- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
Sıkıntı orda iste ortak oldugu için bende rahatsız oluyorumiyi de yatak odasında içmiyor sonuçta ortak yaşam alanlarının birinde içiyor. napsın adam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı orda iste ortak oldugu için bende rahatsız oluyorumiyi de yatak odasında içmiyor sonuçta ortak yaşam alanlarının birinde içiyor. napsın adam.
ooooo çocuk varsa iş değişirEvet var cocugu 1.5 yasında ve oturma odasında sigara içilince ne kadar pencereleri acarsanız acın bir koku oluyor cunku sıra dumanı perdelere halıya koltuga siniyor ve karartıp eskitiyor sanırım sigara içen biri yok sizin evde cünkü bunu herkez bilir
Sigara konusunda 1 haftadır kavga ediyoruz bende inada bindim ya inat degil aslında ben hep rahatsızdım sigaradan ilk seneler sadece uyarıyordum ama beni kaile almayınca artık burama kadar geldi ve son zaman iyi bir temizlik yaptım 2 gun önce halımı yaktı külünü dökmüş temizlememis batıyor artıkbende esimde kullanmayiz.
içen insanların yanından geçerken bile kokudan rahatsız oluyorum.
bu konuda haklısınız.
sadece artık tahammülünuz bitmiş galiba bu noktada birbirinize karşı.
bir denediniz iki denediniz hep başa mi döndü?
bence olay sigara değil genel bir sıkıntı.
yoksa iç döker gibi bir sigarada bu kadar buyumez mesele.
başka konular da sorunlarınız varsa onlari halletmeye bakın.sonra da bu konuyu tekrar konuşun.
Peki o temizlik niçin yapılıyor.
Dağılan küller eve sinen koku yüzünden değil mi?
Emin olun konu sahibi kokunun bir nebze azalması için yapıyordur o temizliği.
Çünkü kapıları, yerleri silmediğiniz sürece halıya, perdeye her yere sinen o kötü koku
cam açmayla gitmez.
O evde bir çocuk var bu ayrıntıyı es geçiyorsunuz.
O çocuk dumana maruz kalıyor, babanın keyfi neden sizin için daha ön planda.
Birde şunu sorun kendinize.
Temizlik yapıyorsunuz eviniz mis gibi kokuyor.
Sonra hooop eş geliyor her yer kül, o temiz koku gitmiş leş gibi bir koku gelmiş.
Bu kabul edilir bir şey değil ki.
Kimse buna kolay kolay hoş görü gösteremez.
He sen gösterirsin ama ben yada konu sahibi göstermek zorunda değil.
Hoşgörüyse eşi göstersin madem, onun yapacağı şey daha basit sonuçta.
Balkona çıkacak gelip oturacak.
Eşin sağlığını kendisinden başka kimse de düşünemez ayrıca.
Biri bana sigara içiyorsun sağlığın bozulacak dese gülerim.
Bilmediğim bir şey mi acaba bu.
Ama burada içme ben rahatsız oluyorum diyorsa orada akan sular durur.
Benim yüzümden kimse benimle birlikte zehirlenmek zorunda değil.
Olayı eşin istediği alanda playstation oynama özgürlüğüyle aynı kefeye koyuyorsunuz.
Hanfendi ya yorumları okumuyorsunuz hali a esim cocugun yanında içmiyor zaten gece ben yattıktan sonra Oturma odasında içiyor diyorum okumadan yorum yapmayınSiz cok haklisiniz. Ama ev sahibi cocugun lafini hic gecirmiyor. Cocuguma zararli. Esim vazgecmiyor dese burdaki kadinlar o adama ne sayar soverdi...
Ama ev sahibi diyor ki ben hayvan gibi temizlik yapiyorum. Koltugum yanar halim yanar.
Bir kadin icin esi sigara iciyorsa itirazin sebepleri; basta cocugun sagligi, sonra esinin sagligi olmali. Ama konu sahibinin derdi temizlik ve gelen misafire kusursuz koltuk gosterebilmek. Cocugumun sagligi disinda hic bir sey kocamin keyfinden onemli degildir. Yansin gitsin koltuk. Dunya mali...
Ne catması ya niye size catayım hiç tanımadığım insanlara Allah askına. Esim cocugun yanında degil biz yattıktan sonra içiyor Allah AllahO çocuk dumana maruz kaliyor, babanin keyfi neden daha on planda derken?
Okumadan yazmak cok kolay. Alintiladiginiz mesajda "cocugumun sagligindan baska hic bir sey kocamin keyfinden onemli degildir." Yaziyor.
Konu sahibi cocugun lafini gecirmiyor. Cocuguma zararli demiyor da hali diyor diye ayrica yaziyor.
Bu durumdaki kadinin derdi basta cocugun sagligi olmali yaziyor.
Hala bu cevabi veriyorsaniz ben size bir sey diyemem. Catacak biri lazimsa gidin baskasina catin.
Hayır mutfakta hemen balkon var pencere varırsın hep acık duman direk cıkarmıs gider ama oturma odası oyle degil 2 pencere var birini acamıyorum oglum cunku koltugun tepesine cıkıyor Allah korusun düşebilir öteki penceremde stor var ve ipi koptu istediğim kadar acamıyorum perdeyi bu yuzden kapalı duru yor ve duman gitmiyortuhafmış
koltuğa perdeye sinecegine , yemeğe mutfağın duvarına sinsin öyle mi?
bana çok mantıksız ve sağlıksız geldi.
Konu sahibi çocuğum etkilenir diye değil eşyam kararır perdem sararır diye endişelendiği için çocuğu yazmayı unutmuşooooo çocuk varsa iş değişir
içmesin efendim.. ya balkon ya da kapının dışında
ben çoluk çocuk yok sandım
İnsanlar lafın gelişi bu tür seyler söylerler canım bilmiyorsan ögreteyim laf sokacak bişey bulamadın bunu mu öne atıyonNeden hayvsnlari karistiriyorsunuz, ben hic sigara icen bir hayvan görmedim. Havalar sicak asabiniz bozulmus gibi karsilikli olarak, biraz toprakta yürüyün iyi gelir
Bir de misafir gelmeden 3 gün önce temizliğe başlayan milletiz yahu
Tabi ki misafirini leş gibi kokmayan bir evde
Yanmamış koltuklar da ağırlamak ister..
Yatak odası ya da oturma odası ne farkı var?
O ev adamın eviyse kadının da evi ve evde biri sigara içilmesini istemiyorsa içilmez.
Her şeye rağmen içiyorsa bencildir ve saygı hak etmez.
Abartı falan değil tepkiniz.
Aynen katılıyorumSanki çoğunuz evde temizlikle kafayı yemiyorsunuz Halı da önemli perde de önemli ama en önemlisi sağlık. Hele evde bir bebek varsa kimse o evde sigara içemez !
O çocuk dumana maruz kaliyor, babanin keyfi neden daha on planda derken?
Okumadan yazmak cok kolay. Alintiladiginiz mesajda "cocugumun sagligindan baska hic bir sey kocamin keyfinden onemli degildir." Yaziyor.
Konu sahibi cocugun lafini gecirmiyor. Cocuguma zararli demiyor da hali diyor diye ayrica yaziyor.
Bu durumdaki kadinin derdi basta cocugun sagligi olmali yaziyor.
Hala bu cevabi veriyorsaniz ben size bir sey diyemem. Catacak biri lazimsa gidin baskasina catin.
sinirliydin sakavari yazmistim aslinda neden boyle anladinki, benim uslubum biraz her seyi girgirina vuran bir tarzda. Kimseye laf sokmak istemem hic yapmamisimdir da , üzüldüm yanlis anlamanaİnsanlar lafın gelişi bu tür seyler söylerler canım bilmiyorsan ögreteyim laf sokacak bişey bulamadın bunu mu öne atıyon
Kusura bakma o zaman herkes üstüme gelince saka oldugunu kavrayamamışşım pardonsinirliydin sakavari yazmistim aslinda neden boyle anladinki, benim uslubum biraz her seyi girgirina vuran bir tarzda. Kimseye laf sokmak istemem hic yapmamisimdir da , üzüldüm yanlis anlamana
Yok estagfirullah hata benim sonuna gulucuk falan koymamisim sende tabii dogal olarak laf soktum sanmissin. insallah guzelce sorunu cozersiniz esinle canimKusura bakma o zaman herkes üstüme gelince saka oldugunu kavrayamamışşım pardon