Eşimin şehir dışına çıkması

Ben komu sahibine hak verdim çok şüpheli hareketler değil mi adamın yaptığı erkeklerin hiçbirine güvenilmez eğer adam haksız değil haklı olsaydı böyle mi davranırdı
Şüpheciler derneğine hoşgeldin canım beni anlayan birini görmek güzel

Abartmışsınız ve çocukça davranmışsınız.
Adam zaten yoğunum,meşgulüm vb demiş ama siz ısrarla aramaya ve sözlerinizle onu taciz etmeye devam etmişsiniz.
Yolda eşiniz sizi aramış,saydırmışsınız.Aramamış yine saydırmışsınız.Adam ne yapsın!!!!!

Çok geçimsiz birisiniz valla, bırakın eş olarak arkadaş komşu olarak bile beş dakika çekilmezsiniz. Adama yazık ya, Rabbim oğullarımızı böyle şerli kadınlardan korusun
Abartmayın isterseniz "şerli kadın" nedir ya.. Tamam konu hakkında yorum yaparsın anlarım da komşuluğa arkadaşlığa bilmem neye yorum yapmak nedir. Dediklerinizi bir ölçün tartın. Rabbim cümlemizi böyle önyargılı kişilerden korusun.

Böyle mantıklı akıl verici yorumlara her zaman açığım gerçekten dediklerinizi düşüneceğim

Kk'dan ogrendigim ;
Tel acmiyorsa ve isim var diyorsa aldatiliyoruz
Ne ississiniz ya. Adama sarcagina kendine ugras bul. Hayat senin kocandan ibaret degil.

Yasin kucuk toysun cok...
Kufurler edip sonra hayatim bla bla midesizlik.
Sevgiden once saygi gelir evlilikte

nasıl bir işte çalışıyorsunuz ki eşinizi zilyon kere aramaya vakit buldunuz?
Ofisteyim bir özel kurumda idari kadrodayım işlerimi hızlı halletmeyi severim sonrası vakit kalıyor işte

Allah kocana sabir versin. Regl donemini de amma abartmissiniz yani. Kendi dengesizliginizi boyle seylere baglamayin bence.
Bosanin da adamcagiz rahat etsin.
Ne kadar kolay "boşonon" demek ya valla tebriks.
Bende farkındayım bazı şeylerin buraya yazıyorum yani insanı çileden çıkarırsınız

ben haYla adama acıyorum zira çok sevgisizsiniz..
ben buraya sadece bir olayı yazdım iyi şeyleri yazmıyorum buraya zira benim ne kadar iyi şeyler yaptığım zamanları yazsam şahanesiniz derdiniz. Garipsiniz ya cidden tanıyı koydunuz tebriks.

regl döneminde sinirli olunmaz ki, bi hafta öncesinde falan olunur, bence sen abartılı tepkilerine regliydim diye kılıf uyduruyorsun
gerçekten abartmışsın, şuan zafer benim edalarındasında adamda da sabır bir yere kadar yani, sabır taşı çatlamasın sonra
bence kavgada whatsuptan koca engellemek çok çocukca, ergen sevgililerin yapcağı bişey

İşte çok güzel bir yorum daha, yani konumun girişine bu yorumu asmak istiyorum lütfen bu gibi akıl verici sorun çözücü yorumlar yapınız diye. "ay adama yazık" " ay siz çekilmezsiniz" diyenler ne kadar itici geliyor anlatamam..
Evet canım telefonu açmadı diye sinirlendim ama o an öyle denk geldi sinirli anı herkesin olur
aldatmadı öyle birşey olmadı çok şükür ama hep olur ya filmlerde şehir dışı muhabbetleri kötüdür filan ne bileyim işkilleniyorum hep..
evet kesinlikle son vermemiz gerek ki vermiştik de zaten ama o başlattı gerçekten..
Çok haklısın canım önerilerini dikkate alacağım saol..

Okurken darlandım afakanlar bastı.Eşini düşünemiyorum ben.
Ayrıca tüm bu yaptıklarına hala böyle sakin yaklaşıyorsa bence kocanın kıymetini bil.Çünkü cinnet sebebisin

Allah rizasi icin "hayla" diye bir kelime bizim dilimizde yok.

Allah esinize sabir versin.
Ya Allah aşkına takıldığınız şeye bakın.
Ayrıca insan fikir verir filan şu tarz yorumlara acayip sinir oluyorum gerçekten.

haklısınız teşekkür ederim fikirleriniz için..

Yahu bende kadınım bende regl oluyorum da bu regl öncesi sırası sonrası diye neden adamlara eziyet ediyorsunuz yazık değil mi Allah aşkına ? Adam iş için gitmiş toplantı ortasında ayyy sevgilim naber diye telefon açacak değildi heralde. İŞ adı üstünde bir insan İŞ görüşmesi, toplantısı vs yaparken telefonu açamaz ki eşiniz siz ısrar edince açıp açıklama yapmış birde sizin ki tamamen bencillik olmuş bence yazık yahu adama ben yaptıklarınızı okurken darlandım

Allahimmm basima bi agri girdi okurken vallahi. Hicbir erkek bu kadar piskopatliga dayanmaz. Cabuk soyle adamin ne gibi bir mecburiyeti var senle evli kalmaya? Yoksa ayni sehirde yasamaya bile katlanilacak bi tip degilsin yani.
eğlendiniz mi bari yorumu yazarken. eğlendiyseniz iyi bari.

bu şekilde devam ederseniz adam sonunda patlar. sonsuza kadar bu paranoyalarınıza katlanmaz. tabi erkek milletine güven olmaz o konuda haklısınız ama paranoyalarınızı içinizde tutmaya çalışmanız gerek. yani dillendirmeyin. her kavgada da boşanıcam lafını ağzınıza sakız etmeyin. yüz göz oluyorsunuz bu şekilde. biraz sakinleşmeyi öğrenmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…