- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi throwawayaccount
Üfürükçünün teki tarafından manipüle edilip kullanılmışsınız , eşiniz sizi affetmek yerine anlamalıydı, sizin bir suçunuz yok. Ama eşiniz ensest bir sapık, sizi affetti (!) diye onu mazur görmek zorunda değilsiniz. Derhal ailenizle paylaşın bu durumu ve o sapıktan kurtulun.Hayır tanıdık sadece. Psikolojiyle ilgilenen birisi (ama eğitim yok hiçbir şekilde) ben de depresyondaydım. Terapi ayağına manipüle edip beynimi yıkayıp yaptırdı bi şeyler. Bir şeyler hissettiğimi sanmıştım ona karşı. Evliydi ve bunu biliyordum.
Sanki yapan ben değilmişim gibi konuşuyorum ama 25 yaşında insandım yani farkındaydım her şeyin ne kadar psikolojim kötü olsa da. Bunun üzerine bi intihar girişimi falan oldu zor günlerdi velhasıl çok hata yaptım.
Son bir kaç günde açılan konularda bir tuhaflık yok mu? yok ensest anne oğul, yok zoofil sapkın' bugünde bebek emziren abla.. Keşke hepsi fake konu olsa..
Anne oğul hangi konu?Son bir kaç günde açılan konularda bir tuhaflık yok mu? yok ensest anne oğul, yok zoofil sapkın' bugünde bebek emziren abla.. Keşke hepsi fake konu olsa..
Ya bu evli barklı adamı abim gibi severim diyip tanıttım adama. Görüşmeye mesajlaşma devam ettim.(Tamamen arkadaşça bir kez görüşme, hiçbir şey olmamış gibi konuşmuştuk ilişkimi falan desteklemişti) Abi abla derken midem bulandı öf.Ve bunun hala evdeki adamın yaptığıyla bir tutuyorsunuz değil mi:)
Bacım sen bı daha terapiye filan gitme...Bulduklarin ya yobaz çıkıyor ya üfürükçü....Ya da hangi kritere göre arıyorsan artık onu değiştir bari....üfürükçüden kaçarken de ultra sapiga yakalanmişsın....bir an önce çık bu sarmaldanHayır tanıdık sadece. Psikolojiyle ilgilenen birisi (ama eğitim yok hiçbir şekilde) ben de depresyondaydım. Terapi ayağına manipüle edip beynimi yıkayıp yaptırdı bi şeyler. Bir şeyler hissettiğimi sanmıştım ona karşı. Evliydi ve bunu biliyordum.
Sanki yapan ben değilmişim gibi konuşuyorum ama 25 yaşında insandım yani farkındaydım her şeyin ne kadar psikolojim kötü olsa da. Bunun üzerine bi intihar girişimi falan oldu zor günlerdi velhasıl çok hata yaptım.
Yok o üç yıl önceki bir hataydı sadece. Ama çok ironik bi durum olduğunu görüyorum ben de şimdi. Yalnız şu an gittiğim kadın gerçekten profesyonel onca eğitimi olan birisi. Onun o yorumu yumuşamama sebep oldu açıkçası biraz.Bacım sen bı daha terapiye gitme...Bulduklarin ya yobaz çıkıyor ya üfürükçü....üfürükçüden kaçarken de ultra sapiga yakalamişsın....bir an önce çık bu sarmaldan
Enişten değildir umarımYa bu evli barklı adamı abim gibi severim diyip tanıttım adama. Görüşmeye mesajlaşma devam ettim.(Tamamen arkadaşça bir kez görüşme, hiçbir şey olmamış gibi konuşmuştuk ilişkimi falan desteklemişti) Abi abla derken midem bulandı öf.
Adam biliyor yediği haltın konu sahibinin mağduriyeti ile eşit olmadığını, ondan kadının gtünde dolanıyor 3.5 ata ata. Yoksa burnundan kıl aldırır mıydı?Bacım sen bı daha terapiye gitme...Bulduklarin ya yobaz çıkıyor ya üfürükçü....Hangi kritere göre arıyorsan artık? üfürükçüden kaçarken de ultra sapiga yakalamişsın....bir an önce çık bu sarmaldan
Ya ahshshsh ablanizin yegeninizi emzirirkenki fotoğraflarını sizin kişisel bilgisayarinizdan almış saklamış :d hala abi abla. Yok öyle tanıttım böyle tanıttım. Ya ben dışarda emziren kadına yan bakan adam görsem cildiririm. Ama öyle tanıttım o da beni affetti ondan affettim ben de. Hmmmph hanımefendi samimi bir soru soruyorum:d bu evde barınan kişiyle kız bir yegeninizi yalnız bırakır misiniz:)Ya bu evli barklı adamı abim gibi severim diyip tanıttım adama. Görüşmeye mesajlaşma devam ettim.(Tamamen arkadaşça bir kez görüşme, hiçbir şey olmamış gibi konuşmuştuk ilişkimi falan desteklemişti) Abi abla derken midem bulandı öf.
Eğitimli, profesyonel+ muhafazakar....di miYok o üç yıl önceki bir hataydı sadece. Ama çok ironik bi durum olduğunu görüyorum ben de şimdi. Yalnız şu an gittiğim kadın gerçekten profesyonel onca eğitimi olan birisi. Onun o yorumu yumuşamama sebep oldu açıkçası biraz.
Yani psikoloğunuzu pardon psikiyatrınızı demeliydim, onu bile anan baban gibi savunuyorsun ya böyle iğrenç kocanı güzelleye güzelleye devam et hayatına.. ama senden ricam piskiyatrcığına söyle sana asla ama asla bu insandan çocuk yapmamanı söylesin. kocan için söylediklerine inanmandan teselli alıyorum demekki onu dinliyorsun çocuk yapma cümlesini ondan duyarsan dinlersin..Çakma değil, psikolog da değil. Psikiyatr. Alanında da bilinen biri aslında ben de bi şaşırdım bu cevaba. Çok ılımlı konuştu intihar etmiyim diye olabilir
Ya ben emziren fotoğrafı olduğunu bile unutmuşum beş yıllık dosya. Açık fotoğrafları vardır illa diye bakma diyordum. Bi dönem fotoğrafçılığa merak sarmıştım orda da anneyle bebeğin güzel bir pozunu yakalamıştım nerden aklıma gelsin beş yıla unutucam sonra evlenicem de kocam bunları kurcalayacak. Kimse ellemez normalde bilgisayarımı.Ben böyle birine adamı geç insan bile diyemeyeceğim... İğrenç bir sapkınlık, kafa yapısı çok tehlikeli..
Sapıklığın da bir şerefi olaydi, ablaya yan gözle bakmak nedir... Evlerden ırak ..
Onunla aynı evi, yatağı, soyadı paylaşmak insanın kendine hakaretidir.
Biter... Çok net şekilde bir anda biter.
Bir de ,
Ablaniz bebeği emzirirken neden fotoğraf çekme gereği duyarsınız
Neyin hatirasi?
Hatıra ise ablanizda olaydı .
Siz meme hatırasını ne yapacaksınız?
Yani eşinizin böyle bir sapkın tarafı olmasa bile bir şey olur, açmak gerekir bakmak gerekir insanlık hâli. Ne lüzumsuz şeyler.
Bi de aklı başında değilmiş o aralar , kafa bulanık tabi , bişey yapıyom ama ne yapıyom niye yapıyom durumları yani.Konu sahibesi kendini yaşam gurusu ilan eden evli biri tarafından manipüle edilmiş ve bir şeyler yaşamışlar ama eşine bu kişiyi aile dostu olarak tanıştırmış.
Evet evli biriyle yaşadıklarınız yanlış ama hala adamın iğrençliğiyle boy ölçüşemez