yok kuzum öyle bir şey yaşamadık. ama eski ilişkimde çok güvendim dediğim anda biri bana yamuk yapmıştı. o gün bu gündür böyleyim ne yazıkki. hatta eşim de der sana bunu hissettirecek birşeyim de olmadı diye..Ben esim bi yere gittiginde aramayi unutuyorum geneldeAcamasa da yaninda kim var diye kaygilanmam.
Sizde ciddi bir guven problemi var.
Esinin herhangi bir ihaneti oldu mu?
Böyle ömür mü geçer senin yaşındayken ben de yeni evliydim de bir kere aradım açmadıysa hiçbir kuvvet bana 2. kez aratamaz ani bir hastalık ölüm bir şey yoksa. Hele mesgule attıysa ne cesaret bi daha birbimizi arıycaz. Belli ki müsait değiliz.dur daha 22,5 ya ne menapozu
Şüphe sebebim şu aynı elemanla yan yanayken sabah konuşabiliyordu akşam neden konuşamıyor aynı kişi yani bahanesi de şarjım azdı..Gün içinde bazen çok meşgul oluyorum kimsenin telefonuna bakamıyorum bu benden şüphe etmelerini gerektirecek bir sebep değil
Olaya böyle bakarım
Yani her an saydırmaya başlayacak gibisiniz, uyarıyı da yapmışsınız zaten peşin peşin.ham yapmam canım valla bende biliyorum sorunu ben başlattım sanırım ama kötü bişeyler sezdim bilmiyorum
fazla mesai yapayım ben mademAdamın burnu niye sürtecek anlamadım. Çalışmıyorsan bi işe gir kafan dağılır, çalışıyorsan fazla mesai yazsınlar. Adamı az rahat bırak.
Çok şükür az bişey anladın ahahahahahahŞüphe sebebim şu aynı elemanla yan yanayken sabah konuşabiliyordu akşam neden konuşamıyor aynı kişi yani bahanesi de şarjım azdı..
Kız yoksa ben mi çok şüpheciyim ya
Sana zahmetfazla mesai yapayım ben madem
düşünüyorum kuzum taşınma durumumuz var inşallah ondan sonra yakın civarda düşünüyorum. ya evet çenemi tutmam gerek gerçekten farkındayım ama çok şüpheciyim bilemedim yani ..Benim kocama bu lafları etsem tabi o da bana etse biz birbirimizi bosariz valla o kadar diyim çeneni tutmayı öğren tek regl olan sen değilsin buna biz bulmuş da böyle kocayı bunuyor diyoruz adamdaki sabır takdire şayan sana bişey diyemicem derim ama diycem psikoloğa gitmeyi dusunmezmisin
Bence yakın zamanda bir iki seans git acil yollu yoksa adam iyiyse kendinden biktirip uzaklastirmadüşünüyorum kuzum taşınma durumumuz var inşallah ondan sonra yakın civarda düşünüyorum. ya evet çenemi tutmam gerek gerçekten farkındayım ama çok şüpheciyim bilemedim yani ..
Oh valla evde yan gelip yatıp, hiç bir işe yaramayıp, üstüne çalışan adamı sık boğaz edip, canından bezdirip, binbir paranoyanıza malzeme yapıp,
'ben adetim, sinirlerim var, hormonların var...' diyin...
Şirket yöneten, insan yetiştiren, insan iyileştiren, pilot olan kadın da adet oluyor ama,
Bugün ben uçağı başka yere uçuracağım kafam bozuk, yada
Bugün ben ameliyata giremem şekerim malum adetim, demiyor.
Gidin bir eğitim alın, işe girin, pasta börek yapın, örgü örün kendinizi oyalayın.
Adamı da sadece evde acil bir durum olursa arayın.
hopp hopp yavaş gel bacımOh valla evde yan gelip yatıp, hiç bir işe yaramayıp, üstüne çalışan adamı sık boğaz edip, canından bezdirip, binbir paranoyanıza malzeme yapıp,
'ben adetim, sinirlerim var, hormonların var...' diyin...
Şirket yöneten, insan yetiştiren, insan iyileştiren, pilot olan kadın da adet oluyor ama,
Bugün ben uçağı başka yere uçuracağım kafam bozuk, yada
Bugün ben ameliyata giremem şekerim malum adetim, demiyor.
Gidin bir eğitim alın, işe girin, pasta börek yapın, örgü örün kendinizi oyalayın.
Adamı da sadece evde acil bir durum olursa arayın.