Babamla abim asla futbolla ilgilenmez bizim evde hiç maç izlenmezdi, hatta onun bu teklifi onlara anlamsız geldi eminim o kadar uzaklar konuya saçma bulmuşlardır, Babam yaşlı bir adam zaten. Onlar gidince oda benimle konuşmadı bende özellikle konuşmamaya çalıştım çünkü çok sinirliydim yani elime ne gelse fırlatabilirdim o kadar. Akşama onun ailesi yemeğe davet etti gitmiycem mesela şuan da da konuşmuyorum onunlaFutbolu bende severim,dünkü maçta önemliydi.Kaçırsam üzülürdüm eşin gibi ama o maçı beraber izlemeyi teklif etmiş,siz niye reddettiniz?Erkekler izler hem de muhabbet ortamı olurdu onlar için.
Bu terbiyesizlik yaptığı gerçeğini değiştirmiyor tabi,onun için ailen gidince tepkini koymalıydın.Ciddi düşünecek durum yok burada,neyi düşüneceksin.Ertesi gün ne demeliyim diye mi,geç kalmışsınız tepkinizi göstermekte.
Davet etmesem de geleceklerdi ben aslında özellikle o güne özel çağırmadım annem babam yani 4 5 gün sonra doğuma girecek kızlarını görmek istemeleri çok normal. Evet çok önemli bir maç olabilir belki ben bunu anlayamıyorum ama geldiler sonuçta misafir hadi oturma odasına geçelim demek çok ayıp benim ailem olduğu için değil başka birisi de olsa ayıptı benceKusura bakmayın ben sizi haklı bulamadım, öncelikle evliliklerde en sevmediğim şey eşe haber vermeden birilerini emrivaki davet etmektir eğer eşinize öncesinde haber verip daha sonra davet etseydiniz eşiniz zaten size hayır gelmesinler diyecekti ayrıca bir futbolsever olarak 2023 yılının en önemli futbol karşılaşmasıydı dünkü aynı durumu yaşasan ben de eşime mutlaka tepki gösterirdim
Çat kapı gelseler ne yapardıBayern Munich maçının olduğu gün eve misafir çağırsaydım adam kıyameti koparırdıDeğil benim ailem kendi ailesini bile çağıramam.
Böyle olsa ben ayrılırdım kesinlikle son aylarda bu kadar abartmaya başladıAlakasız belki ama kuzenimin eşide aşırı derecede futbol fanatiği
Adamın nişanı olduğu gün televizyonda derbi maçı vardı
Nasıl acele ediyor "Çabuk yüzükler takılsın ben maç izleyeceğim" dedi ve gerçekten herkesi bırakıp başka bir eve maç izlemeye gitti
Yani böyle insanlarda var
Eger siz davet etmeden geldilerse eşiniz durumu açıklayıp maçı izlemeye devam edebilir, sonuçta habersiz misafir bundan kimse alınıp kırılmaz. Kırılmaya hakkı olmaz doğrusuDavet etmesem de geleceklerdi ben aslında özellikle o güne özel çağırmadım annem babam yani 4 5 gün sonra doğuma girecek kızlarını görmek istemeleri çok normal. Evet çok önemli bir maç olabilir belki ben bunu anlayamıyorum ama geldiler sonuçta misafir hadi oturma odasına geçelim demek çok ayıp benim ailem olduğu için değil başka birisi de olsa ayıptı bence
Onun futbol aşkını anlayabilecek bir bakış açısı yok ailemde ben biliyorum bende anlamıyorum açıkçası bana göre daha sonra da tekrarı izlenebilir zaten telefonundan açtı yanımızdayken bakıyordu, bir şey demedim ona sesi de geliyordu hatta yine sorun etmedim. Ama sonra hadi oturma odasına geçelim TV dan izleyim ben diyince gerildim tepki vermedim mesaj yazdım kızdım. Ben mesaj yazınca bana sesli şekilde çıkıştı ne var ya gibisinden annem babam sessizleşti ne oldu dedi ben güldüm şakaya vurdum anlamasınlar diyeEger siz davet etmeden geldilerse eşiniz durumu açıklayıp maçı izlemeye devam edebilir, sonuçta habersiz misafir bundan kimse alınıp kırılmaz. Kırılmaya hakkı olmaz doğrusu
Bu konuda haklısınız daha düzgün bir şekilde çözümlenebilirmiş olay saygısızlık hele aile yanında benimde asla tasvip etmeyeceğim bir durum.Onun futbol aşkını anlayabilecek bir bakış açısı yok ailemde ben biliyorum bende anlamıyorum açıkçası bana göre daha sonra da tekrarı izlenebilir zaten telefonundan açtı yanımızdayken bakıyordu, bir şey demedim ona sesi de geliyordu hatta yine sorun etmedim. Ama sonra hadi oturma odasına geçelim TV dan izleyim ben diyince gerildim tepki vermedim mesaj yazdım kızdım. Ben mesaj yazınca bana sesli şekilde çıkıştı ne var ya gibisinden annem babam sessizleşti ne oldu dedi ben güldüm şakaya vurdum anlamasınlar diye
Yukarıda da açıkladım da özel bi davet yapmadım babam şehir dışına gider gelmez uzun süre doğum yapacağım gün olmayacaktı hatta ameliyat öncesi son görüşmemiz. beni aradı akşam birden gelmek için zaten bende gelin hadi dedim doğuma gitcem ailemle de biraz iletişim kopukluğu yaşamıştık son zamanlarda bayadır görüşmüyorduk onlarla zaman geçirmeye ihtiyacım olduğu zamanlardayım yani. Maçın dün akşam olduğunu bilmiyordum cumartesileri oluyordu maçlar program yapma derdi eşim bende tamam derdim çok sıkılmama rağmen. Bir şekilde geldiler ben zaten izleyemiyor diye stres oldum bir taraftan gelmeden önce söylendi canım sıkıldı ailemin yanında maç vs diyip durdu insanları da huzursuz etti burnumdan geldi yani hatta onun tavırları ailemde de şimdi bizim yüzümüzden çocuklar tartıştı oldu ve yine uzun süre gelmeyecekler gelin demeyecekler onlar bu konulara takılıyorlar. Olan bana oldu yaniBen size hak veremedim, eşiniz fanatik belli ki emrivaki eve misafir çağırmışsınız. Ailenizle neden oturma odasinda oturamadiğinizida anlamadim tvde maçı açabilirdi sizde sohbete devam edebilirdiniz zaten 45dkda devre arasi bilmem ne oluyo çabuk geçiyo. Benim eşimde fanatiktir bir mac keyfi var ondada misafir çagarmam hele önemle beklediği mac varsa. Bekledigi maç oldugu gün program yapip baska yerde olsak akli gene maçta kalacak kim gol atti ne oldu vs diye zaten böyle olduktan sonra bence anlamida yok. İnsanlarin bi zevki var evinde rahat rahat izlesin kücük seyleri büyütmeyin
Onlar beni mutsuz etmemeye çalışıyor kocası rahatsız oluyor çalışıyor yoruluyor diye düşünüyorlar ama benim de ailemin yanımda olmasına ihtiyacım oluyor özlüyorum hamileyim çalışmıyorum aylardır yalnızım bende ki etkisi daha derin yaniYukarıda da açıkladım da özel bi davet yapmadım babam şehir dışına gider gelmez uzun süre doğum yapacağım gün olmayacaktı hatta ameliyat öncesi son görüşmemiz. beni aradı akşam birden gelmek için zaten bende gelin hadi dedim doğuma gitcem ailemle de biraz iletişim kopukluğu yaşamıştık son zamanlarda bayadır görüşmüyorduk onlarla zaman geçirmeye ihtiyacım olduğu zamanlardayım yani. Maçın dün akşam olduğunu bilmiyordum cumartesileri oluyordu maçlar program yapma derdi eşim bende tamam derdim çok sıkılmama rağmen. Bir şekilde geldiler ben zaten izleyemiyor diye stres oldum bir taraftan gelmeden önce söylendi canım sıkıldı ailemin yanında maç vs diyip durdu insanları da huzursuz etti burnumdan geldi yani hatta onun tavırları ailemde de şimdi bizim yüzümüzden çocuklar tartıştı oldu ve yine uzun süre gelmeyecekler gelin demeyecekler onlar bu konulara takılıyorlar. Olan bana oldu yani
2 sene olacak evleneli çocuk olayı daha başka bir konu vajinismusken falan hiç girmeyim. Birde üste çıktı o bana küs çok basit bir şeymiş uzatıyormuşum çok kızgınım kırgınım ya biz hiç küsen bir çift değildik ama asla adım atmıycam sonu ne olacaksa olsunAman hep izliyormus zaten bi gunde sonradan izlesin mac zikkimini
izleseler bile sonra ozetini pozisyonlarini ivirini zivirini izliyorlar zaten hayret birsey
Inadina mac oldugu gunler onun ailesini davet et bakalim o zaman nasil olacak hali tavri
Yeni evliyim demissin ama doguma sayili gunler kaldi demissin az evlilik oturaydi be arkadasim
Bu adam mac keyfini birakip doguma da gelmez aksam maksam dogurma
Sen beni tehdit ediyorsun diye saldırıya geçiyor neler neler söylüyor gerçekten içimden gelen evden gidip çocuğumu yalnız doğurmak istiyorum çok kırgınım gerçektenTabiki anlayişli olmali eşinize soyleyin sakince sen benim aileme nasil davranirsan bende ayni şekilde karşilik veririm diye belki farkina varirda kendine çeki duzen verir.
Ne kadar futbol aşigi olursa olsun hamile karisindan daha önemli olmamali umarim duzelir araniz yanlişini anlar ve kendinizi asla ezdirmeyin.Sen beni tehdit ediyorsun diye saldırıya geçiyor neler neler söylüyor gerçekten içimden gelen evden gidip çocuğumu yalnız doğurmak istiyorum çok kırgınım gerçekten
Bu arada yazdığım yorum konu sahibinin baba/abisinden güç alarak, futboldan sıkıldığı için eşine tepki verdiğini düşündüğüm için öyle yazıldı. Yoksa yüzde yüz katılıyorum yorumunuza.Ne kadar futbol aşigi olursa olsun hamile karisindan daha önemli olmamali umarim duzelir araniz yanlişini anlar ve kendinizi asla ezdirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?