Eşimin şehir dışına çıkması

özeleştiri yaptıysanız özür dilemeniz gerektiğini de anlamışsınızdır. ama özür dilemeyip iyi davranarak olayı kapatmışsınız bu da yine sizin değil eşinizin sayesinde olmuş bu lafları kaldırdığı için. hiçbir lafın altında kalmıyorsunuz, herkes güzel güzel yazmak durumunda değil. açılan konu çok uç noktada şiddet içeriyor (fiziksel şiddet olmasına gerek yok) benim de tepkim bu yönde oldu siz eşinize dua edin yine çoğu erkek hatta gururu olan çoğu insan böyle birşeyi asla kaldırmaz.
İyi okumadınız heralde ilk küfrü eden oydu ne kadar zorlama olursa olsun. bana küfür eden birinden özür dileyecek yada ılımlı davranacak değilim

Sizin gibi bir fikir vermekten bile aciz birinin dediğini çok dikkate alacağını sanmam :))

Sen ne halde olduğunun ciddiyetinde değilsin. Ne fikir verilebilir sana? Psikoloğa görün, kocan da boşansın işte. Allah şifa versin yazık adama. Sen kendinin farkında değilsin.

İyi okumadınız heralde ilk küfrü eden oydu ne kadar zorlama olursa olsun. bana küfür eden birinden özür dileyecek yada ılımlı davranacak değilim

bu şekilde davranarak bezdirmişsiniz gibi görünüyor. ılımlı davranmazdınız küfür sana hiç yakışmıyor deyip mesafe koyardınız. ondan sonra yaptıklarınız çok yanlış ilk onun küfür etmesi de haklı çıkarmaz. yaptığının 100 katını sana iade ediyorum tarzında çocukça olmuş , özeleştiri diyorsunuz ama hala savunma içindesiniz, kendinizi mi rahatlatmak istiyorsunuz buraya yazarak. regl oldum napim kendimi tutamadım da bahane değil herkes regl oluyor o zaman birbirimize bağrışıalım sürekli

Sen ne halde olduğunun ciddiyetinde değilsin. Ne fikir verilebilir sana? Psikoloğa görün, kocan da boşansın işte. Allah şifa versin yazık adama. Sen kendinin farkında değilsin.
Senin gibi hemcinsine düşman olanları anlamadım anlayamayacağım

bu şekilde davranarak bezdirmişsiniz gibi görünüyor. ılımlı davranmazdınız küfür sana hiç yakışmıyor deyip mesafe koyardınız. ondan sonra yaptıklarınız çok yanlış ilk onun küfür etmesi de haklı çıkarmaz. yaptığının 100 katını sana iade ediyorum tarzında çocukça olmuş , özeleştiri diyorsunuz ama hala savunma içindesiniz, kendinizi mi rahatlatmak istiyorsunuz buraya yazarak. regl oldum napim kendimi tutamadım da bahane değil herkes regl oluyor o zaman birbirimize bağrışıalım sürekli
ne kadar anlayışsız ve taraflı bakıyorsunuz olaya. tabiki haklı olduğum noktalarda kendimi savunacağım. haksız olduğum noktaları kabullenip yorum sahiplerine bunu yazıyorum zaten ama siz sadece yaptığım savunmaları görmüşsünüz sanırım. burada kaç kere haklısınız yazdığım insanlar olmuş. at gözlüklerinizi çıkarın bence.

Konu sahibinin tekrarları
Kadın dusmanisin
Fikirsizsin
Had bildiriyorum

Bu üçluyu okadar çok kullanıyorsunuz ki (her iki mesajdan biri böyle) bunla ilgili gecmisinizde bı travmaniz olduğunu düşünüyorum artık.
Bunlardan başka bildiğiniz birşey yok çünkü ...

Okurkenn ben sinir oldum adama yazık.Ben eşinin yerinde olsam sizi boşardım net.

Konu sahibinin tekrarları
Kadın dusmanisin
Fikirsizsin
Had bildiriyorum

Bu üçluyu okadar çok kullanıyorsunuz ki (her iki mesajdan biri böyle) bunla ilgili gecmisinizde bı travmaniz olduğunu düşünüyorum artık.
Bunlardan başka bildiğiniz birşey yok çünkü ...
herşeyi ne düzel takip etmişsin bak demekki bana bunu düşündüren şeyler okumuşum burada.
belkide bir travmam vardır bilemiyorum ahtırlamıyorum iddia edemeyeceğim bu sebepten

Okurkenn ben sinir oldum adama yazık.Ben eşinin yerinde olsam sizi boşardım net.
iyi dua edin de böyle bir duruma düşmeyin düşürülmeyin o zaman.
O kadar büyük konuşmuşsunuz ve alaycı konuşmuşsunuz ki inşallah yaşamazsınız
he yaşarsanız da burada konu açmayın çok pis dalga geçerim!

Bir tavsiyede bulunacagim.
Ben de regl donemi oncesinde cok sinirli olup normalde takmayacagim seyleri fazla buyutebiliyordum. Regl doneminizde ki sinirinizi gormezden gelmeye calisin yansitmayin bu bir. Ikincisi b12 vitamini. Genelde eksik oluyor bu vitamin ve b12 takviyesi yaptigimda regl donemlerim cok daha sorunsuz gecmeye basladi.
Vitamin oldugu icin gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim

konu hakkında evet sanırım ama onun da haksız olduğu nokta var

hıcbır tartısma tek taraflı olmaz ıllakı onunda yanlısları vardır.
ama gordugum ve okudugum kadarıyla başlatan sen olmuşsun.insanların sınırlarını yıkıp bide onları tahrik edince küfür duymak biraz normal geliyo bana,küfür ettiği için ne kadar haksız olsa da o duruma durup duruken gelmemiş..
genç bi kardeşimiz oldugun için söylüyorum,seni yermıyorum yanlış anlama
sadece öfkeni kontrol edip,sinirlerini dizginlemelisin..henuz yenı evlı sayılırsın ve bu sekılde olmaz..
çünkü evlilikte o bezginlik bir başlayınca sonu ıyı bıtmıyor..bezdirme adamı.sende sakin ol..

Bir tavsiyede bulunacagim.
Ben de regl donemi oncesinde cok sinirli olup normalde takmayacagim seyleri fazla buyutebiliyordum. Regl doneminizde ki sinirinizi gormezden gelmeye calisin yansitmayin bu bir. Ikincisi b12 vitamini. Genelde eksik oluyor bu vitamin ve b12 takviyesi yaptigimda regl donemlerim cok daha sorunsuz gecmeye basladi.
Vitamin oldugu icin gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim
tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler.

hıcbır tartısma tek taraflı olmaz ıllakı onunda yanlısları vardır.
ama gordugum ve okudugum kadarıyla başlatan sen olmuşsun.insanların sınırlarını yıkıp bide onları tahrik edince küfür duymak biraz normal geliyo bana,küfür ettiği için ne kadar haksız olsa da o duruma durup duruken gelmemiş..
genç bi kardeşimiz oldugun için söylüyorum,seni yermıyorum yanlış anlama
sadece öfkeni kontrol edip,sinirlerini dizginlemelisin..henuz yenı evlı sayılırsın ve bu sekılde olmaz..
çünkü evlilikte o bezginlik bir başlayınca sonu ıyı bıtmıyor..bezdirme adamı.sende sakin ol..
öfkemi sinirlerimi kontrol ediyor olmam lazım haklısınız

X