- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Bu temizlik işleri neden kadınlar yüklendi onu da anlamış değilimAynen,ilk mesajına yazmalıydı bunu bence.Birde şiddet uyguladığı için annesindeymiş,ailesi konuşunca ne oluyorsunuz diye,gelin size sürprizim var diye eve getirip göstermiş.O kocayı ben her gün aside yatırmadan eve almam,büyük konuşmayayım.Tabi eğer boşamadıysam...
Evlenirken sigara içtiğini size söylemedi mi?
GERİ kafalılıktan olsa gerek canım eski kadınları kölezar gibi kullandıkları için o dönemde kalmış bazıları işte adam etmeye çalışıyoruz da insanın içinde olması gerekiyorBu temizlik işleri neden kadınlar yüklendi onu da anlamış değilim
Adi ustunde ortak yasam alani. Kadin cekirdek citliyor her taraf kabuk demis muamelesi yapiyorsunuz.iyi de yatak odasında içmiyor sonuçta ortak yaşam alanlarının birinde içiyor. napsın adam.
Hay ağzına sağlıkAllah aşkına neyin keyfinden bahsediyorsunuz hanımlar?? Evde 1,5 yaşında bebe varmış çok pardon da zıkkımın pekini içsin! Hayır çekirdek çitliyor olsa falan he tamam idare olur diyeceğim de sigara bu sigara hiç birşeye zerre faydası olmadığı gb insanları hasta edip öldüren birşeyden bahsediyoruz.
Orası onun da evi diyerek savunulacak bir durum değil bu! Evde bebek varken hiç içilmemesi gerekirken kadın diyor ki mutfakta içse ona da razıyım ama yok onu da yapmıyormuş, bu şimdi kadını yok sayan hizmetçi olarak gören zihniyet değildir de nedir?
Ayrıca evet sigara içilen evde koltuk da yanar halı da yanar ve bunlar saklanıp telafi edilecek şekilde olmuyor, para kolay mı kazanılıyor ki böyle saçma sapan bir durum için sürekli koltuk halı mı alınacak? Hadi malı mülkü geçtim o bebe astım olursa bunun vebali kime?
Konu sahibi, bir başka kullanıcı da yazmış balkona sandalye masa falan koyun sivara köşesi gb olsun belki oraya alışır
Vallahi öyleSanki çoğunuz evde temizlikle kafayı yemiyorsunuzHalı da önemli perde de önemli ama en önemlisi sağlık. Hele evde bir bebek varsa kimse o evde sigara içemez !
Ay senden mi ders alacaklar. Ne gerek var ders verir gibi konuşmaya. İşin gücün yok mu ? Boş gezenin boş kalfası mısın ? Başımıza âlim mi kesildin
Şuan için iyi gidiyor canımYok efendim. İşim gücüm olsa KKde takilmam...
Sizin dolu dolu hayatiniz nasil gidiyor?
Şuan için iyi gidiyor canım
Arkadaşlar esim sigara içiyor fakat oturma odasında. Kac kere kavga ettim surat astım naptıysam vazgeçmedi. Hayvan gibi sabahtan aksama kadar temizlik yapıyorum. Yazık degil mi bana dun hastalandım o derece oldum yani ama gel ki bunu öküze anlat. Bugun sabah yine kalktım baktım oturma odasında içmiş yine ben ondan erken yatıyorum genelde.. Neyse dedim sen yine burda sigara mı içtin dedim. Evet içtim dedi. Sana kac kere daha söylemem gerekiyor burda içme diye dedim. Bir sabah ta kavga etme huzursuzluk cıkarma dedi. Bende Ozaman sende sigara içme dedim. Neyse öteki odaya gittim seslendi bana bende ne var dedim küfür etti. İnsan degilsin sen hayvanın tekisin terbiyesiz annenden terbiye anlamamışsın dedim terbiye vermemişler sana dedim bişey demedi gitti ya söyleyin ben napayım bu adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?