Eşimin şehir dışına çıkması

Oyy bu ne okurken daraldim yazik adama. Trip atiyosaniz duzgun atin yahu adama kizip engelleyip sonra tekrar arayip hesap sormak garip degil mi?

haklısın canım çok abarttım gerçekten..

canımsın.. :)
bu dediklerini harfiyen uygulamaya çalışacağım..
sence eşime çiçek yollasam mı ya bugün özür mahiyetinde..
aranızdaki iletişime bağlı.böyle şeyler hoşuna giderse yollayın tabiki.
arkasindanda içten samimi bir mesaj bence herşeyi çözer.
akşamda güzel bir akşam gecirirsiniz.
içinizden gelenleri söyleyin eşinize.
o erkektir diye bişey yok.
o sizin eşiniz hayat arkadaşınız.
hatalı olduğumuzda gönlünü almayı bilmeliyizki hatalı olduğunda oda bizimkini alsın.
yoksa kopar gidersiniz.gönül almaktan korkmayın.kalp kırmaktan çok daha kolaydır.:)
eminim esinizde bir adım bekliyordur su an.
çok büyük sorunlarınız yoksa böyle kıskançlıklarla evliliginizi yipratmayin.
mutluluklar tekrardan.
her evlilikte olur tartışma küsluk.önemli olan durmanız gereken sınırı bilin.
ağzınıza kötü bir söz geldiği an susun ve geri yutun.
ortamin değiştirin.konuşmayı bitirin ama dilinizin ucuna gelenleri söylemeyin:))
uzun ve mutlu evliliğin sırrı bana göre sevgiden evvel saygıdan geçiyor.
saymadigimiz saygı görmediğimiz bir insanı sırf sevdiğimiz için bir ömür cekemeyiz.
uzun oldu kusura bakmayın.
bugün bu sorunu çözmeniz dileğiyle.
bu arada benimde regl im yaklaştı.
gidiyim de bir bardak papatya çayı içeyim:))

konu sahibi kendi özeleştirisini yapabiliyor olmasa konuyu kendini bu kadar haksız çıkaracak şekilde yazamazdı hanımlar. demek ki o da farkında yanlışlarının. akıl istiyor sizden. burada bazen sırf geyik olsun diye ya da başkalarını aşağılayıp rahatlamak için yorum yazıldığını düşünüyorum.

Ayy okurken ben bile sinirlendim. Benim eşimde çoğu zaman aradığımda meşgule atıp hatta sonrasında geri dönmeyi unutabiliyo. Ki adam her seferinde sana gayet yumuşak davranmış. Sen habire aklına olumsuz şeyler getirip yanında kim var diye sorguladıkça adamı zorla o taraflara doğtu ittiriyosun. Kendini sakinleştir biraz. Bu şekilde gerçekten fazlaca yıpratırsınız birbirinizi. Siz böyle her telefon açmadığında şüphelenirseniz işiniz zor. Çekilir olmaya bakın gerçekten çekmesi zor bi insansınız.

Ha bu arada Allah eşinize sabır versin.

Arkadaşın mantik anlayisi onun düşüncelerinden ibaret.
"Benden baska herkes sacmaliyor. En mantikli benim yeeeeeeeeeyyy"
alakası yok. kimse burda yaptığımı desteklemiyor zaten. ama bence şöyle yap böyle yap diyorlar.
sizin gibi sen şöylesin böylesin demiyorlar.
alay etme tarzınız mide bulandırıcı..

haklısın canım ne diyim..

sen de farkındasın işte, karakter olarak biraz çocuksu biraz nazlı biraz şımarıksın sanırım, bazı kadınlarda böyle işte, ama yine de tepkilerini kontrol etmeyi öğrenmen uzun vadede faydana olur, sonuçta ikinizde birbirinizi seviyorsunuz neden eften püften sebeplerden ilişkinizi yıpratasınız ki

Hiç durmadan boşanıyorum demekle olmaz bu iş, boşan gitsin o zaman, o kadar dediğin yalan olmasın.

Çalışıyor musun ev hanımı mısın? İnsanlar çalışırken telefonu her zaman açmayabilirler, bunun farkında değilsin galiba?
Bir de dünyada tek adet olan sensin galiba. Bence de bir an önce menopoza gir

Oyy bu ne okurken daraldim yazik adama. Trip atiyosaniz duzgun atin yahu adama kizip engelleyip sonra tekrar arayip hesap sormak garip degil mi?
olur bidahakine öyle yaparım. hey allahım şu yazık adamacıları hiç anlamıyorum
ya bir akıl verseniz o cümle yerine daha iyi değil mi cidden ya

kendinize göre mantıklı olanları dinleyin o halde psikoloğa gitme fikri en iyi olanı değil mi bence zira bu kadar kıskançlık hiç normal değil! Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşereceksiniz etkiye-tepki meselesi ....

Adam daha önce bir halt mı etti de bu tepki?

Eğer iş karıştırdılar zaten durmasın yanınızda ama...

Tepkiler çok anormal.

Adam zaten iş için gitmiş.

Bir gün içinde bir sürü insanla görüşüp dönecek.

Neyin ısrarı anlamadım ki?

Adam cay, sigara, namaz vs.. Molası verdiğinde arar zaten.

Çok ağır eleştiriler olmuş ne nedir bilmiyoruz bu kadar ağır eleştirmeyin birbirinizi.Kimsenin günahını almak istemem belki de eşiniz yanlış bi şey yapmıştır bilmiyorum.Öyle de olsa saygıyı elden bırakmayın.Küfürler,hakaretler,her sinirlendiğinde boşanıyorum çok çirkin şeyler.
Size tavsiyem eşinizi seviyorsanız ilişkiyi yıpratmayın.O ilgisiz olduğunda siz de onu öyle cezalandırın.Her adet döneminde böyleyse adamın da işi zor ortada bir şey yokken sırf bu hallerinizden bıkıp yanlış şeyler olursa ne yapacaksınız.
Saygıyı,sevgiyi elden bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…