• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin sorumsuzlugu

Aynen,ilk mesajına yazmalıydı bunu bence.Birde şiddet uyguladığı için annesindeymiş,ailesi konuşunca ne oluyorsunuz diye,gelin size sürprizim var diye eve getirip göstermiş.O kocayı ben her gün aside yatırmadan eve almam,büyük konuşmayayım.Tabi eğer boşamadıysam...
Bu temizlik işleri neden kadınlar yüklendi onu da anlamış değilim :kızgın:

Konu ne ara Turkceye geldi . Dusunsenize sonradan gittiginiz bir ulkede ornegin, Almanya'da Ingiltere'de sizin almancanizla , ingilizcenizle dalga gecildigini. Hos degil.

Maksat uyarmak ve yapici olmak ise ozelden yapin.

iyi de yatak odasında içmiyor sonuçta ortak yaşam alanlarının birinde içiyor. napsın adam.
Adi ustunde ortak yasam alani. Kadin cekirdek citliyor her taraf kabuk demis muamelesi yapiyorsunuz.
Sigara dumani bu evde 1.5 yasinda cocuk var. O duman oturma odasinda kalmiyor sadece.
Benim babam da hep evde icerdi rahmetli. Iyi mi yaptilar sanki hep sigara dumani altinda buyuduk.
Bir aliskanlik oteki insanlara da zarar veriyorsa ama burasi benim de yasam alanim deme gibi bir luksumuz yok

Allah aşkına neyin keyfinden bahsediyorsunuz hanımlar?? Evde 1,5 yaşında bebe varmış çok pardon da zıkkımın pekini içsin! Hayır çekirdek çitliyor olsa falan he tamam idare olur diyeceğim de sigara bu sigara hiç birşeye zerre faydası olmadığı gb insanları hasta edip öldüren birşeyden bahsediyoruz.

Orası onun da evi diyerek savunulacak bir durum değil bu! Evde bebek varken hiç içilmemesi gerekirken kadın diyor ki mutfakta içse ona da razıyım ama yok onu da yapmıyormuş, bu şimdi kadını yok sayan hizmetçi olarak gören zihniyet değildir de nedir?

Ayrıca evet sigara içilen evde koltuk da yanar halı da yanar ve bunlar saklanıp telafi edilecek şekilde olmuyor, para kolay mı kazanılıyor ki böyle saçma sapan bir durum için sürekli koltuk halı mı alınacak? Hadi malı mülkü geçtim o bebe astım olursa bunun vebali kime?

Konu sahibi, bir başka kullanıcı da yazmış balkona sandalye masa falan koyun sivara köşesi gb olsun belki oraya alışır
Hay ağzına sağlık

Sanki çoğunuz evde temizlikle kafayı yemiyorsunuz :KK48: Halı da önemli perde de önemli ama en önemlisi sağlık. Hele evde bir bebek varsa kimse o evde sigara içemez !
Vallahi öyle

Ayrıca konuya gelirsem kimse kusura bakmasın benim kocamın keyfi degil bebeğimin sağlığı önce gelir
Bebek o oturma odasına giriyor konu sahibi de giriyor o zehirli dumanı solumak zorunda değiller
Benim dedem ömründe sigara içmiş insan değildi akcigerleri cok kötü durumdaydi bu oturma odasını kahvehaneye çeviren misafirler yüzünden

Kızlar esim yine hala oturma odasında sigara içiyor esimin kardesim gelmiş diye orda içmiş suan onlar oturma Odasında oturuyor ben yatak odasındayım söyle oldu ben cocugu yatırmak için yatak odasına gittim ve uyuttum baktım esim oturma odasında katdesiyle beraber sigara içmiş kapıdan ters ters baktım oda nevar noldu dedi Ey Allahım ya dedim gitti aradan 10 dk sonra geldi bana bagırdı kardeside duydu sus dedim içerde kardesin de var diyorum anlamıyor. Özellikle kardeşlerinin yanında bana sürekli bagırmaya basladı cok zoruma gitti suan aglıyorum ( kv kp ankaraya gitti 2 tane erkek kardesleri bana kaldı yemeğini ben yapıyorum ben nasıl gidip bakıcaktı simdi onun suratına (esimin kardesin in) bir cok utandım. Bu arada kardeşleri kendi evlerinde kalıyor sadece yemege geliyorlar ve 2 3 saat oturuyorlar

Yorumlara şaştım kaldım. Evde sigara mı içilir yahu? Balkonda içsin, mutfakta aspiratör altında içsin. Evde bebek!!!! olmasını geçtim, evde sigara içmeyen biriyle yaşıyorsanız o kişiye saygı göstermek zorundasınız çünkü bu zararlı bir alışkanlık. İçmeyen kişiyi kokusu ciddi anlamda rahatsız ediyor, pasif içici olması da yanına kalan zararı. Bu durumun nesini normalleştiriyorsunuz.

Yorumların çoğunda "çocuk varsa içerde içilmez" görüşü hakim. Ne yani adam karısını zehirleyebilir ama çocuğunu zehirleyemez mi?

Bu kadın milleti fedakarlıkta! kendini aştı.

Konu sahibi sonuna kadar haklısın. Çocuğunla başka bi odada yaşayıp o herifin ne suratına bak, ne işini temizliğini gör.

Arkadaşlar esim sigara içiyor fakat oturma odasında. Kac kere kavga ettim surat astım naptıysam vazgeçmedi. Hayvan gibi sabahtan aksama kadar temizlik yapıyorum. Yazık degil mi bana dun hastalandım o derece oldum yani ama gel ki bunu öküze anlat. Bugun sabah yine kalktım baktım oturma odasında içmiş yine ben ondan erken yatıyorum genelde.. Neyse dedim sen yine burda sigara mı içtin dedim. Evet içtim dedi. Sana kac kere daha söylemem gerekiyor burda içme diye dedim. Bir sabah ta kavga etme huzursuzluk cıkarma dedi. Bende Ozaman sende sigara içme dedim. Neyse öteki odaya gittim seslendi bana bende ne var dedim küfür etti. İnsan degilsin sen hayvanın tekisin terbiyesiz annenden terbiye anlamamışsın dedim terbiye vermemişler sana dedim bişey demedi gitti ya söyleyin ben napayım bu adama.

Şimdi adam kendi evinin salonunda sigara içtiği için sorumsuz mu oluyor

Bence biraz büyütmüşsünüz. Ben olsam zaten mevsim yaz her yeri tüm pencereleri açar, yüzüme yüzüme üflemiyorsa sorun etmezdim. Sigara için sevdiğim kişiyle aramı açmazdım. Ama çocuk varmış şimdi okudum durum değişir o zaman, çıksın balkonda içsin balkon yoksa mutfakta. Bence konuya yanlış yerde girmişsiniz siz yetişkinsiniz erkekler de perde kararmasını evin kokmasını vs. çok umursamazlar. Çocuk için zararlı kesinlikle müsaade edemem diye girin konuya çocuk için mecburen her yerde içmez diye düşünüyorum.

Back