Eşimin şehir dışına çıkması

Saat basi bosanicam diyosun, saat basi ariyosun. Saat basi arayan insanin whatsapp ta engellemesinin amacini zaten hic anlamadim.
Ama bence olay kocan ya da aramamasi fln degil.
Ic huzurun yok en yakinda ki kisiden aliyorsun hincini.
Belkide..

Muhtemelen.. Yani o an çok sinirlendim neden sinirlendim şuan bende kendime şaşırıyorum

haklısınız. bende öyle yapmamaya çalışacağım bakalım..

okuduğum en güzel ve samimi yorumlardan biri. teşekkür ederim yorumunuz için inşallah kendimi frenlemeye çalışacağım.

saol canım ama yinede kendimi frenlemem gerek tabi..

Daha ne kadar burnunu sürteceksin bu kadar insafsız olma sen ona öyle yaparsan en ufak bi hareketinde patlak verir ne var bunda işi varmış ki çalışan adama neden ilim var denmez evde otursa her şeyine karışsa ne yapacaksın yada çalışmasa eve para getirmese çok yanlış şu yaptıgın ne döneminde olursan ol senin için yorulan adamı bu kadar üzme bak gerçekten ben okurken yuh dedim benim eşim aramayı unutur bile ne yapacak aramasa gidip başka kadına nikah mı basacak iki saat çinde fingirdeyecek mi? Bu aramadı kesinn beni sevmiyor ergen triplerinş bi an önce bırakın bence

Amin inşallah saol.. Dediklerinde haklısın..

Adamin isi var isi.butun gun senle konusup napcak

Senin gibi evde bos bos oturup senaryo yazmiyo evde.

Rahat birak adami yaaaaa..
evde boş boş oturduğum haberini dumanla mı aldınız yoksa kuşlar mı fısıldadı??

Ne istiyorsun adamdan yahu?

Biraz nefes aldir rahat birak adami.

Kendinize bir ugras bulun dusun su adamlarin yakasindan artik.

Cekilecek dert degilsin ha. Off offf adamin isi var senin gibi kadinla yazik valla
Eşime ileteyim mi dediklerini? sırf yorum yapmak için yazmayın şuraya yorumunuzda bir fikir bile bulamadım

Nasil senin gibi kendi dilinden bihaber olanlarin konu acmasi serbestse benim de hakaret etmeden istedigim yorumu yapmam serbest.
En azından haddini bilebilirsin değil mi?
Kendi dilinden habersiz derken? Sizin gibi kendini dört dörtlük göstermeye çalışan, bir yazım hatasının bile üstüne bu derece giden birinden çok da bir şey beklememek lazım tabi. Vizyonunuzu genişletin sadece yeterli olur umarım.

Bakın bende hakaret etmedim. Sabaha kadar konuşabilirim bu şekilde.

haklısınız fikirleriniz için teşekkür ederim o an ters bir saatime mi denk gelmiş bilemedim yani

Eşinizin yerinde olsam sizden bosanirdim

Sizinle hala evli kalması hem hayret verici asıl bu şüpheli davranış okadar diyeyim
Ben bile gerildim burda
E umarım o duruma düşüp boşanmazsınız o zaman ne diyeyim??
Hayret verici olan fikir vermek için değil de insanı yermek için yorum yapmanız bencede.

E siz çözmüşsünüz olayı o zaman hadi halaya

sırf yorum yapmak için yapmışsınız. muazzam iticisiniz.

sende itici ve fikirsizsin ama ben yüzüne vuruyor muyum?

fikirsizlikten ölmeyin aman dikkat

Çok tatlısın eşin çok şanslı bi insan.

doğru diyorsunuz bende azıcık frenleyeceğim kendimi

haklısınız yani kendime hakim olmam lazım öyle anlarda ama birden olaylar gelişiyor tabi bende durumun farkındayım..

İşine gelen yorumlara ayyyy ne güzel yorum , işine gelmeyen yorumlara bas fırçayı , çok seviyesizsin!!

Bence eleştiriye gelemeyecek insanlar açacakları konuları bi kağıda yazmalı ve altına hayali yorumlar yapmalı duymak istedikleri şeyleri yazmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…