Eşimin şehir dışına çıkması

Lütfen bu konuda tartışma çıkmasın artık rica ediyorum.

Ve rica ediyorum fake, farklı bir üyeymiş gibi imalar da bulunmayın, insanları farklı üyelik fikrine inandırmayın, değil çünkü.

Böyle hayat cekilmez evlikikte en önemli sey saygı. Siz birbirinize küfür edip sonranormal konusmaya devam çok enterasan

Bakın hanımefendi hem konu açıp fikir sorup o kadar insanın vaktini alıyorsunuz hem de herkese ters ters cevap yetiştiriyorsunuz!!!

Madem bu kadar çok bilmişsiniz akıl danışmayın burada...

İnsanların vaktine, okuyan gözlerine yazık!!!

Bakın hanımefendi hem konu açıp fikir sorup o kadar insanın vaktini alıyorsunuz hem de herkese ters ters cevap yetiştiriyorsunuz!!!

Madem bu kadar çok bilmişsiniz akıl danışmayın burada...

İnsanların vaktine, okuyan gözlerine yazık!!!
Hanımefendi ben insanlardan fikir istiyorum ki yazıyorum zaten ama insanlar fikir vermekten çok yermeyi kınamayı tercih ediyorlar.

Fikir verenlerin fikirlerini gerçekten önemsiyorum ve buna uygun yorum yapıyorum zaten.

Hayır bu durumu bu kadar içerlemişsiniz ama tavrımın sebebini anlamamışsınız bence bu duruma yazık.

Allah esine sabir versin ne biçimsin :KK70:
Umarım bir gün siz de bu tarz bir durum Yaşar ve yazarsınız buraya bende ağız tadıyla dalga geçerim sizin yaptığınız gibi kahkahalarla gülerim

Ne anlamda kullandığımın farkındasın zaten neyse
anlami degil senin yazim seklin yanlis algilayamiyor musun ya? okudugun hangi kitapta hayla yaziyor.
facebook sozleri yazmak kolay alhlgilamak onemli... bob marley kim canim biliyor musun

49 sayfa boyunca eminim biri yazmıştır da söylenmediyse söylemiş olayım zira sinirim bozuldu; hayla değil hâlâ. O y harfi nereden geldi allasen yav.

Neyse, kocanın peşini bırak yakasından düş. Hiçbir caziben kalmıyo acınası bir hâl alıyo vaziyetin haberin olsun.

Yani madem bir şey yapıyorsunuz bari arkasında durun. Küsen sizsiniz, engelleyen sizsiniz, boşanalım diye mesaj atan da sizsiniz, sonra tekrar dayanamayıp yazan da sizsiniz. Yalama olmuş iyice. Karşınızdaki sizi ciddiye almaz tabii ki. Bir kere aradınız açmıyor mu aramayın bir daha. Küfürler, boşanma lafları havada uçuşmuş, yataklar ayrılmış; ertesi gün bir şey olmamış gibi arayın akşamki davetinizi hatırlatın, o da tamam hayatım falan desin. Adam sizin bu söylediklerinizin arkasında duramamanızdan dolayı takmıyor sizi artık farkında mısınız?

Adam da nabza göre şerbet misali takılıyor ,bakıyor siz gerginsiniz "askım ,hayatım " diyor .. sonra da kalayı o basıyor

Yani madem bir şey yapıyorsunuz bari arkasında durun. Küsen sizsiniz, engelleyen sizsiniz, boşanalım diye mesaj atan da sizsiniz, sonra tekrar dayanamayıp yazan da sizsiniz. Yalama olmuş iyice. Karşınızdaki sizi ciddiye almaz tabii ki. Bir kere aradınız açmıyor mu aramayın bir daha. Küfürler, boşanma lafları havada uçuşmuş, yataklar ayrılmış; ertesi gün bir şey olmamış gibi arayın akşamki davetinizi hatırlatın, o da tamam hayatım falan desin. Adam sizin bu söylediklerinizin arkasında duramamanızdan dolayı takmıyor sizi artık farkında mısınız?
O kadar doğru ki..

:oha: İçim şişti yeminle daraldım bu ne böyle. Bu adam sana nasıl sabır gösteriyor? 1 hafta regl dönemi 3 hafta kalıyor geriye, yazık vallahi adama.

Değişik. Allah sabır versin eşinize, bu kadar sıkmadan ne anlıyorsunuz acaba. Lütfen özgür bırakın eşinizi, Allah göstermesin sonu olmayabilir bu evliliğin böyle devam ettiğiniz sürece.

Umarım bir gün siz de bu tarz bir durum Yaşar ve yazarsınız buraya bende ağız tadıyla dalga geçerim sizin yaptığınız gibi kahkahalarla gülerim
Sizin gibi davranmama ihtimal yok 15 yasima geri donmem lazim , e o da zor tabi bu saatten sonra:confused::confused:

Bizi sıkmamak için paragraflar yapmışsın teşekkürlerdee,
Adamı öyle boğmuşsun ki ben nefessiz kaldım :oha:

X