- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Sigaradan vazgeçtim gecmek zordur ki uzun yıllar içtiyse buna bişey diyemem keske bıraksa ama benim zorlamamla bırakmaz gercekten ben 3 sene hep güzellikle söyledim ilk 1 hafta güzel sonra tekrar içmeye baslıyordu sonunda da patladım yeter dedim e ben patlayınca oda patladı ya dogru olanı göremiyor benim derdim buHerkes sizin uslubunuza takmış ama eminim bu şekilde davranmanız uzun bir süre sabırla ve sakince söyleyip değişmediği için bu şekilde sertleşiyor.Siz çok haklısınız üstelik bebeginiz var.Sizin bebeğinizin düşündüğünüz kadar esinizinde düşünmesi gerek .Benim eşimde içer ama balkonda yada camda , keşke hiç içmese bende senelerdir bunun savaşını veriyorum.
Sagol canımYok estagfirullah hata benim sonuna gulucuk falan koymamisim sende tabii dogal olarak laf soktum sanmissin.insallah guzelce sorunu cozersiniz esinle canim
O an gercekten cok sinirlendim kim kendisine küfür edilmesini hosbuldum görebilir ki deme tamam dediğim yanlıs ama oda küfür etmeseydiKonu sahibi boş ver kendini açıklama bu konuda sonuna kadar haklısın. Küfür eden hakaret duymayı da göze alsın. Yalnız keşke ailesine hakaret etmeyip direk şahsına hakaret etseydin :)
anladım cevabınız için teşekkür ederim.Hayır mutfakta hemen balkon var pencere varırsın hep acık duman direk cıkarmıs gider ama oturma odası oyle degil 2 pencere var birini acamıyorum oglum cunku koltugun tepesine cıkıyor Allah korusun düşebilir öteki penceremde stor var ve ipi koptu istediğim kadar acamıyorum perdeyi bu yuzden kapalı duru yor ve duman gitmiyor
Sen bikaç gün temizlik yapma o sigara izmaritlerini falan bi yerde toparla,sonra bütün pislikleri küreğe al o adamın ağzına boşaltYa hanımlar aslında benim bu tirizlik seviyesine gelme durumumda esim yuzunden cunku biz gecen sene bir kere baya kötü kavga ettik temizlikten degil ama bu bana vurmuştu yani dövdü bende annemin evine gittim sonra babamlar falan girdi araya esim suçsuzdu sırf sucun bastırmak için anneme dediki bizim eve gelin dedi size sürprizim var diye götürdü bizi meğersem amacı senin kızın temizlik yapmıyor mus ki o zamanlar temizliğe düşkün degildim ve hamileydim sürekli uyku halindeydim ondan sonra ben de takıntı oldu simdi ise ne kadar temizlik yaparsam yapayım hiçbir zaman evim temiz gibi gelmiyor
Canim ozaman temizlik takıntı haline gelmiş.Bu şekilde kendini çok yorarsin.O yüzden eşinin her yaptığı gözüne batar.Helede düzensiz ve dikkatsizse istediğin kadar temizle o ev hep gözünde pis olucak .Bu birazda psikolojik galiba.Ya hanımlar aslında benim bu tirizlik seviyesine gelme durumumda esim yuzunden cunku biz gecen sene bir kere baya kötü kavga ettik temizlikten degil ama bu bana vurmuştu yani dövdü bende annemin evine gittim sonra babamlar falan girdi araya esim suçsuzdu sırf sucun bastırmak için anneme dediki bizim eve gelin dedi size sürprizim var diye götürdü bizi meğersem amacı senin kızın temizlik yapmıyor mus ki o zamanlar temizliğe düşkün degildim ve hamileydim sürekli uyku halindeydim ondan sonra ben de takıntı oldu simdi ise ne kadar temizlik yaparsam yapayım hiçbir zaman evim temiz gibi gelmiyor
Gercekten öyle benim bir arkadasım var sen kafayı yemişsin temizlikle diyor esin yüzündenCanim ozaman temizlik takıntı haline gelmiş.Bu şekilde kendini çok yorarsin.O yüzden eşinin her yaptığı gözüne batar.Helede düzensiz ve dikkatsizse istediğin kadar temizle o ev hep gözünde pis olucak .Bu birazda psikolojik galiba.
Bir zamanlar bende öyleydim ondan biliyorum eminim, evin bal dok yala derler ya okadar temizdir.Bu ara eşini yaptıklarını görmezden gel kendin için en azından bir süre daha sonra sakince konusursun.Bazi insanlar kendi istemezse kolay kolay değişmiyor.Gercekten öyle benim bir arkadasım var sen kafayı yemişsin temizlikle diyor esin yüzünden
Arkadaşlar esim sigara içiyor fakat oturma odasında. Kac kere kavga ettim surat astım naptıysam vazgeçmedi. Hayvan gibi sabahtan aksama kadar temizlik yapıyorum. Yazık degil mi bana dun hastalandım o derece oldum yani ama gel ki bunu öküze anlat. Bugun sabah yine kalktım baktım oturma odasında içmiş yine ben ondan erken yatıyorum genelde.. Neyse dedim sen yine burda sigara mı içtin dedim. Evet içtim dedi. Sana kac kere daha söylemem gerekiyor burda içme diye dedim. Bir sabah ta kavga etme huzursuzluk cıkarma dedi. Bende Ozaman sende sigara içme dedim. Neyse öteki odaya gittim seslendi bana bende ne var dedim küfür etti. İnsan degilsin sen hayvanın tekisin terbiyesiz annenden terbiye anlamamışsın dedim terbiye vermemişler sana dedim bişey demedi gitti ya söyleyin ben napayım bu adama.
Son yorumları oku canım t a m a m........bence sizde saygı kalmamış.... adama saydırmışsınız, sonra buradan terbiyesiz diye adamdan şikayet ediyorsunuz... da
sigarayla terbiye değil de, söylemle terbiye daha çok anlaşılır...
bilmiyorum ben de; kimin terbiye ile ilgili bir sorunu var bir soru işareti oluştu...
kusura bakmayın...
Son yorumları oku canım t a m a m........
Böyle kadınları ezen bir zihniyette ki bir kadından tavsiye almayım tesekkur ederim hemcinsinim senin kendini yerime koyben sizin yazınızı okudum sadece...onun üzerine yorum yazdım...
gerçekten okuyamam canım... üzgünüm...
siz okuyun... bu konuda sizin tavsiyeye ihtiyacınız var...
saygı ve sevgilerimle...
Böyle kadınları ezen bir zihniyette ki bir kadından tavsiye almayım tesekkur ederim hemcinsinim senin kendini yerime koy
Başka kötü huyu yoksa idare et lütfen hem kocalara veya hiç kimseye küfür edilmez bunu annen sanırım öğretmemiş aklina geleni saymışsın ne aklına geldiyse ayıp etmişsin sen ....Arkadaşlar esim sigara içiyor fakat oturma odasında. Kac kere kavga ettim surat astım naptıysam vazgeçmedi. Hayvan gibi sabahtan aksama kadar temizlik yapıyorum. Yazık degil mi bana dun hastalandım o derece oldum yani ama gel ki bunu öküze anlat. Bugun sabah yine kalktım baktım oturma odasında içmiş yine ben ondan erken yatıyorum genelde.. Neyse dedim sen yine burda sigara mı içtin dedim. Evet içtim dedi. Sana kac kere daha söylemem gerekiyor burda içme diye dedim. Bir sabah ta kavga etme huzursuzluk cıkarma dedi. Bende Ozaman sende sigara içme dedim. Neyse öteki odaya gittim seslendi bana bende ne var dedim küfür etti. İnsan degilsin sen hayvanın tekisin terbiyesiz annenden terbiye anlamamışsın dedim terbiye vermemişler sana dedim bişey demedi gitti ya söyleyin ben napayım bu adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?