Eşimin tavırları

Anlayamam bunu kabul ediyorum işin kötü tarafı ailemde anlayamaz bunu biliyorum anlayamadıkları için de damada bak bizi takmıyor olmuş olabilirler sorun olmasın diye bana kimse bir şey demedi annem abartma bir şey demedi dedi.
Aksine ailemin yanında asla eşimle didişmem çünkü fevri birisi bunu daha öncede yaptı bir kaç kez huyunu biliyorum mesaj yazdım uyardım. Bakın normalde beklenen nedir sizinde düşündüğünüz gibi eşimin babası burda ben kızına yükseliyorum ama adam bana ya bir şey derse diye korkması lazım dimi aksine defalarca bunu yaptı çünkü benim babam sert bir adam değil ailem ona anlayışlı yaklaşıyor ama bunu suistimal ediyor demek ki.

Ben onun ailesine asla böyle davranmıyorum ki onlar daha sorunludur, benim ailem sorunsuz mesafeli asla karışmayan taraf ki buna üzülüyorum bende

Birde sıkılma durumum yok saygı duyuyorum bende aksine eşimi asla kısıtlamam istediği zaman istediği yere çıkar yalnız da kalırım evde bunalmasın diye düşünürüm ondan da bu kadar kırıldım ilk defa böyle bir şey oldu onda da o beni idare edebilirdi

Hep birlikte oturup izleseydiniz yada erkekler gecip mac izleyebilirdi ama onun disinda aileme yaptigin saygisizligin aynisini sana size yapicam diyin bakalim ayrica mac cok onemli bisey degil butun plan program maca gore yapilmaz sizde fazla simartmissiniz

Birde sıkılma durumum yok saygı duyuyorum bende aksine eşimi asla kısıtlamam istediği zaman istediği yere çıkar yalnız da kalırım evde bunalmasın diye düşünürüm ondan da bu kadar kırıldım ilk defa böyle bir şey oldu onda da o beni idare edebilir

Zaten şöyle oldu 6.30 gibi araştık babamla 8 gibi geldiler hani öyle uzun uzun oturacakları bi zaman yoktu 1 2 saat durup gidiceklerdi. Evet şımarttım doğru fazla anlayışlı oldum.

Bende böyle davrancam dedim tehdit ediyosun tahrik ediyosun olay yaratıyosun asla özür dilemem haklıyım neler neler tepkileri böyle hep çok fazla insan gibi tartışamaz şimdi saatlerdir oturuyor başka odada o beni suçluyor yani. Bende tek başıma yatıyorum haftasonu doğuma gidicem sigara içtim bir kaç tane gelip konuşmaya çalışmak falan yok umrunda değil ve ben iyice sinirleniyorum bu hallerine kalkıp bi kriz geçirmek istiyorum

Evlenilecek insan iyi seçilmeli.Evlilik kumar maalesef.Bu saatten sonra zor değişir.

Ya ben sizi anlıyorum dogumunuz çok yaklaşmış hassassiniz.
Ancak eşi futbol hastası olan biri olarak eşinizi de anlıyorum.
Futbol seven erkek boştur gibi bir duruma katılmıyorum bu da hobi takıntı haline getirmedikce.
Bahsettiğiniz maç epey önemli bir maçtı.
O gün aslında babanız ve abinize bu durumu anlatıp onlar odaya geçip maçı izleyebilirlerdi birlikte veya sadece abinizle de izleyebilirlerdi.
Yani adamın aklı maçta zaten sizin yanınızda otursa ne oturmasa ne.
Ya da şöyle olabilirdi siz maç oldugunu öğrenince babanizi arayıp ben size geleyim diyebilirdiniz.
Bence ailenizle aranızda oluşan mesafeyi yok etmek sizin elinizde.
Onlar gelmese bile siz gidin sık sık.
Hatta ben olsam yarın kalkıp giderim mesela.
Haftanın bir günü maç olayı bence tolere edilebilir.
Haftanın 2 günü biraz can sıkıcı olabilir ama diğer günler telafi ediyorsa kabul edilebilir.

Sizde kendinizi üzmeyin daha fazla eşinize duygularınızı anlatın ona ihtiyacıniz olduğunu anlatın umarım sizi anlar.

Zaten ailemle aram mükemmel değildi bu sıralar hatta çok derine girersek eşimi fazla düşündüğüm bir konu yüzünden babam kırılmıştı sanki onu önemsemiyormuşuz gibi bir konuydu tam da. Babamlar anlamazdı onun için çok önemli bir maç olduğunu belki 7 8 senelik bir damat olsa bu o kadar sorun olacak bir şey olmazdı haklısınız ama 1.5 yıldır evliyiz çok da haşir neşir oldukları ilişkileri yok. Babamlar çok yakın oturmuyor benim gideceğim bir mesafe değildi ve eşim işten 7 de geldi maç vardı bugün dedi babamlar yola çıkmıştı bile ki zaten izledi telefondan.

Birde şu var şuan hadi bir şeyler oldu o beni anlamadı ben onu anlamadım 4 saattir ayrı odalarda oturuyoruz gelip konuşmaya çalışmak falan yok verdiği tepkiler söyledikleri çok sinirliyim gerçekten bir şey yapmam lazım

Ailenize çok ayıp olmuş o ayrı ama yarın evladiniz oldugunda ve sizin desteğe ihtiyaciniz olduğunda mac günü olursa mesela ?? Bilemedim ama çözülmesi gereken bir sorun gibi duruyor

Yeni evlisiniz ve doğum yapmak üzeresiniz?
Gerçekten ne bu acele?
Daha adamın çeyizine aldığınız don kurumadan hemen çocuk.
Benim çocuğa ikna olmam 3 yılımı aldı.
Ve ayrıca maç için bugün hamile halinizle sizi kıran çocuk olduktan sonra hayal dahi edemiyorum çünkü ben de yeni öğrendim çocuktan sonra evlilik dinamikleri çok değişiyor.
Şöyle söyleyeyim; benim eşim de zamanında oldukça fanatik bir taraftardı. Hiçbir maçı kaçırmazdı.
Biz evlendikten sonra çok defa maçtansa birlikte vakit geçirmeyi tercih etti. Hele ki yeni evliyken aklına bile gelmiyordu maç. Sonradan skora bakıyordu ki evimizde digitürk vardı.
5 yılı bitirdik hala da aynıdır.
Bir insan evliliğin başında neyse devamında da o oluyor.

Aferin sana en akıllı en en mükemmel sensin

Normalde habersiz misafir sevmem ama futbol nefretim şu an hepsinin üstünde olduğu için size hak verdim. Doğuma 5 gün kalmış, babanız da doğum öncesi bir daha göremeyeceği için gekmek istemiş. Bok var çünkü o maçta, ölür izlemese. Bir de haklıyım özür dilemem diyor. Ya kadın senin çocuğunu doğuracak 5 günü kalmış, sana takla at dese atman lazım terbiyesiz bir de ayrı odada küsüyor. Çok fazla yüz vermişsiniz eşinize, bir ayar çekmenin vakti gelmiş bence.

Evet ben çok düşkünüm ona çünkü küs kalmayı da hiç beceremem şimdi ilk defa kalktım yatakta yanında uyumuyorum oda gelmiyor zaten gelmesin bu sefer gerçekten nereye varacaksa varsın hiç adım atmıycam

Sıradan bir lig maçı olsa tamam ama ben de sizi haklı bulmadım. Günlerdir beklenen önemli bir maçtı. Anne babanız gelmek istiyoruz deyince tamam yerine eşime bir sorayım işi var mı yok mu demeliydiniz. Evlilikte en büyük sorun buradan çıkıyor, eşe haber vermeden onayını almadan karar vermek. Madem çıkıp geldiler evsahibine göre hareket edilmeli. Ya bizim futbolla maçla işimiz olmaz seyretmeyiz demek de ev sahibine saygısızlık. Olay sadece maç izlemek izleyememek değil, adamı bir de sohbet etsin diye zorlamışsınız. Ben siz olsam eşimi salardım gitsin seyretsin maçını. Ailem zaten beni görmeye gelmiş, babamla takılırdım.

Nereye varacaksa varsın bir çözüm değil sorunu ötelemek. Hadi bu sefer bebek doğdu onun heyecanından bu yaşanan unutuldu. Bir sonrakinde ne olacak? Burada erkeklere saydırıyoruz ailelerine sınır koymuyorlar diye. Bana göre futbol fanatikliği kekoluk. Sadece milli maç oldu mu seyrederim onun dışında işim olmaz ama eşim seviyorsa fanatikse de karışmam onun zevkine. Hele böyle önemli maç varsa hiç ilişmem otursun seyretsin derim. Siz ailenizi davet ediyorsunuz, üstüne tv de maç açtırmıyorsunuz ve ailenizle konuşsun sohbet etsin diye adamı darlıyorsunuz. Hata varsa ikinizde de var, bir köşeye çekilip, gelsin özür dilesin deme hakkı görmedim sizde. Eşiniz de size 5 gün sonra doğumun var, niye bize bu stresi yaşattın diyebilir. Size gidin özür dileyin demiyorum ama karşılıklı konuşmanız gerek. Her seferinde adımı karşıdan beklemeyin.

Buda bir bakış açısı tabi belki ben onun gözüyle bakamıyorum çünkü ben fanatik değilim böyle bir zevkim yok anlayamıyorum onu. Çok üzüldüm ağladım saatlerdir çünkü ben gerçekten eşimi çok seviyorum o yüzden de bu fevri davranışlarını sevgiliyken bilsem de kabul ettim tabi birde tek olumsuz yönü olduğunu söyleyebiliriz şimdilik. Durum bu olunca hep adım atan ben olurum en uzun küslük 1 saat şimdiye kadar.

Neyse ki geldi özür diledi, bende diledim.

Ity su maclara da izleyenede oynayanada irite oluyorum ya benm esimde mackolik artık herkes biliyor arkadas caya davet edecekse bakıyormus netten gsnin macı yoksa davet edigor bizi yoksa esimn gelmeyecehini biligor kız. Şöyle bir durum var benm annem ve kv de gelmişti doguma babam koltukta sızup kalıyordu zaten uyuyup. Kaynana ve annem oturur örgü yaprdı esimde sıkılırdı odaya gider macını izlerdi kimss bişry demzdi zaten sohbet muhabbet yok kadjnlar tv izlşyor adam telden mac izliyor tv ve mac sesi karısıyor diye gide ytak odasında izlerdi ki ailelerimiz 2 senede bir gelirler oyle her dk gelmezler de bir doguma geldiler. Veya kahvaltı yapsrız hepimiz sofra basındayızdır esim yer gder içeri tv acar izlerdi orda biz kadunlarla oturup takılmazdı yani kendince takılırdı. Bazende esiniz gibi biz tv izliyorsak esim mac izlerdi telden rahatsız olurdum oda ayıp olmasjn diye ortamdan cıkamıyor mecbur oturdugu yerden izlerdi çok tepki swvinx vs gösteremiyoda kıs sunun sesini ya falan derdim ejakdkg ya kısar ya diger odaya giderç ailen onhn mac kolik oldugunu biliyosa sorun etmiyolsrdır ya . Ama ses yğkseltmesi ayıp olmus ailenin yanında. Bari abine falan teklif etseymiş gel birlkte izletelim diye genelde oyle oluyor erkekler msaiflikte falan otudup izliyorlar birlkte en azından ayıp olmazdı annenlere falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…