Eşimin şehir dışına çıkması

whatsapp da eşinizi engelledikten sonrasını okumadım yaşınız genç sanırım umarım hızlı bir şekilde olgunlaşırsınız ilişkiniz iyice yıpranıp bitmeden daha sakin davranabilirsiniz...

whatsapp da eşinizi engelledikten sonrasını okumadım yaşınız genç sanırım umarım hızlı bir şekilde olgunlaşırsınız ilişkiniz iyice yıpranıp bitmeden daha sakin davranabilirsiniz...
umarım inşallah..

Evliliğinin devam etmesini istiyorsan lütfen sinirini kontrol altına almayı öğren. Yoksa 1-2 yıl bile sürmez

inşallah alabilirim yani.. yoksa yakında boşanıyorum diye konu açabilirim.
Sinirlendiğin zaman çok zor biliyorum ama tlfnu evde bırak ve dışarı çık biraz yürü hava al. Yada bir kız arkadaşına git ama kesinlikle eşinle iletişim kurma . Sanırım saman alevi gibi sinirin. İnan 1 saat sonra sakinleşeceksin

Evlilikte rolleri değişmişsiniz gibi yani çok fazla ego yapmışsın o nedir öyle ya azarladım konuşturmadım adam gayet iş görüşmesine gitmiş gelmiş ayrıca bacım yapacak adam aynı şehirdeykende yapar tecrübeyle sabittir. Birde reglm sinirliyim diosun bunu biliyosun madem o dönemlerde kendine hakim olmaya çalış regl olduğum için kuruyorum diye telkinde bulun kendine halini hiç iyi görmedim

birini uyardigimda genel olarak donus buyuk harf oliyor. telefonumun klavyesi bozuk. madem cok okudun yazdin hayla nedir acikla bana

Her insanın sabrının bir sınırı vardır Ve tabii ki eşinizin de.Dikkat edin.Bir gün bi bakmışsınız hiç tartışma gerektirmeyen bi sözünüzle kapıyı çarpıp gitmiş.Çünkü böyle gereksiz triplerinizi alttan alması ileride olası bir patlamaya zemin hazırlar.yani eşinizin şimdi sizin bu şımarık tavırlarınızı alttan alıp görmezden gelmesi bir ömür böyle olacağı anlamına gelmez.Allah eşinizin yardımcısı olsun Ne diyelim...

Şimdi bir şey yazsam bana da saydıracak gibi bir karakterin var...

Okurken "ehhh be " dedim resmen...
Adamın iliğine kemiğine kadar iniyorsun "ahh" bile demiyor hala "hayatım, hayatım" çok pişkin geldi bana bu, aranızdaki diyalog desen fenalarda...

Uzatma desem yarın yine aynı şeyleri yaşayacaksınız, bu ilişki böyle gider ama insanı da yer bitirir...

Velhasıl seninle ömür geçmez "ömür törpüsü" gibisin mübarek...

Gardımı aldım bekliyorum...

Beklemeye devam o zaman ömür törpüsü lafını size daha uygun buldum

Bana konu sahibi fake gibi geldi. Cevaplar falan pek ilkokul seviyesi.
Çözümlemişsin aferin sana. Zaten fikrine karşı cevap verdiğim herkes ilkokul seviyesi muhabbeti gibi karşılık vermiş

Bir an önce psikiyatriste görünmelisin, eşinle değil kendinle ilgili problemlerin var. Çin'e selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…