Eşimin şehir dışına çıkması

Bir evlilikte ya boşanma olur ya sözü geçmez. Geçtiği anda geri dönüşü olmamalı.

Boşanma sözleri evin bereketini , huzurunu kaçırır.
doğru haklısınız ama o da eskiden demişti ..

Bence bosanin
Bosanin ki adam rahatlasin kendine yeni bir hayat kursun zaten siz bosamazsaniz o yakinda bosanir herhalde
Korkunc bir evlilik
adam rahatlasın dimi ya bir olay yazdım şuraya ve adamı yere göğe sığdıramadınız ve bu kanıya vardınız tebrikler diyecek bişey bulamıyorum

Eşin vurdumduymaz biri ve en nefret ettiğim insan tipi, bir de yalancı. Önce eleman diyor sonra şarj diyor. Tamamen yalancı. Kesinlikle var bir şey o kadar eminim.
Bir insan düzgün olursa eşi şüphelenip kurgu yapmaz. Var demekki bir şey.

Ne kadar kolay "boşonon" demek ya valla tebriks.
Bende farkındayım bazı şeylerin buraya yazıyorum yani insanı çileden çıkarırsınız

İyi de boşanmayı dile getiren biz değiliz ki sizsiniz. Her tartışmada eşinize boşanmaktan bahsetmeyin. Evi terk etmek, boşanalım demek vs. bunlar blöf yapılacak şeyler değil. Bir kere söylenir, gerçekleşir. Diğer türlü evliliği yıpratırsınız. Eğer birbirinize saygınız kalmazsa o evlilikten hayır gelmez artık.

Bir de ortada tartışma da yokmuş, siz yaratmışsınız biraz. Adet dönemlerinizin hafif geçmesi için düzenli spor yapın, bu sinirinizi de alacaktır.

Burda bile birsürü atar gider psikoloğa gidin bence iletişim probleminiz var sürekli tartışmak için zemin hazırlıyorsunuz
ya ben burda mantıklı her yoruma açığım ama böyle yok şöylesiniz böylesiniz bilmem ne nedir yani anlamıyorum gerçekten bir olayda saçma sapan yargılara varmak

doğru diyorsunuz ben abarttım farkındayım..

teşekkür ederim:)
şunu söyleyim size.belki bir faydası dokunur.
bir dönem benim esimde iş için şehir dışına çıkıyordu.
kapidan bir ugurluyordum.
lütfen beni habersiz bırakma.fırsat buldugun an yaz arayamazsan.merak ederim seni diyordum.tamam diyordu tabiki.
sonra yoldayken yazmaya basliyordu.
biz surdayiz merak etme.
tamam canım.iyi yolculuklar diyordum.
sonra saatlerce haber alamadığım oluyordu.ama biliyordum ki işi var.
eşime güveniyorum benden ayrı kaldığı ilk fırsatta ihanete koşacak bir adam değil.
işi bitince arıyordu yada mesaj atıyordu.
akşam olunca seni özledim tarzı mesajlarımiz oluyordu.
ertesi gün yada 2 gün sonra bir geliyordu.
kapidayken sariliyorduk.kucağına atliyordum.çok ozluyordum çünkü ve bunu ona bu sekilde hissettiriyordum. aay adamı şehir dışına gonderesim geldi şu an
biz kadınların piskolojisi acayip bişey.
nereye çekersek oraya gidiyor:))
mesela
şimdi eşim ışte çok özledim.çünkü sabah güzel ayrıldık.anlatabildim mi?
kendinizi motive edin.anladığım kadarıyla uyumlu bir eşiniz var.
keyfini çıkarın.hayat kısa gerçekten.elimizden geldiğince mutlu zaman gecirelim.yanımıza kalacak tek kar o çünkü:))
mutluluklar dilerim..
(küfür etmiyoruz ama birdaha):))

ne işsizsiniz dışında her kelimenize harfiyen katılıyorum
dediklerinizi düşüneceğim..

haklısın canım ne diyim..

Okurken darlandım afakanlar bastı.Eşini düşünemiyorum ben.
Ayrıca tüm bu yaptıklarına hala böyle sakin yaklaşıyorsa bence kocanın kıymetini bil.Çünkü cinnet sebebisin
son cümleniz dışında hepsine harfiyen katılıyorum.

çok haklısın canım önerilerini dikkate alacağım..

Ya çok pardon da dışardaki her kadın gkk1'in eşi gelse de bizimle onu aldatsa diye eşinizi beklemiyordur emin olun siz bence acil bir şekilde uzman yardımı alın
doğru diyorsun artık zamanı geldi.. bide ben hiç içimde tutamıyorum hemen patlıyorum ya..

kız korkuttun beni şimdi tam yumuşadım adama çiçek yollayıp özür mesajı yazayım diye düşündüm bunu okuyunca içim tuhaf oldu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…