Eşimin şehir dışına çıkması

Ben esim bi yere gittiginde aramayi unutuyorum genelde Acamasa da yaninda kim var diye kaygilanmam.
Sizde ciddi bir guven problemi var.
Esinin herhangi bir ihaneti oldu mu?
yok kuzum öyle bir şey yaşamadık. ama eski ilişkimde çok güvendim dediğim anda biri bana yamuk yapmıştı. o gün bu gündür böyleyim ne yazıkki. hatta eşim de der sana bunu hissettirecek birşeyim de olmadı diye..

dur daha 22,5 ya ne menapozu
Böyle ömür mü geçer senin yaşındayken ben de yeni evliydim de bir kere aradım açmadıysa hiçbir kuvvet bana 2. kez aratamaz ani bir hastalık ölüm bir şey yoksa. Hele mesgule attıysa ne cesaret bi daha birbimizi arıycaz. Belli ki müsait değiliz.

Gün içinde bazen çok meşgul oluyorum kimsenin telefonuna bakamıyorum bu benden şüphe etmelerini gerektirecek bir sebep değil
Olaya böyle bakarım
Şüphe sebebim şu aynı elemanla yan yanayken sabah konuşabiliyordu akşam neden konuşamıyor aynı kişi yani bahanesi de şarjım azdı..

Kız yoksa ben mi çok şüpheciyim ya

ham yapmam canım valla bende biliyorum sorunu ben başlattım sanırım ama kötü bişeyler sezdim bilmiyorum
Yani her an saydırmaya başlayacak gibisiniz, uyarıyı da yapmışsınız zaten peşin peşin.
Adam bişey yapmamış ki, aslında ortada sorun yokmuş, yani anlamadım ben 1 saatte niye bu kadar celallendiniz.
Geçmişte aldatma, ihanet bişey olduysa neyse de, bilmiyorum eski konularınızı.
Ben bunları eşime yapsam, boşar valla beni, çok çok sabırlıymış sizinki.

Benim eşimde açmaz işinden dolayı ya mal sayımı vardır ya sevkiyattadır hiç böyle tepkiler vermedim bilmem garip.
Çok mu üzerine gitmissiniz sanki? Yazık sabahın köründen gecenin yarısına kadar insanlara laf anlatan ve yol çilesi çeken bir işi var anladığım kadarıyla bide siz yormasanız mı ? Eğer saygı biterse gerçekten ilişki de bitiyor lütfen ufak tartışmalarda bosanicam senden demeyin ciddiyetimiz kalmıyor bence önemli bir konuda kendimizi ifade ederken amaaan herzamanki sözler diyip umursanmıyoruz..

düşünüyorum kuzum taşınma durumumuz var inşallah ondan sonra yakın civarda düşünüyorum. ya evet çenemi tutmam gerek gerçekten farkındayım ama çok şüpheciyim bilemedim yani ..

düşünüyorum kuzum taşınma durumumuz var inşallah ondan sonra yakın civarda düşünüyorum. ya evet çenemi tutmam gerek gerçekten farkındayım ama çok şüpheciyim bilemedim yani ..
Bence yakın zamanda bir iki seans git acil yollu yoksa adam iyiyse kendinden biktirip uzaklastirma

Anlattığın kadarını okuyoruz yorum yapıyoruz ben de o yaşımda evlendim sorunlar tabiki oluyor sinir da asiliyor ama bir kere olur her zaman olmaz rabbim korusun diyoruz...

+1

hopp hopp yavaş gel bacım

ben zaten çalışıyorum bir işim var güzel bir konumda ama işe gidince eşi unutan tiplerden haz etmem. öyle değilimdir. o an sinirli anıma denk geldi allah allahh sanki hiç yaşamadınız böyle anlar amaan

Ben komu sahibine hak verdim çok şüpheli hareketler değil mi adamın yaptığı erkeklerin hiçbirine güvenilmez eğer adam haksız değil haklı olsaydı böyle mi davranırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…