Eşimin tavırları

Aferin sana en akıllı en en mükemmel sensin
Böyle bir iddiam yok.
Eski eşimle yaşadıklarımdan ders aldım.
Eğer küsecekseniz konu açmayın.
Eşinize de böyle agresif yaklaşmayın tavsiyemdir.
Sevgisizliği 100 km öteden tanırım çünkü zamanında yaşadım.
Sevgisiz evlilikler kadını agresifleştirir bu da bir dipnot.

Bu agresifligi aileniz size gelmisken mac izleyip ilgilenmeyen, karni burnunda esini bu derece uzen esinize gösterin, bizene.
Ay kadın beni dövecek resmen.
Sanki biz izlettiriyoruz kocasına zorla.
Kocamı mı övdüm sanki başında neyse o dedim. Süpriz değil yani.

Son düzenleme:

Önceki konunuzda bahsetmişsiniz zaten.
Adam baştan belliymiş. Bir de gidip hamile kalmışsınız. Şimdi ona buna çemkirin durduk yere.

Bu kadar kinle takıntıyla sevilmemen çok normal üşenmeyip bütün mesajlarıma beğenmedim yapmış yetmemiş konumu bulmuş halbuki baya akıllısın ama sende agresif mi yaklaştın da ilk kocan boşadı seni boş yapma tek tek beğenmedim yapacağına diğer insanların yazdıklarını oku belki bir şeyler anlarsın hak vermedim diyenler bile ne kadar güzel bir dille düşüncelerini belirtiyor senin gibi saçma sapan kendini övmüyor.

Kadının ilk evliliğinin sizinki ile çok benzer sebeplerden bitmesi ondan çok sizin sorununuz oldu resmen şu an. Canınızı sıkan bu aslında. Siz şimdi diyorsunuz ki napalım biz de mi boşanalım karnımda çocukla. Siz de kendinizce haklısınız ne diyelim.

Çünkü diblerabla ilk evliliği böyleymiş ve boşanmış. Şimdi korku saldı konu sahibini bir çocukla boşanırsam diye. O da görüyor evliliğinin nereye gideceğini

Çünkü diblerabla ilk evliliği böyleymiş ve boşanmış. Şimdi korku saldı konu sahibini bir çocukla boşanırsam diye. O da görüyor evliliğinin nereye gideceğini
Aman gıkını çıkarmasın kocası boşar moşar. Hey Allahım.

benim anlamadığım haftada bir iki gün maç izliyormuş ailenizi niye o zamana çağırdınız adamın maç izleyeceği belli yanı ergen aynı zmanda tepkilerine bakılırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…