Eşimin şehir dışına çıkması

Adam şiddet mi gösteriyormuş, elleri kırılsın.
Böyle bir muamele az bile kocasına o zaman.

Adet öncesi sendromu tedavi edilebilir bir durumdur,
Yapmanız gereken şey bir kadın hastalıkları uzmanına başvurmaktır. Hekiminiz sizi ciddi bir sorgulamadan ve muayeneden ve de gerekirse laboratuar tetkikinden geçirip, değerlendirecek,
Psikiyatrist bir doktorla beraber ilaçlı veya ilaçsız tedavinizi düzenleyecektir.
Lütfen tedavi olun, eşiniz de sizde, bizde kurtulalım :KK55:

Adet öncesi sendromu tedavi edilebilir bir durumdur,
Yapmanız gereken şey bir kadın hastalıkları uzmanına başvurmaktır. Hekiminiz sizi ciddi bir sorgulamadan ve muayeneden ve de gerekirse laboratuar tetkikinden geçirip, değerlendirecek,
Psikiyatrist bir doktorla beraber ilaçlı veya ilaçsız tedavinizi düzenleyecektir.
Lütfen tedavi olun, eşiniz de sizde, bizde kurtulalım :KK55:
bir dahaki sefere artık

Adam şiddet mi gösteriyormuş, elleri kırılsın.
Böyle bir muamele az bile kocasına o zaman.
bilmiyorum ki belkide geçmişin acısını çıkarmaya mı çalışıyorum ne anlamadım canım..

bir kisi daha vardi boyle yazmiyor vs vs diyen kimdi ki neyse.
kocana bukadar sardiracagina evdeki bos vakitlerinde kitap oku hayla ne demek ya? hic mi okumadin gormedin.

kocam gorusmedeyken ben kocami arasam bikac kez adam vurur beni.
Ne kadar patavatsızsınız.
Ben çok okudum, gezdim, gördüm, bilirim. Siz cümlenin sonuna nokta koymayı akıl edecek ama baş harfine büyük harfle başlayamayacak kadar niteliksizsiniz mesela benim gözümde.

O zaman Bob Marley'in bir sözü benden size gelsin;

"Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun!! Ben Mükemmel değilim... ve olmak zorunda da değilim....!! Parmağın ile beni işaret etmeden önce,ellerinin temiz olduğundan emin ol.." :KK54:

Eşim başka şehirde çalışıyor, ben 15 gün yurtdışı tatili yaptım geldim, hiç böyle bir günümüz olmadı, biraz anlayış ve güven. Bir şey varsa eninde sonunda çıkar.
O şekilde hareket etmeye çalışacağım..

Eşine neden güvenmiyorsunuz? Önceden aldatma teşebbüsleri mi oldu diye önceki konularınıza baktım, sürekli bir boşanma sözü geçiyor sanırım evliliğinizde. Üstelik şiddet de varmış, küfür gözüme gözükmedi o bakıma bu konuda..
Bence karşılıklı olarak çekidüzen verin kendinize. En azından saygıyı kaybetmeyin.. bu konuda sizi hatalı buldum.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Hayır aldatma gibi bir olay olmadı ama evet ikimizde bazen çok fazla yükseliyoruz ve büyük sorunlar yaşıyoruz. Frenlememiz gerek..

Siz eşinize huzur vermemek için yemin mi ettiniz ? Hani derler ya erkekler 30 yaşına gelmeden olgunlaşmaz falan, siz daha ergenliğinizi tamamlamadan evlendirilmişsiniz.

Size tek tavsiyem biraz grurlu olun da müsait olmayan insanı 100 milyon kere aramayın, her durumda sıkıştırmayın. Dua edin adam telefonu kapatmamış. Umarım en kısa zamanda adam sizden kurtulur.
Bir kere o evlendirilmişsiniz değil evlenmişsiniz olacak çünkü kendi isteğimle evlendim.
Arayıp aramama durumunun gururla ilgili olduğunu zannetmiyorum.
Umarım KK da sizin gibi itici yorumlar yapan kadınlardan kurtulur.

Ben şu an okuyunca offf dedim...
Adamın durumu içler acısı sizin anlatmanız garip ben kızdım o hayatım fedi ben bağırdım o ağlamaklıydı...
Eşimin beni bu duruma sokmasını istemem bende ona yapmam saygı sıfır muhtemel siz çalışmıyorsunuz olabiliyor bazen çalışırken malum telefon açılmayabikir ki eşiniz açıp durumuda izah etmiş.sizde eşinize karşı şu anlatıma bakarak bi üstünlük kurma çabası sezdim
Adamın durumunun içler acısı olduğunu düşünmüyorum ama bir güç savaşı halinde olduğumuz kesin..

Aman aman kızmasin malum bizim hormonlar da dengesiz su aralar :) Ama sadece bu baslikta degil, bircok kisinin hayla yazdigini goruyorum bir anlam veremiyorum... neyse cok da sey yapmamak lazim galiba.
bencede çok şey yapmayın derim

Eşinizin yerinde olsam sizden bosanirdim

Sizinle hala evli kalması hem hayret verici asıl bu şüpheli davranış okadar diyeyim
Ben bile gerildim burda

Eski konularınızda eşinizin size şiddet uyguladığını yazmışsınız. Tanımadığım etmediğim adama bol sabır dileyecek değilim, belli ki sizi biraz da o dönemler yıpratmış.

Ama şunu söyleyeyim; her şey daha iyi olabilir. Siz biraz hırçınlığınızı azaltmaya bakın, yani "tebriks" diye sinir etme taktikleri falan çocuk işi. Hanımefendiliği benimseyin. Psikolog faydalı gelir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, evet belkide o dönemlerin acısını çıkarıyorumdur kendimce..

Bende çok takıldım amasinir etmemek icin bir sey demedim malum bayan biraz agresif bir dönemde :)
:):) ne kadar eğlenceli yorumlar bunlar. başkasının sıkıntısını eğlenceye çevirmek harika

Yani o kadar satır okıdum
Demişsin ki oaragrafları okuyun hakkımı yemeyin, ne hakkıysa...
Sonrada Allah kocana sabır versin gibi şeyler yazmayın demişsin
Boşuna okumuşum o zaman
Haksız olduğumun farkındayım zaten ben. Sadece fikir almak istediğim için konu açtım.

X