Eşimin şehir dışına çıkması

Adam iyi dayanıyor size valla. Böylesi şımarıklığa evlilik çok dayanmaz. Çünkü herkesin bir sabrı var siz ısrarla o sabrı taşırmaya çalıyorsunuz.
oo şımarık damgası da iyiymiş. hemen tanıyı koymuşsunuz tebriks alkış..

ya ben burda mantıklı her yoruma açığım ama böyle yok şöylesiniz böylesiniz bilmem ne nedir yani anlamıyorum gerçekten bir olayda saçma sapan yargılara varmak
Mantıklı yorumlara mı açıksınız yoksa duymak istediklerinizi söyleyenlere mi ? Aklın yolu birdir anlattığınız olay mesajlara verdiğiniz cevaplar ? Mantık bunun neresinde?

olur kardeşim bırakmam çok saol yazım bozukluklarımı yüzüme vurdun :KK70:
Ben senin gerçek olduğunu düşünmüyorum nedense.
Hem laçkasın hem agresif. Hemde derdin için soru sormuyosun, sırf eleştirsinler ortalığı birbirine katayım milleti banlatayım derdindesin.

Nasıl bi işsiz güçsüzsün bilmiyorumda, böyle ufak şeylerden hazzalma derim.

İnan yarısından sonra okuyamadım içim şişti.Boğmasan mı diyorum adamı.Madem hatanın farkındasın hakim olman lazım kendine.Yoksa ilerde bir bakarsın kuş gibi uçar gider ellerinden.Bu kadar şey yapıp sonra adet dönemimdeyim dese biri bana,başlarım adetine derdim bir noktadan sonra.Kendini meşgul edecek bir şeyler bul.Sarma eşine üzülme ilerde canım.

İyi de boşanmayı dile getiren biz değiliz ki sizsiniz. Her tartışmada eşinize boşanmaktan bahsetmeyin. Evi terk etmek, boşanalım demek vs. bunlar blöf yapılacak şeyler değil. Bir kere söylenir, gerçekleşir. Diğer türlü evliliği yıpratırsınız. Eğer birbirinize saygınız kalmazsa o evlilikten hayır gelmez artık.

Bir de ortada tartışma da yokmuş, siz yaratmışsınız biraz. Adet dönemlerinizin hafif geçmesi için düzenli spor yapın, bu sinirinizi de alacaktır.
Canım işte bak böyle akıl verici yorumlar yapılınca cidden iyi geliyor istediğim bu zaten böyle fikirler almak.
Dediklerini gerçekten dikkate alacağım çok saol..

bunları yaptığınız için eşinizin sizden nefret edip, hatta boşanmayı onun istemesi lazım bence...
iyi, oldu bari regl oluyoruz diye adam öldürelim. hay allahım ya...
hadi tamam hormonlar bilmem ne deyip biraz cırlayabiliyoruz tamam da, bunun da bir ayarı olmalı. bence!

psikolojik vakasiniz.ben tutmam boyle insanlari hayatimda. sabrinizi, nesenizi , yasama sevincinizi, sonra da omrunuzu tuketir....aci ama gercektir.
bir olaydan bunları çıkardınız valla tebrik ederim

kız korkuttun beni şimdi tam yumuşadım adama çiçek yollayıp özür mesajı yazayım diye düşündüm bunu okuyunca içim tuhaf oldu yine :110:
Hiç tavsiye etmem, bence izlemeye al çünkü bir işin içinde yalan varsa elbet bi hinlik vardır üzgünüm. Çünkü suçsuz bir insan yalan söylemez.

teşekkür ederim:)
şunu söyleyim size.belki bir faydası dokunur.
bir dönem benim esimde iş için şehir dışına çıkıyordu.
kapidan bir ugurluyordum.
lütfen beni habersiz bırakma.fırsat buldugun an yaz arayamazsan.merak ederim seni diyordum.tamam diyordu tabiki.
sonra yoldayken yazmaya basliyordu.
biz surdayiz merak etme.
tamam canım.iyi yolculuklar diyordum.
sonra saatlerce haber alamadığım oluyordu.ama biliyordum ki işi var.
eşime güveniyorum benden ayrı kaldığı ilk fırsatta ihanete koşacak bir adam değil.
işi bitince arıyordu yada mesaj atıyordu.
akşam olunca seni özledim tarzı mesajlarımiz oluyordu.
ertesi gün yada 2 gün sonra bir geliyordu.
kapidayken sariliyorduk.kucağına atliyordum.çok ozluyordum çünkü ve bunu ona bu sekilde hissettiriyordum. aay adamı şehir dışına gonderesim geldi şu an:KK48:
biz kadınların piskolojisi acayip bişey.
nereye çekersek oraya gidiyor:))
mesela
şimdi eşim ışte çok özledim.çünkü sabah güzel ayrıldık.anlatabildim mi?
kendinizi motive edin.anladığım kadarıyla uyumlu bir eşiniz var.
keyfini çıkarın.hayat kısa gerçekten.elimizden geldiğince mutlu zaman gecirelim.yanımıza kalacak tek kar o çünkü:))
mutluluklar dilerim..
(küfür etmiyoruz ama birdaha):))
canımsın.. :)
bu dediklerini harfiyen uygulamaya çalışacağım..
sence eşime çiçek yollasam mı ya bugün özür mahiyetinde..

Yani artık uzatmasam mı sizce? Yoksa bana iyice yanaşana kadar sürdürsem mi? Yoksa burnunu iyice mi sürtsem bilemedim..

Biraz fazla abartıyorsunuz ya bnmesim de şehir dışına çıkar yanında biri olur anca çıktık diye arar yada mesaj atar mola verirse o zamn yazar yada arar gittiğinde arar birde ve telefonla mesajlaşmak yolda insanın midesini bulandırıyor bnbile çıktığımda direk uyuyorum bir saat sonra bazen bende abartıyorsunuz yapma bu kdr saattir hiç mi müsait olmadın diye ama çok yoruyor insan günü birlik yola gidildiğinde bence anlayış gostermelisin

Mantıklı yorumlara mı açıksınız yoksa duymak istediklerinizi söyleyenlere mi ? Aklın yolu birdir anlattığınız olay mesajlara verdiğiniz cevaplar ? Mantık bunun neresinde?
Arkadaşın mantik anlayisi onun düşüncelerinden ibaret.
"Benden baska herkes sacmaliyor. En mantikli benim yeeeeeeeeeyyy"

hanımefendi şurda cevap verdiğim kişilerin yorumlarını bir okuyun bakalım hangisi beni haklı bulucu konuşmuş. ben size söyleyeyim "HİÇBİRİ"..
yani zaten haklı bulunmayı pohpohlanmayı beklemiyordum fikir verici şeylere ihtiyacım vardı saolsun çoğu arkadaş vermiş ama bazıları "ay kocana yazık " ay sen şöylesin" "ay sen böylesin" bilmem ne mantıksız yorum yapıp durmuş anlatabildim mi?

Adam sadece 1 güncük gitmiş ama burnundan getirmişsin. Benim yerimde olsan napardın kimbilir.

İşi gereği bazen 1 ay bazen 3 ay hatta 7 ay yanımda olmazdı. Ben arama yapmazdım. Müsait olunca zaten arıyordu. Bir de devamlı tlf da mıç mıç konuşmayı da sevmem.

Ben senin gerçek olduğunu düşünmüyorum nedense.
Hem laçkasın hem agresif. Hemde derdin için soru sormuyosun, sırf eleştirsinler ortalığı birbirine katayım milleti banlatayım derdindesin.

Nasıl bi işsiz güçsüzsün bilmiyorumda, böyle ufak şeylerden hazzalma derim.
yok artık.. ben yoruma göre yorum yapan biriyim. ve esprili bir kişiliğim normal hayatımda da.
ha keşke gerçek olmasaydım ama rabbim yaratmış yani yapacak birşey yok artık.
buraya böyle bir şeyi kimseye anlatamadığım için yazdım.
soru da sormuştum ayrıca ne yapayım diye.
kimine agresif kimine esprili yaklaşıyorum (laçka değil)

İnan yarısından sonra okuyamadım içim şişti.Boğmasan mı diyorum adamı.Madem hatanın farkındasın hakim olman lazım kendine.Yoksa ilerde bir bakarsın kuş gibi uçar gider ellerinden.Bu kadar şey yapıp sonra adet dönemimdeyim dese biri bana,başlarım adetine derdim bir noktadan sonra.Kendini meşgul edecek bir şeyler bul.Sarma eşine üzülme ilerde canım.
benim sorunum herşeye çok fazla takılmak canım çok haklısın gerçekten benim kesinlikle psikolojik bir destek almam lazım..

X