Esimin sorumsuzlugu

Sigaradan vazgeçtim gecmek zordur ki uzun yıllar içtiyse buna bişey diyemem keske bıraksa ama benim zorlamamla bırakmaz gercekten ben 3 sene hep güzellikle söyledim ilk 1 hafta güzel sonra tekrar içmeye baslıyordu sonunda da patladım yeter dedim e ben patlayınca oda patladı ya dogru olanı göremiyor benim derdim bu

Konu sahibi boş ver kendini açıklama bu konuda sonuna kadar haklısın. Küfür eden hakaret duymayı da göze alsın. Yalnız keşke ailesine hakaret etmeyip direk şahsına hakaret etseydin :)
O an gercekten cok sinirlendim kim kendisine küfür edilmesini hosbuldum görebilir ki deme tamam dediğim yanlıs ama oda küfür etmeseydi

anladım cevabınız için teşekkür ederim.
genel olarak mutfakta içsin diyenler olmuş ona istinaden de sordum aslında.
kolaylıklar dilerim.
umarım asarsiniz bu sorunu.
:)

Ya hanımlar aslında benim bu tirizlik seviyesine gelme durumumda esim yuzunden cunku biz gecen sene bir kere baya kötü kavga ettik temizlikten degil ama bu bana vurmuştu yani dövdü bende annemin evine gittim sonra babamlar falan girdi araya esim suçsuzdu sırf sucun bastırmak için anneme dediki bizim eve gelin dedi size sürprizim var diye götürdü bizi meğersem amacı senin kızın temizlik yapmıyor mus ki o zamanlar temizliğe düşkün degildim ve hamileydim sürekli uyku halindeydim ondan sonra ben de takıntı oldu simdi ise ne kadar temizlik yaparsam yapayım hiçbir zaman evim temiz gibi gelmiyor

Sen bikaç gün temizlik yapma o sigara izmaritlerini falan bi yerde toparla,sonra bütün pislikleri küreğe al o adamın ağzına boşalt

Canim ozaman temizlik takıntı haline gelmiş.Bu şekilde kendini çok yorarsin.O yüzden eşinin her yaptığı gözüne batar.Helede düzensiz ve dikkatsizse istediğin kadar temizle o ev hep gözünde pis olucak .Bu birazda psikolojik galiba.

Gercekten öyle benim bir arkadasım var sen kafayı yemişsin temizlikle diyor esin yüzünden

Gercekten öyle benim bir arkadasım var sen kafayı yemişsin temizlikle diyor esin yüzünden
Bir zamanlar bende öyleydim ondan biliyorum eminim, evin bal dok yala derler ya okadar temizdir.Bu ara eşini yaptıklarını görmezden gel kendin için en azından bir süre daha sonra sakince konusursun.Bazi insanlar kendi istemezse kolay kolay değişmiyor.

bence sizde saygı kalmamış.... adama saydırmışsınız, sonra buradan terbiyesiz diye adamdan şikayet ediyorsunuz... da
sigarayla terbiye değil de, söylemle terbiye daha çok anlaşılır...
bilmiyorum ben de; kimin terbiye ile ilgili bir sorunu var bir soru işareti oluştu...

kusura bakmayın...

Son yorumları oku canım t a m a m........

Evin içinde sigara mi içilir Allah aşkına.Eskiden iciliyordu ama su 10 senedir filan biraz bilinçli olan hiçbir ailede görmedim ben bu durumu.Onaylayanlara da şastım kaldım.Etki tepkiyi doğurur ama bence tepki konu sahibinin.Eşi son noktaya getirmiş artık.Şu sıkıntılı her durumda kontrolu kaybetmeyen,düzgün üslupla ,seviyesini bozmaz gibi yorum yapan site sakinlerini yakindan tanimayı çok isterdim.Ben de birşeyler öğrenirdim otokontrol hakkında.

Evet kufurler hakaretler edilmis ama bunlar ilk defa konusulan tartisilan meseleler degil ki anlasilan.keske hic olmasaydi ama halledilemeyen bi mesele sonucu patlama olmus sizdeki.

Kadin hizmetci mi, sirf esi oturma odasinda keyif yapiyor diye her zaman oda havalandirsin,temizlik yapsin masraf etsin esyalara. En en onemlisi de cocugun ve kendisinin sagligiyla oynasin. Zaten cocuk olsn olmasin evin icinde sigara icilmesini anlayamiyorum bir turlu.

Esi madem sigara iciyor oturma odasinda,ictikten sonra kendi havalandirsin,kendi silsn koltugu/haliyi.. kabul edecek mi bakalim,hic sanmiyorum..

ben sizin yazınızı okudum sadece...onun üzerine yorum yazdım...
gerçekten okuyamam canım... üzgünüm...
siz okuyun... bu konuda sizin tavsiyeye ihtiyacınız var...

saygı ve sevgilerimle...
Böyle kadınları ezen bir zihniyette ki bir kadından tavsiye almayım tesekkur ederim hemcinsinim senin kendini yerime koy

Böyle kadınları ezen bir zihniyette ki bir kadından tavsiye almayım tesekkur ederim hemcinsinim senin kendini yerime koy

burada bir soru soruyorsanız/ paylaşıyorsunuz, her türden bayan size cevap yazabilir.
Tutucuda, gericide, her türlüsü....

ben sadece eşinize hayvanla başlayan, öküzle devam eden yazınızı okurken... kendimi yerinize koydum çok utandım ve o yüzden hemen kendime döndüm...

siz sonuna kadar haklı olabilirsiniz... sizin kullandığınız kelimeler belki cennetlik bile olabilir... ama kendinizi haklıyken haksız çıkarırı bu tutumunuz....

ama size yine de sevgi ve saygılarımı tekrar yolluyorum.

Başka kötü huyu yoksa idare et lütfen hem kocalara veya hiç kimseye küfür edilmez bunu annen sanırım öğretmemiş aklina geleni saymışsın ne aklına geldiyse ayıp etmişsin sen ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…