Eşimin şehir dışına çıkması

Yani artık uzatmasam mı sizce? Yoksa bana iyice yanaşana kadar sürdürsem mi? Yoksa burnunu iyice mi sürtsem bilemedim..
tek kelimeyle yuhhh diyorum canım yaptığının ne kadar mantıksız olduğunun farkındasın dimi yazık adama gerçekten aranız ne güzel düzeliyorkan azıcık diline sinirine hakim olmaya çalış öfkeyle kalkan zararla otururmuş

Çok abartmadınız mı sizce. Adamı boğmuşsunuz resmen. Benim eşimde şehir dışına gidiyo hatta kalıyo ben hiç bu kadar arayıp sıkboğaz etmem adam iş için gidiyo sürekli bize laf mı yetiştircek. Siz eşinizden neden şüpheleniyosunuz yapmak isteyen her yerde yapar. Bu kadar kafaya takıp kendınizide eşinizide yıpratmayın bence.
haklısınız daha dikkat edeceğim artık bende öyle kadar aldım zaten yorumunuz için teşekkürler.

1 olay mi kactane konu acriginizin kendiniz ve esinizle ilgili neler anlattiginizin farkinda degilsiniz heralde.
madem konulara baktınız o kadar biliyorsunuz eskiden şiddet göstermiş olması hakkında birşey demezsiniz değil mi? erkekler kulübü yan tarafta

G gkk1 ara ara okudum, eleştiriye açık ol lütfen, kötü eleştiriler kendini görmeni sağlar bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa biraz düşün derim.. Biraz bunaltıcısın, benim eşim gün içerisinde sadece bir kez arar, bir iki mesaj, zırt pırt ne konuşacağız ki. Adam aramış konuşmuş zaten iş için gitmiş iş görüşmesinde olupta telefonuna cevap verememesi normal değil mi ? Sen baskı yattıkca onu yalan söylemeye teşvik ediyorsun gibi geldi bana. Mesela görüşmede başkasıda varmış ama sen abartıp tartışırsın diye sadece elaman demiş onada tartışmışsın.. Ben diğer konularınıda biliyorum. Her bayan çok ilgi ister bende isterdim muhakkak, ama zamanla eşimin beynini didiklemekten vaz geçtim adamın huyu bu napayım ne zamana kadar huzursuz olmaya devam edeceksiniz ? Biraz sevsin adam sizi, biraz bağla kendine, onun için fedakarlık yap ki o da sana karşı kendinden ödün versin.
Bu arada 21 yaşında 1 yıllık evli bir bayanım..
Canım bak eleştiriye gerçekten açığım kimseden olumlu bir yorum beklemiyorum zaten ama bunu herkes haddini bilerek yapmalı. Beni yargılayarak yada konumla dalga geçerek değil.

Diğer dediklerine hak veriyorum umarım o şekilde yapabilirim.

Yabancılar eleştirince kötü oluyorlar ama sen bi hayatı paylastigin eşine bosanalim derken iyisin haklisin. Ben anlamadim. Çok çocukça davranmissin. Ve uzatiyorsun. Ve abartıyorsun
yabancılar eleştirince değil hadsizlik yapınca kötü oluyorlar. ve evet boşuna abarttım farkında olduğum için buraya yazasım geldi zaten

Bence tepkileriniz çok fazla ve yanlış. Adam bırakın da nefes alsın. Gerçekten eşiniz çok çok sabırlı. Adamı ayakta alkışlamak istedim. Lütfen eşinizin kıymetini bilin

Biraz sakin olmaya çalışın boşuna birbirinizi yıpratmayın. Bu tarz tartışmalar birikir ve bi yerden sonra sizi kopma noktasına getirebilir
haklısınız. umarım bir daha bu şekilde şeyler yaşamayız..

Adamdaki o sabır, sakinlik metanet..
Sizdeki sinir, terslik, dengesizlik, şüphecilik, özgüvensizlik, kontrol etme çabası vs vs..
Hele ilişkideki o inişli çıkışlı küfürle başlayıp hayatım'la biten hitaplar..
Müthiş.
Inşallah adet döneminiz bitince unutursunuz bu günleri ne diyelim.
Özgüvensizlik??

Ya sizdeki bu hadsizlik? harikaa

Yazdığınızi sonuna kadar okuyamadım bile. Eşim bana bu kadar hesap sorup sikbogaz etse ben onunla yaşayamam. Azıcık kişisel alanlara saygı. Size de yazık. Yaşanır mı sürekli bu ruh haliyle.
haklısınız farkındayım bende zaten hatamın kafamı toplamam gerek..

Sizin yorumunuzdaki seviyesizliği nasıl yapalım peki?
Şuan beni ezdiğinizi mi zannediyorsunuz? Umutsuz vakasınız kadın düşmanı gibi
Seviyesizlik? Amacım sizi ezmek değil kesinlikle. Kadınların ezilmesine, üzülmesine dayanamayacak kadar da çok seviyorum hem cinslerimi. Kıskançlığınızın normal olmadığını düşünüyorum sadece.

G gkk1 eşine yaptığın şeyin aynısını yapıyorsun şimdi burada gereksiz cevaplarla kendini meşgul edip yoruyorsun
Herkese ve herşeye cevap vermek zorunda değilsin
Tabi eğer zevk veriyorsa o da ayrı bir problem

Eşiniz gerçekten sabırlı birisi ama sizde oyalanacak bişeyler bulun kendiniz için yapın bunu özellikle,zevk alacağınız hobiler edinmeyi deneyin, pasta börek kursu olur örgü vs yada en basitinden çıkın dolaşın, arkadaşınızı çağırın böyle şeylere kafanızı yormayın yahu, daha yaşınız 22 ablacım yapmayın.Birde sizi sürekli konulardan biliyorum hep whatsup yazıyosunuz whatsapp o :KK43:
:KK70: :KK70: nasıl dikkat ettiniz güldürdünüz beni ya istemsizce..

Daha dikkat etmeye çalışacağım inşallah

E ne diyelim? Sizde zaten soylenmesi gerekenleri soylemissiniz. Adama yazik. Kacsin kurtarsin kendini. Cok paronayakca dusunceleriniz var. Ayrica kufur edip, bagirip cagirip sonrada hesap sormaniz, oturmaya gidicez diye hicbir sey yok gibi davranmaniz, kocanizin o kadar laftan sonra hala hayatim demesi cok samimiyetsiz.
Sizin de yorumunuz bana çok samimiyetsiz ve fikirsiz geldi.
Sırf yazmak için yazmışsınız.

Evlendiğim güne lanet olsun lafını söylediysem boşanma dilekçesini vermişimdir ya da mahkemedeymahkemedeyimdir
Çok ağır bi laf

Anlamıyorum şimdi ki evliliklerde düğün günü aman kendini ezdirme diye kafalara mı çakılıyor
İyi o zaman dua edelim de o lafı söyleyip boşanmamazlık yapmazsınız bir gün
hayat sonuçta büyük konuşmamak lazım..

Bu ne ya? Adam kaçıp kendini kurtarmalı.
Ne kadar derin düşüncelere sahip bir yorum yapmışsınız? Çok kafa patlattınız mı konu üzerine?
Sırf birşey yazayım diye yazmışsınız.
Eşime iletirim dediğinizi ne diyeyim yani bu anlamsız yoruma bilemedim

Bazı insanlar laf sokmayı, kötü konuşmayı ,negatifligi matah birşey sanır. Güzel olduğunu zanneder . Konu sahibi tam da böyle... Verdiği cevaplar ... Eşiyle bile ! Diyologu böyle olan insanın normal iletişim kurabilmesini beklememek gerek aslında...

-esinizden baska mesgale edinin. Calismiyorsaniz çalışın. Çalışıyorsanız sanat veya spora yönelin.
- kendinize yapılmasını istemediğiniz seyi baskasina ozellikle de esinize/ hayat arkadaşınıza yapmayın.
- icinizde kuşku varsa zaten o evliligi sürdürmeyin ya da eşinize guvenmeyi ogrenin. En kotu ihtimalle seyehatlere bundan sonra siz de gidin.
- içinizden çıkan canavar için reglin arkasina sığınmayin. Biz de kadiniz biz de regl oluyoruz ama söylediğiniz ve yaptıklarınız gercekten insanda nefret uyandırır cinsten. Unutmayin her sabır taşı Birgün çatlar. Esiniz de bir gün ehh yeter be diyerek sizi triplerinizle basbasa birakabilir...
Teşekkür ederim yorumlarınız için.. haklısınız ne diyeyim..

X