- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Benim eşimin de ayakları kokar leş gibi kendide öyle coraplarinida atar sağa sola. Ama umursamam. Cok yorgun değilse alır düşünü aksiyse üstünü değiştirip öylece yatar. Noldu yani bütün guncalisip yoruluyo normal böyle şeyler. Eşyaya değil insana önem ver biraz. Sen bu şekilde assagilayarak adamı çok umursuyorsun sanki. Abartma temizliği. İnsanın en rahat ettiği yer evidir ama adam evinde bile rahat edemiyo belli. Kendi titizlik hastalığına bi care bul benceCanım bana küfür etti diye ben agırttım konustum Tabiki de konusucam temizlik hastası oldum ben onun yuzunden sadece sigara degil ki dağınık ayaklarını yıkamaz pis ben bıktım artık bunlardan temizlikçi degilim ben bu evde sürekli arkasını toplayım. Zaten oglum çok ama çok yaramaz bide hasta oldu suan diş cıkarıyor ve cok zorlanıyorum hangisiyle ugrasayım. Dün ölüyordum yorgunluktan avuç içlerim ayak tabanlarım basım karnım her yerim agrıyordu. Dün esime söyledim cok kötüyüm diye tamam eger fenalasırsan hastaneye götürürüm seni dedi suan dada müsait degilim dedi ve aksama kadar hiç aramadı öldü mü kaldı mı umrunda degilim
Arkadaşlar esim sigara içiyor fakat oturma odasında. Kac kere kavga ettim surat astım naptıysam vazgeçmedi. Hayvan gibi sabahtan aksama kadar temizlik yapıyorum. Yazık degil mi bana dun hastalandım o derece oldum yani ama gel ki bunu öküze anlat. Bugun sabah yine kalktım baktım oturma odasında içmiş yine ben ondan erken yatıyorum genelde.. Neyse dedim sen yine burda sigara mı içtin dedim. Evet içtim dedi. Sana kac kere daha söylemem gerekiyor burda içme diye dedim. Bir sabah ta kavga etme huzursuzluk cıkarma dedi. Bende Ozaman sende sigara içme dedim. Neyse öteki odaya gittim seslendi bana bende ne var dedim küfür etti. İnsan degilsin sen hayvanın tekisin terbiyesiz annenden terbiye anlamamışsın dedim terbiye vermemişler sana dedim bişey demedi gitti ya söyleyin ben napayım bu adama.
Cocuk varsa icilmez haklisin ama uslubun cok yanlis erkekler inatcidirEvet var cocugu 1.5 yasında ve oturma odasında sigara içilince ne kadar pencereleri acarsanız acın bir koku oluyor cunku sıra dumanı perdelere halıya koltuga siniyor ve karartıp eskitiyor sanırım sigara içen biri yok sizin evde cünkü bunu herkez bilir
Biz kadınlar daha inatçıyız. Onların degıl bizim dedıgımız olacakCocuk varsa icilmez haklisin ama uslubun cok yanlis erkekler inatcidir
Tamam haklısınız bende sevmem mutfakta içsin herkes ama Bir sigara için bu kadar hakaret fazla... Havalar güzel bir cam kapı açmak zor olmasa gerek... bir yumuşatıcı kaynatmaya bakar o pis koku için... Ayrıca cam kapı açıksa gün içinde o koku da kalmaz... Ben anlamıyorum nasıl bu kadar çabuk hakarete dönüşüyor herşey ....
Evet çünkü yoğun bir koku yayılıyor ama astım'a davetiyeYumusatici kaynatmak mi? Ilk defa duydum. Kotu kokulari mi yok ediyor?
Şimdi aynı sürprizi sende onun ailesine yap.Yetiştirdikleri oğulları ne kadar temiz ve ailesinin sağlığını düşünen bir adam,görsünler.Ya vallahi,bunları yazmasan bile,başta yazdıklarınla da hiçte haksız değilsin.Eşimde sigara içiyordu.Ben ergenlikte filan denemiş bir insan değilim.O kadar karşıydım.Benim şansım,eşim,söylememe gerek kalmadan,evde asla içmedi.Ben yokken de içmezdi.Bir kaç yıl önce de bıraktı.Senin eşinde inşallah bırakır,toptan kurtulursun...Ya hanımlar aslında benim bu tirizlik seviyesine gelme durumumda esim yuzunden cunku biz gecen sene bir kere baya kötü kavga ettik temizlikten degil ama bu bana vurmuştu yani dövdü bende annemin evine gittim sonra babamlar falan girdi araya esim suçsuzdu sırf sucun bastırmak için anneme dediki bizim eve gelin dedi size sürprizim var diye götürdü bizi meğersem amacı senin kızın temizlik yapmıyor mus ki o zamanlar temizliğe düşkün degildim ve hamileydim sürekli uyku halindeydim ondan sonra ben de takıntı oldu simdi ise ne kadar temizlik yaparsam yapayım hiçbir zaman evim temiz gibi gelmiyor
Evet çünkü yoğun bir koku yayılıyor ama astım'a davetiyegerçi tüm kokular öyle. Benim ablam oda parfümü ve normal parfümden astım oldu ...
Aman yapmayın, benim genelde mutfak kokar yemeklerden falan , o zaman bir kapak döker kapıyı kapatır bir taşımlik kaynatırm daha sonra balkon kapısını açar havalandırma yaparım ondan sonra girerim içeri... Benim bebeğim oldu olalı evde kokuya dair hicbisey yok, mümkün mertebe uzak duruyoruz...Aaa kucuk bebisim var yapmiyim o zaman :)
Aman yapmayın, benim genelde mutfak kokar yemeklerden falan , o zaman bir kapak döker kapıyı kapatır bir taşımlik kaynatırm daha sonra balkon kapısını açar havalandırma yaparım ondan sonra girerim içeri... Benim bebeğim oldu olalı evde kokuya dair hicbisey yok, mümkün mertebe uzak duruyoruz...
Avrupa'da oturunca noluyodu? konuşma dili değişiyor yazı dilinin de değiştiğini bilmiyodum. Öğrendiğim iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?