- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Evet var cocugu 1.5 yasında ve oturma odasında sigara içilince ne kadar pencereleri acarsanız acın bir koku oluyor cunku sıra dumanı perdelere halıya koltuga siniyor ve karartıp eskitiyor sanırım sigara içen biri yok sizin evde cünkü bunu herkez bilirEşiniz sigara içince ne temizliği yapıyorsunuz? Bırakın içsin yahu. Evde niçin terör estiriyorsunuz? Çocuğunuz var mı? Yoksa bu kadar baskı gereksiz.
Demediğimimi zannediyorsunuz güzelliklede söyledim bir süreden sonra tekrar dönüyorSigara kokusu temizlikle gecen bisi degil.
Esyalara duvarlara siniyor .
Cilgin gibi kavga edeceginize hayatim balkonda icer misin diyebilirsiniz
Canım ben o kadar sey yapacağıma niye beyefendi kalkıp mutfakta içmiyor sigarasını ya koltugumun her yerini yaktı halımı yaktı Esyalara da o kadar ucuz birsey degilTamam haklısınız bende sevmem mutfakta içsin herkes ama Bir sigara için bu kadar hakaret fazla... Havalar güzel bir cam kapı açmak zor olmasa gerek... bir yumuşatıcı kaynatmaya bakar o pis koku için... Ayrıca cam kapı açıksa gün içinde o koku da kalmaz... Ben anlamıyorum nasıl bu kadar çabuk hakarete dönüşüyor herşey ....
Cübku bir haftadır bunun tartışmasını yspıyoruzsanki başka birşeyin öfkesi çıkmış gibi.niye bu kadar hakaret?
Kusura bakmayın bana küfür eden birine ben AA tamam askım haklısın mı diyeyim pardonHakaret etmeyin adama,tabi ki size saygı duymaz,sizin ona duymadığınız gibi,
Canım bana küfür etti diye ben agırttım konustum Tabiki de konusucam temizlik hastası oldum ben onun yuzunden sadece sigara degil ki dağınık ayaklarını yıkamaz pis ben bıktım artık bunlardan temizlikçi degilim ben bu evde sürekli arkasını toplayım. Zaten oglum çok ama çok yaramaz bide hasta oldu suan diş cıkarıyor ve cok zorlanıyorum hangisiyle ugrasayım. Dün ölüyordum yorgunluktan avuç içlerim ayak tabanlarım basım karnım her yerim agrıyordu. Dün esime söyledim cok kötüyüm diye tamam eger fenalasırsan hastaneye götürürüm seni dedi suan dada müsait degilim dedi ve aksama kadar hiç aramadı öldü mü kaldı mı umrunda degilimIyi de orası eşinizin de evi.
O da rahat etmek ister. Valla bana da böyle dayatilsa ben de dinlemem. Biraz daha sakın olmalisiniz. Ağır konusmussunuz.
Ovv sigara problemin görünen yüzü yani.Canım bana küfür etti diye ben agırttım konustum Tabiki de konusucam temizlik hastası oldum ben onun yuzunden sadece sigara degil ki dağınık ayaklarını yıkamaz pis ben bıktım artık bunlardan temizlikçi degilim ben bu evde sürekli arkasını toplayım. Zaten oglum çok ama çok yaramaz bide hasta oldu suan diş cıkarıyor ve cok zorlanıyorum hangisiyle ugrasayım. Dün ölüyordum yorgunluktan avuç içlerim ayak tabanlarım basım karnım her yerim agrıyordu. Dün esime söyledim cok kötüyüm diye tamam eger fenalasırsan hastaneye götürürüm seni dedi suan dada müsait degilim dedi ve aksama kadar hiç aramadı öldü mü kaldı mı umrunda degilim
Siz galiba cok meraklısınız esinizin arkasından pisliklerini temizlemeye hanımefendi yorumlarımı okuyun tamam Ozaman yaksın halıyı koltugu yeter ki kocam mutlu olsun milletede e kocamın rahatını bozmadım bu yuzden eşyalarımı yanık derim bir gün ev yanacak o olcak ben ona git dısarıfa iç demiyorum mutfak var balkon varOrasi adaminda evi. Mülteci olarak barınmıyor orda.
Benim eşim bana bu lafleri dese paketi yedirirdim ona... sonrada keyif sigarasi yakardim.
Eşinize de böyle çemkiriyorsanız işi zor. Perdeyi halıyı bilmem. Dünya malına o kadar kıymet vermem. Perde eşimin keyfinden kıymetli değil ama çocuğumun sağlığı kıymetli. O yüzden sordum zaten. Sağlıcakla.Evet var cocugu 1.5 yasında ve oturma odasında sigara içilince ne kadar pencereleri acarsanız acın bir koku oluyor cunku sıra dumanı perdelere halıya koltuga siniyor ve karartıp eskitiyor sanırım sigara içen biri yok sizin evde cünkü bunu herkez bilir
E yani aslında binevi öyle ama gercekten bıktım ya en azından su sigarayı oturma odasında içmese daha iyi olacak haksızlık gibime geliyor yaOvv sigara problemin görünen yüzü yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?