Esimin sorumsuzlugu

İnsan olana laf bir kere söylenir , bir şey yapılacağını sanmıyorum anlamıyor eşiniz .

Bana küfür eden birine az bile söylemişim yine olsa yine derim

Bence sigara icin huzurunuzu bozmaya degmez..
Ya olumlu dunya degil mi pis olsun perdeler esim salinda sigara iciyor dersin..
Laftan anlamayan adama zorla cekicle beynine vura vura burda sigara icmeyeceksin diyecdk halin yok ya..
Anlamiyorsa ustune gitme ..
Demekki adam inatci..
Yani bu adami dyzeltmeye calisma yorulursn..
Hem hangi erkek dyzenli ki turkiyede cogu erkek..
Nasil olsa hanim temizliuor diye ..
Herseyi etrafa saciyor.
Birak koltuklar yansin niye takiyorsun ya..
Kendine yazik etme keyfine bak..
Adam sigara keyfi yapiuor sen kendini yiyorsun..
Hali uzerine terket ya..
Erkekler degismez azizim...

sana çözüm bulmaya destek olmaya çalışan bunca insana bile tavrın ne kadar yanlış, kimse küfredilmeyi haketmez ama sen kendin zorlamışsın.. bende içiyorum sigara eşimde içiyor evet salonun göbeğinde değil, ama sen bu tavrınla, bu saldırganlığınla hiç bişeyi güzellikle halledemezsin...
bi sakin ol temizlik yapıcam diye, Elalem ne der diye kendini bu kadar paralama bu yaşın geri gelmeyecek..

Niye benim dediğim kelimeye takıldınız da esimin ettiği küfüre takılmadınız anlamadım kumrukusum
Tmm oda etmişse oda çok ayıp etmiş kârı koca bir hayat paylaşıyorsunuz ve önünüzde koca inşallah seneler olacak küfür hakeret kavga ederken bi bakmışsınız 2 huysuz yaşlı nine ve dede bumudur yani Hayat anlayışı lütfen birbirine saygı duyun ve kırmadan incitmeden anlatın derdinizi çözüm dahada kolay olacaktır Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah amin

Çocuğunuz varsa benim gibi doğum olmadan evvel alıştırıp sadece lavabo ve balkonda ictirebilirsiniz ama diğer türlü kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama bi anda içme burda demeniz olmaz. O da alışkanlığından vazgeçmez.

Ben anlamadım orası adamın da evi diyenler olmuş. E kadının da evi üstelik çocukları da var. Bir insan kendini istediği kadar zehirleyebilir ama çocuğuma ve bana zarar veremez. Yani onun da evi özgür vs olayı değil durum. Sanki adam çok masum bi şey yapıyor da. İster güzellikle ister kavga dövüş ortak yaşam alanında sigara içilmesinden rahatsız olan varsa içen ona uymak zorunda.

Konu sahibi de sigara kokan evde oturmak zorunda mı?

Canım elbette sigara içen biri olarak ev içinde sigara içilmesine bende karşıyım, ancak sigara konunun sebebi, asıl mesele dağınıklık, pislik, kendini kullanılmış gibi hissetmekten geliyo ben şahsım adına bunu anladım. Saygı yok bi kere. Anlatmaya çalıştığımız burdaki gibi evde fevri ise zaten çözüme kavuşmaz ki.

Basta konunun çıplak haliyle sizi haksız bulmustum. Hatta ikinci mesajımda sigaranın görünen sorun olduğunu soylemistim. Şunu yaşadıklarınızı okuyunca az bile yapmışsınız dedim. Bunu yapan adamın her şeyi batardı herhalde bana.

Ben de sigaranın kendisine de , yanımda içilmesine de sinir olurum. Sigara sadece kendine zarar verse neyse evdeki herkesi de pasif içici yapıyorlar zorla. Siz ağır konuşmuşsunuz ama artık sabrınız kalmamış sanırım. Anlıyorum sizi. Sigara içen herkesin etrafındakileri de düşünmesi gerek. Sanki lütfediyorlarmış gibi sürekli "rica etsem balkonda içer misin " de denilmez. Bana zarar veremezsin kendini nerede zehirlersen zehirle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…