Esimin sorumsuzlugu

Be
Benim eşimin de ayakları kokar leş gibi kendide öyle coraplarinida atar sağa sola. Ama umursamam. Cok yorgun değilse alır düşünü aksiyse üstünü değiştirip öylece yatar. Noldu yani bütün guncalisip yoruluyo normal böyle şeyler. Eşyaya değil insana önem ver biraz. Sen bu şekilde assagilayarak adamı çok umursuyorsun sanki. Abartma temizliği. İnsanın en rahat ettiği yer evidir ama adam evinde bile rahat edemiyo belli. Kendi titizlik hastalığına bi care bul bence

İçmeyen birinin yanında hele bir de çocuk varsa, sigara içmek küfür gibidir bence. Ne hakla zehirleyebilir ki beni, çocuğumu. Odada siz yokken içse ne yazar, her yere siniyor. Bütün gün temizlediğini evinin lağım gibi kokmasını kim ister, sadece kendi de aynısını yapanlar

Evimde ya da arabamda hiç bir Allah'ın kulu sigara yakamaz. Kendini öldürmeye çok meraklıysa gitsin dışarda bir yerde öldürsün.

Sana saldıranları da hiç önemseme, artık dolmuş taşmışsın, sen de taştan değilsin sonuçta. Sana vurmuş, küfür etmiş ve saygısızlıklarına devam eden bir adama az bile söylemişsin Pammikprensess

Ne değişik ya valla bazıları beni kötüledi durdu yazık diyorum sadece yazık hemcinsim insanlar nasılda kocacım çıktı  helal valla bişey demiyorum beni destekleyen herkese cok ama cok tesekkur ederim esim bugun geldi ve sarıldı aramızdaki konuyu insallah halletmişizdir. Zannediyorum ki ilk yorum yapan kişi beni kötüledi için bu kadar karsı cıktı bazıları umursamıyorum boş yorumlara

aranızda saygı yok, böyle konuşuyosanız sevgi de yok... bence sigaradan ciddi problemleriniz var.onları düşünün.

Cocuk varsa icilmez haklisin ama uslubun cok yanlis erkekler inatcidir

Kk nın çoğu evde sigara içiyor heralde.. Enişteye sahip çıktılar.
Çocugun yanında sıgara mı içilirmiş. Odaya siniyor kokusu o çocuk astım olabılır kulagında sıvı birikmesi olabilir.. Daha bir sürü zararı var.
Ayrıca sahıp cıktıgınız enışte küfürde ediyor suclu oldugu halde.

Evde çocuk da varmış çok düşüncesiz davranmış. Çocuk düşünmediğimiz zamanlarda biz de evde çok rahat içerdik ve ne kadar kapı pencere açılsa o odamız kokardı is gibi. Hiçbir temizlik o kokuyu çıkaramıyor ancak duvar koltuk silinip perde yıkanınca geçiyor. Balkonda içsin, tuvalette içsin. Biraz keyifçi sanırım tv izlerken içmek hoşuna gidiyor ama çocuk da varmış yazık ona

Benim eşim de evlenmeden önce, evinde içiyordu. İçeride yani. Tuvalette falan. İğrenç en nefret ettiğim şeydir sigara kokusu.

Evlendikten sonra da asla izin vermedim. Balkonda çık iç dedim. Şimdi kışın mesela kat kat mont giyer, hiç Üşenmeden, çıkıp balkonda içer. İçeri geldiğinde de üzerini değiştirip elini yüzünü yıkayıp kolonya parfüm her neyse sürüp o şekilde oturur :)

Kendisi bilir, ya sigarayı bırakır ya da üşenmeden bunları yapıp sigarasını içer.

Bence eşine kesinlikle izin verme. Balkonda içsin.

Yumusatici kaynatmak mi? Ilk defa duydum. Kotu kokulari mi yok ediyor?

Şimdi aynı sürprizi sende onun ailesine yap.Yetiştirdikleri oğulları ne kadar temiz ve ailesinin sağlığını düşünen bir adam,görsünler.Ya vallahi,bunları yazmasan bile,başta yazdıklarınla da hiçte haksız değilsin.Eşimde sigara içiyordu.Ben ergenlikte filan denemiş bir insan değilim.O kadar karşıydım.Benim şansım,eşim,söylememe gerek kalmadan,evde asla içmedi.Ben yokken de içmezdi.Bir kaç yıl önce de bıraktı.Senin eşinde inşallah bırakır,toptan kurtulursun...

Eşimde bende sigara içiyoruz lakin arada iki fark var.
Birincisi benim çevremde kimsenin evinde sigara içilmezdi (içenler dahi) onun içmeyende de içiliyo
İkincisi ben içici olduğum halde sigara kokusuna tahammül edemiyorum. Ben değilde başkası içti mi ne bişey yiyebilirim ne nefes alabilirim

Karda yapsa fırtınada olsa gecede gündüzde olsa bizde balkonda içiliyo bilaçkere ben yokken uyurken içerde içtiğini yakaladım hiç üstüne bile gitmedim
Ertesi gün eve geldiği gibi aldım paketini çakmağını koydum balkona

Tartışmayın nerede içilmesini istiyosanız oraya koyun paketini
Koltuk yandıysa kesin ortadan alın hıncınızı yenisini alın

Perde deseniz nedir ki gidin english homea alın istediğinizi

Ayakları pisse kapıda çözün bunu çıkarsın çoraplarını silsin bi havluya öyle geçsin içeri

Aaa kucuk bebisim var yapmiyim o zaman :)
Aman yapmayın, benim genelde mutfak kokar yemeklerden falan , o zaman bir kapak döker kapıyı kapatır bir taşımlik kaynatırm daha sonra balkon kapısını açar havalandırma yaparım ondan sonra girerim içeri... Benim bebeğim oldu olalı evde kokuya dair hicbisey yok, mümkün mertebe uzak duruyoruz...

Haklisiniz en iyisi.
Oda parfumu falan ben de kullanmam hic.

Bende sigara konusunda katıyım. Çok şükür eşim ya wc de içer ya mutfakta. Oralar da sorun olmuyor. Wc ye ozonla temizleyince birşey kalmıyor. Mutfakta da yemek kokusundan kalmıyor.

Avrupa'da oturunca noluyodu? konuşma dili değişiyor yazı dilinin de değiştiğini bilmiyodum. Öğrendiğim iyi oldu

Hayir hanımefendi...
Avrupada doğan ve büyüyen bir insan yaşadığı ülkenin dilinde öğretim hayatını tamamladığı için türkçe veya başka bir yabancı dilin genelde derinlerine inemiyor.

Siz önce benim türkçe konuştuğum ve yazabildiğim kadar bir yabanca dile hakim olun sonra yine konuşuruz.

Umarim kendinizi hayatinda türk okuluna gitmemiş bir insanla bir görmüyorsunuzdur.

İsterseniz bu konuşmaya benim yüksek seviye hakim oldugum dilde devam edelim.

Ama ben sizinle gurur duyuyorum. Bari ana dilinize hakimsiniz. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…