Ailemin ilgisizliği hakkında konu açmıştım sorunlarımızı konuştuk yanlış anlamalar olduğunu vs yakında da doğumum var ailem yanımda olmaya çalışıyor bir problem yok.
Eşim haftada 2 gün maç izliyor, maç olduğu zamanlarda program yapmıyorum ki genelde haftasonu erkenden evde oluyoruz o izleyecek diye. Hatta geçen gün arkadaşıyla evde izlediler bende ailemle zaman geçirdim. Dün akşam yine maçı varmış babam aramıştı beni davet ettim geldiler ki ben bütün gün evdeyim ve gerçekten aileme ihtiyacım var bu sıralar ve zaten ailemde yeni evliler aman biz gidip gelmeyelim araları bozulmasın çekingenliği var çok nadir gelirler.
Akşam annemler gelecek dedim söylendi bende bilmiyordum özür dilerim vs. İnsanların yanında telefonu açtı izliyor tamam yine bir şey demiyorum ses geliyor tepkiler veriyor arada neyse diyorum izlesin. Sonra hadi TV olan odaya geçelim ben maç izleyim dedi. Çocuk gibi. Olmaz öyle sen git orda otur o zaman dedim. İzlemiyorum ya tamam üf falan yaptı. Sessizce ayıp oluyor yapma lütfen gibi bir şey dedim sesli bir şekilde ne diyosun yaa diye bana çıkıştı abim var babam var annem var bu arada sustum artık. Cevap versem saçma sapan tepkiler verecek.
Şimdi de hiç hatalı değilim senin yüzünden bir maç zevkim var onuda yaşayamıyorum daha neler neler. İnanılmaz sinirliyim doğumuma sayılı günler var gerçekten çok ciddi tepkiler vermek istiyorum ama sakin kalıp durup düşünmek de istedim. Sizce kim haklı ve ben nasıl davranmalıyım ?