aynen, o yüzden böyle seylerde sorun cikarmamayi dene aramiosa aramasin sende arama keyif yap kendine ayir o Zamani:)çok zarif yazmışsın canım teşekkür ederim :))
evet ben biraz abarttım bu sefer ama tatlıya bağladık tabi çok şükür :) biz kadınlar olarak çok detaycıyız :))
haklısın canım bir de böyle deneyeyim bakalım nasıl olacak :))aynen, o yüzden böyle seylerde sorun cikarmamayi dene aramiosa aramasin sende arama keyif yap kendine ayir o Zamani:)
Ama ne yazıkki bu konuyu ben açtım adama söyleyebileceğiniz şeyi bir gün o buraya konu açarsa yazarsınız.Adama acıdım burdan okuyunca benimde içim cız etti.
Doğrudur ne diyeyim. Benim karakterim söylenenlerden biraz fazla etkilenebilen bir yapı. Yani mesela ay eşine yazık diyenlere tahammül edemiyorum bir konudan bu fikri çıkaranlara yada adam seni boşasın bence diyenler kadın düşmanı gibi geliyor ama daha tutarlı yorumlarla fikir vererek yazanlara karşı tavrım çok naif ve kibar oluyor ve gerçekten onların fikirlerini dikkate alıp benimsiyorum.Insanlarin 5_10 yilda cozemedigi sorunlari siz en fazla 1 hafta icinde cozuyorsunuz. Esiniz ilgisizken birden ilgili olabiliyor konu icinde dayak yediginizi anlatip ..acaba ondan mi deniliyor.. Insanlar bu yuzden esinize kiziyor..siz aniden u donusu yapip farkli bir olay anlatip yorum yapan insanlara cephe aliyorsunuz..olaganustu ,siradisi ..tutumunuz beni sasirtiyor ..kacirdigim konulariniz da vardir tabiki ..enteresan geliyorsunuz sahsen bana
sırf yorum yapmak için yapmışsınız. muazzam iticisiniz.
hadi o zaman hep beraberTğm düşüncelerimi tek cümlede topladım.
Muazzam özetleyiciyim
İyi de sen kendin yazmışsın o an içim acıdı şu an içim acıdı diye eşinin konu açmasına gerek yok buralarda senin konun yetti eşine hiç gerek yok.Ama ne yazıkki bu konuyu ben açtım adama söyleyebileceğiniz şeyi bir gün o buraya konu açarsa yazarsınız.
Burada fikir almak için konu açmıştım. Sırf yorum yapmak için yorum yazanlara değil.
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Sadece bir konu üzerinden giderek adamı savunmak yanlış geliyor bana bu sebeple üzerime çok fazla geldiler bu konuda. Problem bundan kaynaklı.İyi de sen kendin yazmışsın o an içim acıdı şu an içim acıdı diye eşinin konu açmasına gerek yok buralarda senin konun yetti eşine hiç gerek yok.
Ben sadece senin dediğini onayladım evet buradan okuyunca eşine benim içim acıdı yazık adama dedim. Sana tavsiye bu şekilde hayat sürmez bu adam seni aldatti mi önceden bilmiyorum ama bu supecilik çok can sıkıcı boşanmayacaksan hiç yorma ikinizide akışına bırak ama yok bosanacağım dersen ne diye uğraşıyorsun aç davayı koy adamı kapının önüne sen sağ ben selamet de.
Yorum benim yorumum yorum yapmak için yorum yapmadım şu an senin yaptığın gibi mesela.
Bende burada bircok tepki verebiliyorum mesela bir konu sahibi diyorki esim eve gec geliyor acaba beni aldatiuormu diye bir soru yoneltiyor bazi uyeler evet krsin aldatiyor diyorsa onlara kiziyorum fakat sizin durumunuz cok farkli ..baglantili kendi ruh haliniz ve esinizin ruh haliyle ilgili bir konu acip insanlar yorum yapiyior..yani bu imkani siz veriyorsunuz insanlara..insanlarin hayatlari calkantili olabilir..is yerin de iliskeler de bu calkanti ve degiskenlik surekli olursa insanlar tabiki elestirir ..hemde en agir sekil de ..bir cok insan diyorki yardim alin iyi degilsiniz diyor..siz buna takilacaginiz yerde diger detaylara takiliyorsunuz..hayat sadece kocalardan ibaret degil......kendinizi ilk once siz onemseyiniz siz saygi duyun..daha fazla yazmak isterim fakat..buna birseyler bende engel oluyor..acaba diyorum hayal gucunu kullanip tami yaziyor diyorum bazen..Doğrudur ne diyeyim. Benim karakterim söylenenlerden biraz fazla etkilenebilen bir yapı. Yani mesela ay eşine yazık diyenlere tahammül edemiyorum bir konudan bu fikri çıkaranlara yada adam seni boşasın bence diyenler kadın düşmanı gibi geliyor ama daha tutarlı yorumlarla fikir vererek yazanlara karşı tavrım çok naif ve kibar oluyor ve gerçekten onların fikirlerini dikkate alıp benimsiyorum.
Bizim ilişkimiz çok çalkantılı ve değişken bir ruha sahip yani belkide ondan böyledir..
İyi sevindim senin adınaözür dilemedim ama iyi davrandım sonradan sorun çözüldü
Yaa ne kadar alinmissiniz yazim hatasi sadece ama goz yoruyor iste ne bileyim buyutmeyin boyle kotu niyetle yazilmadi o sizi bu kadar uzecegini bilsem soylemezdim. sizi nasil yargilarim istediginizi yazin soyleyin yapin ama ilkokul seviyesinde bir yazim hatasi olunca dikkatimi cekti... ben de yapiyorumdur mutlaka siz de haklisiniz ama dev alinmissiniz ya kiyamamsss ozur dileriimmmHerşeyiniz hatasız değil mi? Herşeyiniz.
Bob Marley'in sözü size de gelsin o zaman;
"Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun!! Ben Mükemmel değilim... ve olmak zorunda da değilim....!! Parmağın ile beni işaret etmeden önce,ellerinin temiz olduğundan emin ol.."
yazdıklarınızı okuyorum tam diyorum işte fikir veren bir yorum ama "çemkirmek" nedir ya??Tedavi olmayi dusundunuz mu hic ? Normal degil cunku davranislariniz herkes regl oluyor yaptiklarinizi ona baglamaniz mantiksiz, sizin kendi icinizde probleminiz var.
Erken yasta evlenmis olmanizin da etkisi olabilir cocukluktan cikamamissiniz demek ki .
Ayrica yorum yapan herkese cemkirmeniz sizi hakli cikarmaz aksine yorum yapanlari dogruluyorsunuz.
haklısın dediğim gibi biraz tölere edebilmem lazım kendi içimde bazı olayları..İyi sevindim senin adına
Ama artık frenle kendini böyle yapma
Sana da eşine de evliliğine de zarar
hey allahım ya ilkokul dedi yok artıkYaa ne kadar alinmissiniz yazim hatasi sadece ama goz yoruyor iste ne bileyim buyutmeyin boyle kotu niyetle yazilmadi o sizi bu kadar uzecegini bilsem soylemezdim. sizi nasil yargilarim istediginizi yazin soyleyin yapin ama ilkokul seviyesinde bir yazim hatasi olunca dikkatimi cekti... ben de yapiyorumdur mutlaka siz de haklisiniz ama dev alinmissiniz ya kiyamamsss ozur dileriimmm
Ne kadar derin düşüncelere sahip bir yorum yapmışsınız? Çok kafa patlattınız mı konu üzerine?
Sırf birşey yazayım diye yazmışsınız.
Eşime iletirim dediğinizi ne diyeyim yani bu anlamsız yoruma bilemedim
beni kızdıran şey sadece bir olaya bakıp o adam size nasıl katlanıyor gibi cümleler kurmanım hanımefendi.
unutmayın bu sadece öz eleştiri yaparak yazdığım bir olay..