Sizin gibi bir fikir vermekten bile aciz birinin dediğini çok dikkate alacağını sanmam :))Evet iletin, hayatı kurtulur adamın :)
İyi okumadınız heralde ilk küfrü eden oydu ne kadar zorlama olursa olsun. bana küfür eden birinden özür dileyecek yada ılımlı davranacak değilimözeleştiri yaptıysanız özür dilemeniz gerektiğini de anlamışsınızdır. ama özür dilemeyip iyi davranarak olayı kapatmışsınız bu da yine sizin değil eşinizin sayesinde olmuş bu lafları kaldırdığı için. hiçbir lafın altında kalmıyorsunuz, herkes güzel güzel yazmak durumunda değil. açılan konu çok uç noktada şiddet içeriyor (fiziksel şiddet olmasına gerek yok) benim de tepkim bu yönde oldu siz eşinize dua edin yine çoğu erkek hatta gururu olan çoğu insan böyle birşeyi asla kaldırmaz.
Sizin gibi bir fikir vermekten bile aciz birinin dediğini çok dikkate alacağını sanmam :))
İyi okumadınız heralde ilk küfrü eden oydu ne kadar zorlama olursa olsun. bana küfür eden birinden özür dileyecek yada ılımlı davranacak değilim
Senin gibi hemcinsine düşman olanları anlamadım anlayamayacağımSen ne halde olduğunun ciddiyetinde değilsin. Ne fikir verilebilir sana? Psikoloğa görün, kocan da boşansın işte. Allah şifa versin yazık adama. Sen kendinin farkında değilsin.
ne kadar anlayışsız ve taraflı bakıyorsunuz olaya. tabiki haklı olduğum noktalarda kendimi savunacağım. haksız olduğum noktaları kabullenip yorum sahiplerine bunu yazıyorum zaten ama siz sadece yaptığım savunmaları görmüşsünüz sanırım. burada kaç kere haklısınız yazdığım insanlar olmuş. at gözlüklerinizi çıkarın bence.bu şekilde davranarak bezdirmişsiniz gibi görünüyor. ılımlı davranmazdınız küfür sana hiç yakışmıyor deyip mesafe koyardınız. ondan sonra yaptıklarınız çok yanlış ilk onun küfür etmesi de haklı çıkarmaz. yaptığının 100 katını sana iade ediyorum tarzında çocukça olmuş , özeleştiri diyorsunuz ama hala savunma içindesiniz, kendinizi mi rahatlatmak istiyorsunuz buraya yazarak. regl oldum napim kendimi tutamadım da bahane değil herkes regl oluyor o zaman birbirimize bağrışıalım sürekli
keşke gösterirken kırıcı olmamaya çalışsaydınız böyle düşünmezdimHemcinsime düşman değilim de sen kendini gör önce.
herşeyi ne düzel takip etmişsin bak demekki bana bunu düşündüren şeyler okumuşum burada.Konu sahibinin tekrarları
Kadın dusmanisin
Fikirsizsin
Had bildiriyorum
Bu üçluyu okadar çok kullanıyorsunuz ki (her iki mesajdan biri böyle) bunla ilgili gecmisinizde bı travmaniz olduğunu düşünüyorum artık.
Bunlardan başka bildiğiniz birşey yok çünkü ...
konu hakkında evet sanırım ama onun da haksız olduğu nokta varbaştan aşağı haksızsın bunu biliyosun dimi
iyi dua edin de böyle bir duruma düşmeyin düşürülmeyin o zaman.Okurkenn ben sinir oldum adama yazık.Ben eşinin yerinde olsam sizi boşardım net.
konu hakkında evet sanırım ama onun da haksız olduğu nokta var
Niye egleneyim banane ama adama uzuldum yazik yanibende sizin bu konuda bu derece eğlenmenize üzülsem mi bilemedim ama olsun eğleniyorsanız problem yok
tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler.Bir tavsiyede bulunacagim.
Ben de regl donemi oncesinde cok sinirli olup normalde takmayacagim seyleri fazla buyutebiliyordum. Regl doneminizde ki sinirinizi gormezden gelmeye calisin yansitmayin bu bir. Ikincisi b12 vitamini. Genelde eksik oluyor bu vitamin ve b12 takviyesi yaptigimda regl donemlerim cok daha sorunsuz gecmeye basladi.
Vitamin oldugu icin gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim
öfkemi sinirlerimi kontrol ediyor olmam lazım haklısınızhıcbır tartısma tek taraflı olmaz ıllakı onunda yanlısları vardır.
ama gordugum ve okudugum kadarıyla başlatan sen olmuşsun.insanların sınırlarını yıkıp bide onları tahrik edince küfür duymak biraz normal geliyo bana,küfür ettiği için ne kadar haksız olsa da o duruma durup duruken gelmemiş..
genç bi kardeşimiz oldugun için söylüyorum,seni yermıyorum yanlış anlama
sadece öfkeni kontrol edip,sinirlerini dizginlemelisin..henuz yenı evlı sayılırsın ve bu sekılde olmaz..
çünkü evlilikte o bezginlik bir başlayınca sonu ıyı bıtmıyor..bezdirme adamı.sende sakin ol..
bana hiç öyle gelmedi nedense, yazdığınız şeylere bakacak olursakNiye egleneyim banane ama adama uzuldum yazik yani