Bu tutumunuz sizide eşinizede evliliğinizide yıpratırŞüphe sebebim şu aynı elemanla yan yanayken sabah konuşabiliyordu akşam neden konuşamıyor aynı kişi yani bahanesi de şarjım azdı..
Kız yoksa ben mi çok şüpheciyim ya
hopp hopp yavaş gel bacım
ben zaten çalışıyorum bir işim var güzel bir konumda ama işe gidince eşi unutan tiplerden haz etmem. öyle değilimdir. o an sinirli anıma denk geldi allah allahh sanki hiç yaşamadınız böyle anlar amaan
ya ayrıca ben çalışıyorum zaten de evde oturanlar çalışmayanalar bir işe yaramıyor mu bu nasıl bir anlayış?!Oh valla evde yan gelip yatıp, hiç bir işe yaramayıp, üstüne çalışan adamı sık boğaz edip, canından bezdirip, binbir paranoyanıza malzeme yapıp,
'ben adetim, sinirlerim var, hormonların var...' diyin...
Şirket yöneten, insan yetiştiren, insan iyileştiren, pilot olan kadın da adet oluyor ama,
Bugün ben uçağı başka yere uçuracağım kafam bozuk, yada
Bugün ben ameliyata giremem şekerim malum adetim, demiyor.
Gidin bir eğitim alın, işe girin, pasta börek yapın, örgü örün kendinizi oyalayın.
Adamı da sadece evde acil bir durum olursa arayın.
keşke olsa öyle birşeyadam seni boşasın. o da rahat etsin biz de.
kendi kendime gelin güveyAdam sallamamis ki salaga yatmis konuyu kapatmis gibi davraniyor siz surundursem mi diyorsunuz.İlahi :)
olur bakmamGüvenmiyosanız niye evlendiniz. Konunuzu okurken bile sıkıldım yaa..
Ben olsam size tahammül edemezdim
Kocanız iyi dayanıyo size. Kusura bakmayında
Burda bile birsürü atar gider psikoloğa gidin bence iletişim probleminiz var sürekli tartışmak için zemin hazırlıyorsunuzolur bakmam