doğru haklısınız ama o da eskiden demişti ..Bir evlilikte ya boşanma olur ya sözü geçmez. Geçtiği anda geri dönüşü olmamalı.
Boşanma sözleri evin bereketini , huzurunu kaçırır.
E sen olsan şüphe etmez miydin telefonu açmamasından
adam rahatlasın dimi ya bir olay yazdım şuraya ve adamı yere göğe sığdıramadınız ve bu kanıya vardınız tebrikler diyecek bişey bulamıyorumBence bosanin
Bosanin ki adam rahatlasin kendine yeni bir hayat kursun zaten siz bosamazsaniz o yakinda bosanir herhalde
Korkunc bir evlilik
Bu olayda böyle oldu maalesef..Offffffffff burda beni bile sıktıniz kusura bakmayin bune ya bi insanin ustune anca bukadar gidilir
Ne kadar kolay "boşonon" demek ya valla tebriks.
Bende farkındayım bazı şeylerin buraya yazıyorum yani insanı çileden çıkarırsınız
yorumu yazarken eğlendiyseniz sorun yokEvlat olsan sevilmezsin dedikleride böyle bişey olsa gerek
ya ben burda mantıklı her yoruma açığım ama böyle yok şöylesiniz böylesiniz bilmem ne nedir yani anlamıyorum gerçekten bir olayda saçma sapan yargılara varmakBurda bile birsürü atar gider psikoloğa gidin bence iletişim probleminiz var sürekli tartışmak için zemin hazırlıyorsunuz
doğru diyorsunuz ben abarttım farkındayım..Abartmışsınız ve çocukça davranmışsınız.
Adam zaten yoğunum,meşgulüm vb demiş ama siz ısrarla aramaya ve sözlerinizle onu taciz etmeye devam etmişsiniz.
Yolda eşiniz sizi aramış,saydırmışsınız.Aramamış yine saydırmışsınız.Adam ne yapsın!!!!!
teşekkür ederim:)İşte çok güzel bir yorum daha, yani konumun girişine bu yorumu asmak istiyorum lütfen bu gibi akıl verici sorun çözücü yorumlar yapınız diye. "ay adama yazık" " ay siz çekilmezsiniz" diyenler ne kadar itici geliyor anlatamam..
Evet canım telefonu açmadı diye sinirlendim ama o an öyle denk geldi sinirli anı herkesin olur
aldatmadı öyle birşey olmadı çok şükür ama hep olur ya filmlerde şehir dışı muhabbetleri kötüdür filan ne bileyim işkilleniyorum hep..
evet kesinlikle son vermemiz gerek ki vermiştik de zaten ama o başlattı gerçekten..
Çok haklısın canım önerilerini dikkate alacağım saol..
ne işsizsiniz dışında her kelimenize harfiyen katılıyorumKk'dan ogrendigim ;
Tel acmiyorsa ve isim var diyorsa aldatiliyoruz
Ne ississiniz ya. Adama sarcagina kendine ugras bul. Hayat senin kocandan ibaret degil.
Yasin kucuk toysun cok...
Kufurler edip sonra hayatim bla bla midesizlik.
Sevgiden once saygi gelir evlilikte
haklısın canım ne diyim..regl döneminde sinirli olunmaz ki, bi hafta öncesinde falan olunur, bence sen abartılı tepkilerine regliydim diye kılıf uyduruyorsun
gerçekten abartmışsın, şuan zafer benim edalarındasında adamda da sabır bir yere kadar yani, sabır taşı çatlamasın sonra
bence kavgada whatsuptan koca engellemek çok çocukca, ergen sevgililerin yapcağı bişey
son cümleniz dışında hepsine harfiyen katılıyorum.Okurken darlandım afakanlar bastı.Eşini düşünemiyorum ben.
Ayrıca tüm bu yaptıklarına hala böyle sakin yaklaşıyorsa bence kocanın kıymetini bil.Çünkü cinnet sebebisin
3 yanlış bir doğruyu götürüyor ..
oldu ozaman eyi günne
olur kardeşim bırakmam çok saol yazım bozukluklarımı yüzüme vurdunO adamı bırakma bacım. Bence evliya senin kocan.
Not: HAYLA ve FİLAN kelimelerinden sinirlerim bozuldu
çok haklısın canım önerilerini dikkate alacağım..bu şekilde devam ederseniz adam sonunda patlar. sonsuza kadar bu paranoyalarınıza katlanmaz. tabi erkek milletine güven olmaz o konuda haklısınız ama paranoyalarınızı içinizde tutmaya çalışmanız gerek. yani dillendirmeyin. her kavgada da boşanıcam lafını ağzınıza sakız etmeyin. yüz göz oluyorsunuz bu şekilde. biraz sakinleşmeyi öğrenmeniz gerek.
doğru diyorsun artık zamanı geldi.. bide ben hiç içimde tutamıyorum hemen patlıyorum ya..
Ya çok pardon da dışardaki her kadın gkk1'in eşi gelse de bizimle onu aldatsa diye eşinizi beklemiyordur emin olun siz bence acil bir şekilde uzman yardımı alın
kız korkuttun beni şimdi tam yumuşadım adama çiçek yollayıp özür mesajı yazayım diye düşündüm bunu okuyunca içim tuhaf oldu yineEşin vurdumduymaz biri ve en nefret ettiğim insan tipi, bir de yalancı. Önce eleman diyor sonra şarj diyor. Tamamen yalancı. Kesinlikle var bir şey o kadar eminim.
Bir insan düzgün olursa eşi şüphelenip kurgu yapmaz. Var demekki bir şey.