Eşimin şehir dışına çıkması

O değil de hayla ne demek ya???
Herşeyiniz hatasız değil mi? Herşeyiniz.

Bob Marley'in sözü size de gelsin o zaman;
"Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun!! Ben Mükemmel değilim... ve olmak zorunda da değilim....!! Parmağın ile beni işaret etmeden önce,ellerinin temiz olduğundan emin ol.."

Adamda peygamber sabrı varmış her açışında güzel dille konuşmuş.
Bak ben olsam adam açmıyorsa beklerim sonuçta iş için orda.
Saatler geçmesine rağmen aramadı mı evet kızarım belki ama 150 kere aramam yani.
Beklerim gelince sorarım.
Bu adama bukadar güvenmiyorsan boşan kardeşim.
Bukadar özgüvensiz olmayın.
Aldatıyorsa bile bu şekilde öğrenemezsiniz.

Kızlar konu sahibinin yazdığı cevaplara bakıyorum da konu fake bence
Çözmüşsünüz hafiye gibisiniz maşallah.
Hayır nasıl cevap vereyim anlamadım.
Kocama sabır dileyene iletirim diyorum.
Düzgünce fikir verene gayet düzgünce cevaplar yazıyorum.
Haddini aşıp beni yargılayanlara da gerekli cevapları veriyorum.

Normal bir insanın yapacağı şeyler yani

Adet doneminde olmaniz bu tavirlarinizin aciklamasi olamaz durmadan ara mesaj yagmuru kufurler engel.. siz normalde de mi boylesiniz ergen gibi. Adamin yerinde olsam bosardim falan demiyorum zaten simdiye kadar bosamadiysa ona mustehak..
Çözdünüz olayı tebrikler. Kime ne müstehak ya Allah aşkına ne biliyorsunuz? Bir olaya bakarak bunu söylemek bu kadar kolay mı? Ben bu olayda hatamın farkındayım zaten. Ama bu zamana kadar neler yaşadık ben boşamadıysam sevinmeli asıl. Sizin gibi hemen yargı verenler gerçekten çok fazla itici geliyor çok

kocama bağlı hale gelmişim kendi hayatım yok ve 13 yaşındayım birde çalışmıyorum???
Bağlı değilim, çok şükür kendi hayatım bar, 22 yaşındayım, çok güzel bir işim var

Ama siz olayı çözmüşsünüz, eğlendiyseniz sorun yok

Küfürü yiyip oturmadım tabiki. Otursam sorunlar uzamazdı zaten dimi.
Hayatınız boyunca herşeyi doğru yazmış gibi konuşmayınn

edebimle beklerim ne demek ya? siz bana dolaylı yoldan bir şeyler mi demek istiyorsunuz? keşke yorumunuzu da o şekilde yapabilseymişsiniz. saygılı bir şekilde! ama sizin gibi kadınlar başkalarını aşağılamaya çalışmaktan haz alırlar dimi unutmuşum

hatalı olduğumun farkındaydım zaten konuyu açarken evet yanlış haklısınız yapmamam gerek.

Seni kızdıran şey seni ciddiye almaması ve bunun seni daha çok sinirlendırmesı hiç bişe olmamış gibi davranması sen onu aramasını beklerken o bunu umursamaması falan bence sende kasma kacan kovalanır sende cıddıye alma takma o rahatsız olmaya baslar bu sefer

İyi yapmışsın bacım korkutmak lazım .bişey yapacağı varsa da artık yapmaz . Öyle her dediğine evet olmaz .ama çokta şaapma yani:)
Bitanesin ya :) cidden bu kadar yorum arasında kadın dostu birilerini görmek güzel
Ama evet çok da şey yapmamak lazım :))

Bence hobi, kurs filan yetmez konu sahibine. Tedavi olması şart.

Konu sahibi okurken bana afakanlar bastı, bu ne özgüvensizlik ve seviyesizlik.
Sizin yorumunuzdaki seviyesizliği nasıl yapalım peki?
Şuan beni ezdiğinizi mi zannediyorsunuz? Umutsuz vakasınız kadın düşmanı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…