- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Balkonda içsin tabii ki.iyi de yatak odasında içmiyor sonuçta ortak yaşam alanlarının birinde içiyor. napsın adam.
Bize de gecen gelen misafir mutfakta iceyim mi dedi. Ne alaka yani? Mutfak ya benim yemegime mi sinsin senin sigaranin zehiri? Ama sonra ogrendim ki herkes mutfakta iciyormus. Sok oldum. En sacma sey...
Bize de gecen gelen misafir mutfakta iceyim mi dedi. Ne alaka yani? Mutfak ya benim yemegime mi sinsin senin sigaranin zehiri? Ama sonra ogrendim ki herkes mutfakta iciyormus. Sok oldum. En sacma sey...
Ne edeyim, söylediginiz çok doğru, gerçi bütün kokular tehlikeli...en azından dedim en fazla o bastırır o kokuyu.... Bir çok alternatif varken bende eşler arasında küfür ve hakareti çok tehlikeli buluyorumDiğer yorumuna katılıyorum ama yumuşatıcı kaynatmak çok tehlıkelı
Ne edeyim, söylediginiz çok doğru, gerçi bütün kokular tehlikeli...en azından dedim en fazla o bastırır o kokuyu.... Bir çok alternatif varken bende eşler arasında küfür ve hakareti çok tehlikeli buluyorum
Küfür ve hakaret kesinlikle çok tehlikeli ama bunun alternatifi yok ki.Ne edeyim, söylediginiz çok doğru, gerçi bütün kokular tehlikeli...en azından dedim en fazla o bastırır o kokuyu.... Bir çok alternatif varken bende eşler arasında küfür ve hakareti çok tehlikeli buluyorum
Ben zaten küfürden sonra o kadar sey dedim lütfen anlayarak okuyun
Daha yeni tv aldım ikincisini alamam artı balkonum küçükBalkona ikinci bir Tv alın koy'un..
Demediğimimi ama ya anlamıyorlar gercekten yok havalandırma yok ortu tak sonra yıka ya niye ugrasamam bu kadar seye gitsin mutfakta içsinYüzde yüz hak veriyorum sana. Her yere siniyor kokusu. Leş gibi bir ev.
Bende eşimde sigara kullanıyoruz. Ama mutfak balkonunu hariç hiç bir yerde sigara içmem, içtirmem de. Eşim de öyle. Asla odalarda içmeyiz.
Misafirim gelse bile aynı. Doğru balkona.
Sigara içebilirim ama sigaranın eve bıraktığı kokudan nefret ederim.
Hele ki çocukların ortamında asla....
Ne güzel. AnlayışlılarSigara içmeyene ne kadar zararlı . kendi saglıgını dusunmuyorsa bari etrafa zarar vermesin
Benım babamda içti annem bsey dememıs demekkı. Ama sımdı benım evımde içemez. Hatta ben onlara gıdınce bıle ben varken dısarda ıcer
Zaten hep yaptığı birsey suçlu olunca küfür bağırış içindeEşin suçunu bastırmış
Valla ne güzellikle ne de bağırış tan hiç anlamıyor napıcagımı sasırdım gercekten cok rahatsız oluyorumKüfür ve hakaret kesinlikle çok tehlikeli ama bunun alternatifi yok ki.
Çözüm balkonda içmek.
Ama eş keyfinden o kadar bile ödün vermiyor, olur mu böyle şey.
Konu sahibinin sakin kalamamasını anlıyorum, bir şeyi yüz kez söylersen yüzbirincide de ama güzel söyle denmez, adam o dilden anlamıyor demek ki denir.
Agzını yiyim ya bi söyle konusamıyorlar ya hepsi saldırma pesindeKadin kocam bana küfür etti diyor herkes usluba takılmış. Ilk defa ictiginde zaten yumusak bi şekilde rica etmistir balkona cikmasini. Herkes koltuklarini her kokup sararip yandiginda degistirecek butceye sahip değil esirgemesi cok normal. Bi de sanki herkes misafiri pasakli evinde agirliyor. Hepimiz ozeniyoruz misafir gelecegi zaman.
Agzını yiyim ya bi söyle konusamıyorlar ya hepsi saldırma pesindeKadin kocam bana küfür etti diyor herkes usluba takılmış. Ilk defa ictiginde zaten yumusak bi şekilde rica etmistir balkona cikmasini. Herkes koltuklarini her kokup sararip yandiginda degistirecek butceye sahip değil esirgemesi cok normal. Bi de sanki herkes misafiri pasakli evinde agirliyor. Hepimiz ozeniyoruz misafir gelecegi zaman.
Heh aynen o sekil kardeşim bu evin temizliğini ben yapıyorsam ve esim bana hiçbir sekilde yardımcı olmuyorsa üstüne bide batırıyorsa susmam benhaksızlıga gelememBen kul yutmam diyorsun.
Kocam bana terbiyesiz, hayvan filan dese ne yapardım diye bi düşündüm. Herhalde ben de eşiniz gibi inadına yapar istemiyorsan def ol git diye bitirirdim cümleyi. Sigara kokusuna ben de tahammül edemem ama çok ağır konuşmuşsunuz. Bu üslup her şeyi ters teptirir bence.
Söyledim güzelliklede 3 sene ama olmadı bende bu sekilde deniyorumgüzellikle uyar ayrıca temizlikle hemen geçen bişey değil ayrıca bir sigara için eşe o kadar hakaret etmen normal değil sakin ol öyle söyle belkide bırakcak içerde içmiycek
Demekkı siz alışmışsınız benim babamda balkonda içiyor hep ben ona sigarayı bırak demiyorum keske bıraksa ama bu konuda hiç zorlamadım sadece oturma odasında içmesine yatak odasında içmiyorsa bırka oturma odasında içsin. sen rahatsız oluyosun diye alışkanlığındna neden vazgeçsin ki? hayır içmiyorum ama biri içme dese inadına içerim ya şu tavır çok itici. sanki içip ağzınıza üflüyor. babam 20 25 sene sigara içti bişey demedik.
Yoo ben her zaman cocuguna vakit ayırırım ve temizligimede dikkat ederimevlilikte saygı yok ki
direk hakaretler : biri öküz der biri küfür eder.
ayrıca eşiniz çocuğunuz için dikkat etmeli..
eviniz hijyen olmalı tamam ama siz çok takıntılı ve dırdırcısınız sanki..
temizliğe harcayacağınız enerjiyi evladınızla oyuna harcayın. gözümde sürekli temizlik icin dididen cocuk da pacasında duran bir görüntü olustu. yapmayın... benim de 20 aylık evladım var. sürekli ilgi ve oyun bekliyorlar. bırak enerjini çocuguna ver. yemişim evini !
durumunuz varsa ayda 1 temizliğe bayan alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?