Eşimin şehir dışına çıkması

Arkadaşlar dediğim gibi adet dönemimdeyim çok sinirli agresif olabiliyorum. Lütfen Allah kocana sabır versin ne biçimsin gibi şeyler yazmayın ya sonra banı yiyorum cevap veriyorum dayanamayıp beni üzmeyiz plzzz..

Nasıl demeyelim ki?? Saçmaladıkça saçmalamışsın. Küfrü haklı çıkarmaz ama adam nasıl kibar davranmaya devam etmiş hayret. Sabrın sınırlarını zorlamışsın. Adam hayatım dedikçe sen 'hala' üstüne gitmeye devam etmişsin.

Herşeyi regl dönemi ve hamilelik hormonlarına bağlamak da moda oldu.

Dedirtene kadar da elini ardına koymamışsın çünküsü :/#

Böyle davranmanizi regl dönemine bağlayıp durmayın.
Kocaniza bağımlı hale gelmissiniz kendinize ait bir hayatınız yok.
Kendinize ve eşinize ve de evliliğinize sayginiz yok.
Bir de muhtemelen calismiyorsunuz boş vaktiniz çok.
Ya da 13 yaşında bir ergensiniz.
Yani kısaca sorun regl dönemi değil milyarlarca kadın regl oluyor çünkü.

Adet doneminde olmaniz bu tavirlarinizin aciklamasi olamaz durmadan ara mesaj yagmuru kufurler engel.. siz normalde de mi boylesiniz ergen gibi. Adamin yerinde olsam bosardim falan demiyorum zaten simdiye kadar bosamadiysa ona mustehak..

Kızlar konu sahibinin yazdığı cevaplara bakıyorum da konu fake bence

Kızmazsanız bende kısa sürede siniri geçen birisiyim.
Banada yapsanız bende teli açmazdım arkadaşımın yanında.

Yani o kadar satır okıdum
Demişsin ki oaragrafları okuyun hakkımı yemeyin, ne hakkıysa...
Sonrada Allah kocana sabır versin gibi şeyler yazmayın demişsin
Boşuna okumuşum o zaman

Eski konularınızda eşinizin size şiddet uyguladığını yazmışsınız. Tanımadığım etmediğim adama bol sabır dileyecek değilim, belli ki sizi biraz da o dönemler yıpratmış.

Ama şunu söyleyeyim; her şey daha iyi olabilir. Siz biraz hırçınlığınızı azaltmaya bakın, yani "tebriks" diye sinir etme taktikleri falan çocuk işi. Hanımefendiliği benimseyin. Psikolog faydalı gelir diye düşünüyorum.

Bende çok takıldım amasinir etmemek icin bir sey demedim malum bayan biraz agresif bir dönemde :)
Aman aman kızmasin malum bizim hormonlar da dengesiz su aralar :) Ama sadece bu baslikta degil, bircok kisinin hayla yazdigini goruyorum bir anlam veremiyorum... neyse cok da sey yapmamak lazim galiba.

Ben şu an okuyunca offf dedim...
Adamın durumu içler acısı sizin anlatmanız garip ben kızdım o hayatım fedi ben bağırdım o ağlamaklıydı...
Eşimin beni bu duruma sokmasını istemem bende ona yapmam saygı sıfır muhtemel siz çalışmıyorsunuz olabiliyor bazen çalışırken malum telefon açılmayabikir ki eşiniz açıp durumuda izah etmiş.sizde eşinize karşı şu anlatıma bakarak bi üstünlük kurma çabası sezdim

Siz eşinize huzur vermemek için yemin mi ettiniz ? Hani derler ya erkekler 30 yaşına gelmeden olgunlaşmaz falan, siz daha ergenliğinizi tamamlamadan evlendirilmişsiniz.

Size tek tavsiyem biraz grurlu olun da müsait olmayan insanı 100 milyon kere aramayın, her durumda sıkıştırmayın. Dua edin adam telefonu kapatmamış. Umarım en kısa zamanda adam sizden kurtulur.

Eşine neden güvenmiyorsunuz? Önceden aldatma teşebbüsleri mi oldu diye önceki konularınıza baktım, sürekli bir boşanma sözü geçiyor sanırım evliliğinizde. Üstelik şiddet de varmış, küfür gözüme gözükmedi o bakıma bu konuda..
Bence karşılıklı olarak çekidüzen verin kendinize. En azından saygıyı kaybetmeyin.. bu konuda sizi hatalı buldum.

Eşim başka şehirde çalışıyor, ben 15 gün yurtdışı tatili yaptım geldim, hiç böyle bir günümüz olmadı, biraz anlayış ve güven. Bir şey varsa eninde sonunda çıkar.

bir kisi daha vardi boyle yazmiyor vs vs diyen kimdi ki neyse.
kocana bukadar sardiracagina evdeki bos vakitlerinde kitap oku hayla ne demek ya? hic mi okumadin gormedin.

kocam gorusmedeyken ben kocami arasam bikac kez adam vurur beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…