e madem beni o kadar didiklediniz tüm yorumları okuyuverseydiniz kadın dostu insanların da olduğunu görürdünüz (sizle alakası olmayan kişiler bunlar) :))bencede yorulmayın cevap yazmak için benim gibi düşünen diğer insanlara yazdıklarınızla böyle idare edin :)) kimsenin farklı düşünüdüğünü sanmıyorum hakınızda
azıcık da haddinizi bilirseniz oldu bu iş sayın fikirsiz hanım :))
ne güzel anlaştık böyle çok sevdim
onlarında problemleri sizinle aynı demek boş şeylerle uğraşmak gibi ömür törpüsü olmak gibi :)) yada geçmişin yükünü atamayıp kocaya sardırmakmı acaba ne dersin??e madem beni o kadar didiklediniz tüm yorumları okuyuverseydiniz kadın dostu insanların da olduğunu görürdünüz (sizle alakası olmayan kişiler bunlar) :))
Emin olabilirsiniz tabiki. İşim var demek güzel türkçemizde tek bir anlama gelir: işim var. Bana yapılması hoşuma gitmeyeceği için kimseye yapmam.eminim ki hiç işim var diyen birini aramamışsınızdır eminim yani
Bence onların sorunu yok ama pozitif taraflarını sayabilirim mesela empati yapabiliyor olmak kırıcı olmamaya dikkat etmek haddini bilip ne tarz konuşulması gerektiğini bilecek insanlıkta olmak.onlarında problemleri sizinle aynı demek boş şeylerle uğraşmak gibi ömür törpüsü olmak gibi :)) yada geçmişin yükünü atamayıp kocaya sardırmakmı acaba ne dersin??
Tamam işte ne güzel hadi kendinizi tebrik edin bu konuda. Hatta ilk tebriği ben yapayım. Tebrik ederim alkış.Emin olabilirsiniz tabiki. İşim var demek güzel türkçemizde tek bir anlama gelir: işim var. Bana yapılması hoşuma gitmeyeceği için kimseye yapmam.
sizin gibi biryle zaten alakam olamaz kısaca fikir beyan ettim ki destek almalısın ciddi anlamda hemdeBence onların sorunu yok ama pozitif taraflarını sayabilirim mesela empati yapabiliyor olmak kırıcı olmamaya dikkat etmek haddini bilip ne tarz konuşulması gerektiğini bilecek insanlıkta olmak.
Ama bu saydıklarım size çok yabancı üstünüze alınmayın sakın :))
önceki yorumlarınız hiç öyle demiyor ama :))sizin gibi biryle zaten alakam olamaz kısaca fikir beyan ettim ki destek almalısın ciddi anlamda hemde
hadi canım benden sana ekmek çıkmaz başkasına sardır :)))önceki yorumlarınız hiç öyle demiyor ama :))
E iyide benim tüm konularıma yorum yapmayı sen sürdürüyorsun. Bir önceki konumda da demiştim okumayın o zaman diye yine okumuşsunuz. Bir de benden ekmek çıkmaz yazmışsınız pes doğrusuhadi canım benden sana ekmek çıkmaz başkasına sardır :)))
Sorup sizce abartmış mıyım diyen sizsiniz. Tebrik ederim, alkış falan 5 yaş triplerine girmeye gerek yok. Sormuşsunuz, haksız olduğunuz söylendiğinde neden sünirleniyosunuz? Siz en iyisi yıldırana kadar aramaya, reglin arkasına sığınmaya devam edin.Tamam işte ne güzel hadi kendinizi tebrik edin bu konuda. Hatta ilk tebriği ben yapayım. Tebrik ederim alkış.
bence siz ilk yorumunuzu bir daha okuyun sizinki haksız olduğumu söylemek değilSorup sizce abartmış mıyım diyen sizsiniz. Tebrik ederim, alkış falan 5 yaş triplerine girmeye gerek yok. Sormuşsunuz, haksız olduğunuz söylendiğinde neden sünirleniyosunuz? Siz en iyisi yıldırana kadar aramaya, reglin arkasına sığınmaya devam edin.
umarım katlanılmayacak şeyler yapmazsınız siz, ne kadar anlayışsız ve kadın düşmanı gibisinizbunların 100 de birini söylesem eşim bir daha suratıma bakmaz adam hayatım fln diyor ya inanamıyorum suç eşinde yemin ederim senin gibi birine katlanıyor.
Empati önemli.İyi o zaman dua edelim de o lafı söyleyip boşanmamazlık yapmazsınız bir gün
hayat sonuçta büyük konuşmamak lazım..
umarım katlanılmayacak şeyler yapmazsınız siz, ne kadar anlayışsız ve kadın düşmanı gibisiniz
bir fikir göremedim yorumunuzda
haklısınız söylediklerinizde fikirlerinizi düşüneceğim..Empati önemli.
Eşiniz size o lafı söylese ne hissedersiniz?
Söyledi de normal karşıladınız mı?
Lanet okumak o kadar kolay basit bişey değil bence
Dünya hali benimde başıma gelebilir.ne yazıldı bilemem.yaşanan güzel günlerimin çocuklarımın hatırına okumam lanet bela
Saygı çok önemli evlilikte.aşk hikaye.
Bunu evlilik süresi uzadıkça anlayacaksınız.
beni kızdıran şey sadece bir olaya bakıp o adam size nasıl katlanıyor gibi cümleler kurmanım hanımefendi.işte Allah dağına göre kar veriyor siz yapıyorsunuz da eşiniz de sineye çekecek biri belli ki. kadın düşmanı değilim saygısızlığın her türlüsünün düşmanıyım. bir insan sırf kadınım diye arkasına sığınarak eşine veya başkasına ağzına geleni sayamaz. kabul edilemez böyle bir şey yani. eşiniz de bu muameleyi kabul ediyorsa bu şekilde evli kalmak da ona mübah ancak bir gün sabrı taşar da gidiyorum diye debilir. bu tipler sonradan patlar sonra çok üzülürsünüz. kendinize çeki düzen verin. olmayan saygıyı daha fazla bitirmeyin.
Küfürü yiyip oturmadım tabiki. Otursam sorunlar uzamazdı zaten dimi.
Hayatınız boyunca herşeyi doğru yazmış gibi konuşmayınn