirken neden fotoğraf çekme gereği duyarsınız
Neyin hatirasi?
Hatıra ise ablanizda olaydı .
Siz meme hatırasını ne yapacaksınız?

Yani eşinizin böyle bir sapkın tarafı olmasa bile bir şey olur, açmak gerekir bakmak gerekir insanlık hâli. Ne lüzumsuz şeyler.

Son bir kaç günde açılan konularda bir tuhaflık yok mu? yok ensest anne oğul, yok zoofil sapkın' bugünde bebek emziren abla.. Keşke hepsi fake konu olsa..

Son bir kaç günde açılan konularda bir tuhaflık yok mu? yok ensest anne oğul, yok zoofil sapkın' bugünde bebek emziren abla.. Keşke hepsi fake konu olsa..
Anne oğul hangi konu?

Ve bunun hala evdeki adamın yaptığıyla bir tutuyorsunuz değil mi:)
Ya bu evli barklı adamı abim gibi severim diyip tanıttım adama. Görüşmeye mesajlaşma devam ettim.(Tamamen arkadaşça bir kez görüşme, hiçbir şey olmamış gibi konuşmuştuk ilişkimi falan desteklemişti) Abi abla derken midem bulandı öf.

Bacım sen bı daha terapiye filan gitme...Bulduklarin ya yobaz çıkıyor ya üfürükçü....Ya da hangi kritere göre arıyorsan artık onu değiştir bari....üfürükçüden kaçarken de ultra sapiga yakalanmişsın....bir an önce çık bu sarmaldan

Malesef eşindeki durum sapkınlık. Bunun tolere edilebilir hiçbir tarafı da yok. Bunu her ne kadar sindirmeye çalışırsan çalış başarılı olamazsın. Çünkü o kurt içeri girdi bir kere. Gönül rahatlığıyla ne ailenin içine sokabilirsin ne arkadaş ortamına. Paranoyaklığa kadar gider. Yine de hakkında hayırlısı olsun. Umarım en doğru kararı verirsin.

Bacım sen bı daha terapiye gitme...Bulduklarin ya yobaz çıkıyor ya üfürükçü....üfürükçüden kaçarken de ultra sapiga yakalamişsın....bir an önce çık bu sarmaldan
Yok o üç yıl önceki bir hataydı sadece. Ama çok ironik bi durum olduğunu görüyorum ben de şimdi. Yalnız şu an gittiğim kadın gerçekten profesyonel onca eğitimi olan birisi. Onun o yorumu yumuşamama sebep oldu açıkçası biraz.

Enişten değildir umarım

Adam biliyor yediği haltın konu sahibinin mağduriyeti ile eşit olmadığını, ondan kadının gtünde dolanıyor 3.5 ata ata. Yoksa burnundan kıl aldırır mıydı?

Ya ahshshsh ablanizin yegeninizi emzirirkenki fotoğraflarını sizin kişisel bilgisayarinizdan almış saklamış :d hala abi abla. Yok öyle tanıttım böyle tanıttım. Ya ben dışarda emziren kadına yan bakan adam görsem cildiririm. Ama öyle tanıttım o da beni affetti ondan affettim ben de. Hmmmph hanımefendi samimi bir soru soruyorum:d bu evde barınan kişiyle kız bir yegeninizi yalnız bırakır misiniz:)

Aile yapınızı, evliliğe ve boşanmaya bakış açınızı bilmiyorum ama ben olsam boşanır önüme bakardım. Sindirilecek bir durum değil ve ciddi bir karakter zafiyeti bu.

Eğitimli, profesyonel+ muhafazakar....di mi

Dexter, okuyordum suçluları öldüren bir seri katil kendisi. Bir suçluyu takip ederken şöyle diyordu "Tek amacı yoksul insanlara yardım etmek olan bir genç erkek kendisi. Ama ben bu kılıfa inanmam.Normal olan hiç kimse bu kadar fedakar olmaz, hangi normal genç parasını hep yoksullara yardım yapmaya harcar? Sonuçta ben de çok sevimli ve masum görünüyorum değil mi? :) " Yani ilk başta saydığınız tüm o şeyler enseste varan sapıklığını kapatmak için yaptığı davranışlar bence. Kusura bakmayın ama bilgisayarda ablanızın resmi açılınca başını çevirme kısmına güldüm biraz.

Son düzenleme:
Çakma değil, psikolog da değil. Psikiyatr. Alanında da bilinen biri aslında ben de bi şaşırdım bu cevaba. Çok ılımlı konuştu intihar etmiyim diye olabilir
Yani psikoloğunuzu pardon psikiyatrınızı demeliydim, onu bile anan baban gibi savunuyorsun ya böyle iğrenç kocanı güzelleye güzelleye devam et hayatına.. ama senden ricam piskiyatrcığına söyle sana asla ama asla bu insandan çocuk yapmamanı söylesin. kocan için söylediklerine inanmandan teselli alıyorum demekki onu dinliyorsun çocuk yapma cümlesini ondan duyarsan dinlersin..

intihar etmeyeyim diye demişsin etmezsin merak etme intiharı çerez gibi kolayca söylemez o pskolojide olan insan.

Ya ben emziren fotoğrafı olduğunu bile unutmuşum beş yıllık dosya. Açık fotoğrafları vardır illa diye bakma diyordum. Bi dönem fotoğrafçılığa merak sarmıştım orda da anneyle bebeğin güzel bir pozunu yakalamıştım nerden aklıma gelsin beş yıla unutucam sonra evlenicem de kocam bunları kurcalayacak. Kimse ellemez normalde bilgisayarımı.

Bi de aklı başında değilmiş o aralar , kafa bulanık tabi , bişey yapıyom ama ne yapıyom niye yapıyom durumları yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…