Eşimin şehir dışına çıkması

Adamdaki o sabır, sakinlik metanet..
Sizdeki sinir, terslik, dengesizlik, şüphecilik, özgüvensizlik, kontrol etme çabası vs vs..
Hele ilişkideki o inişli çıkışlı küfürle başlayıp hayatım'la biten hitaplar..
Müthiş.
Inşallah adet döneminiz bitince unutursunuz bu günleri ne diyelim.

Bence tepkileriniz çok fazla ve yanlış. Adam bırakın da nefes alsın. Gerçekten eşiniz çok çok sabırlı. Adamı ayakta alkışlamak istedim. Lütfen eşinizin kıymetini bilin

Biraz sakin olmaya çalışın boşuna birbirinizi yıpratmayın. Bu tarz tartışmalar birikir ve bi yerden sonra sizi kopma noktasına getirebilir

Ne kadar kolay "boşonon" demek ya valla tebriks.
Bende farkındayım bazı şeylerin buraya yazıyorum yani insanı çileden çıkarırsınız
Yabancılar eleştirince kötü oluyorlar ama sen bi hayatı paylastigin eşine bosanalim derken iyisin haklisin. Ben anlamadim. Çok çocukça davranmissin. Ve uzatiyorsun. Ve abartıyorsun

G gkk1 ara ara okudum, eleştiriye açık ol lütfen, kötü eleştiriler kendini görmeni sağlar bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa biraz düşün derim.. Biraz bunaltıcısın, benim eşim gün içerisinde sadece bir kez arar, bir iki mesaj, zırt pırt ne konuşacağız ki. Adam aramış konuşmuş zaten iş için gitmiş iş görüşmesinde olupta telefonuna cevap verememesi normal değil mi ? Sen baskı yattıkca onu yalan söylemeye teşvik ediyorsun gibi geldi bana. Mesela görüşmede başkasıda varmış ama sen abartıp tartışırsın diye sadece elaman demiş onada tartışmışsın.. Ben diğer konularınıda biliyorum. Her bayan çok ilgi ister bende isterdim muhakkak, ama zamanla eşimin beynini didiklemekten vaz geçtim adamın huyu bu napayım ne zamana kadar huzursuz olmaya devam edeceksiniz ? Biraz sevsin adam sizi, biraz bağla kendine, onun için fedakarlık yap ki o da sana karşı kendinden ödün versin.
Bu arada 21 yaşında 1 yıllık evli bir bayanım..

alakası yok. kimse burda yaptığımı desteklemiyor zaten. ama bence şöyle yap böyle yap diyorlar.
sizin gibi sen şöylesin böylesin demiyorlar.
alay etme tarzınız mide bulandırıcı..
Ah canim ya kiyamam hassas midene gaviskon al canim bir de ac karinla metpamid.

Çok abartmadınız mı sizce. Adamı boğmuşsunuz resmen. Benim eşimde şehir dışına gidiyo hatta kalıyo ben hiç bu kadar arayıp sıkboğaz etmem adam iş için gidiyo sürekli bize laf mı yetiştircek. Siz eşinizden neden şüpheleniyosunuz yapmak isteyen her yerde yapar. Bu kadar kafaya takıp kendınizide eşinizide yıpratmayın bence.

Bence hobi, kurs filan yetmez konu sahibine. Tedavi olması şart.

Konu sahibi okurken bana afakanlar bastı, bu ne özgüvensizlik ve seviyesizlik.

Hemen özür dile eşinden

Benim eşim işyerindeyken yada şehirdışındaykrn önemli birşey olmadıkça aramam
Müsait oldukça o sizi arar zaten

Evlendiğiniz adamlara hiç mi güvenmiyorsunuz yahu? Ben eşimi arasam ve açmasa işi var, yoğun, meşgul diye düşünürüm. Güveniyorum ona, neden bi haltlar karıştırdığını düşüneyim ki?
Keza o beni aradığında da toplantıdaysam ya da acil bi işim varsa açmam. Ve bugüne kadar hiç aldatmadım.
Acilen iş bulmalı ve yoğun zamanlarınızda telefona cevap vermediğinizde eşinizin günahını aldığınızı anlayarak ondan özür dilemelisiniz. Yoksa daha çok küfür kuyamet kavga edip sonra da bunu sindirmek zorunda kalırsınız.

İyi yapmışsın bacım korkutmak lazım .bişey yapacağı varsa da artık yapmaz . Öyle her dediğine evet olmaz .ama çokta şaapma yani:)

Arkadaşlar pazartesi günü yazılan herşeye tek tek cevap vereceğim şimdi şöyle bir yüzeysel okudum.
Genel olarak şunu diyim şimdilik gerçekten fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Her türlü eleştiriye açığım gerçekten ve çoğu arkadaşa hak verdiğimi dediklerini uygulayacağımı belirterek teşekkürlerimi sundum zaten. Allah razı olsun tutumlarından dolayı.
He gelelim yazık adama sen şöyle çekilmezsin böylesin bilmem ne diyenlere. Bunlar benim gözümde hiç bir fikri olmadığı için sırf bişey diyim laf olsun torba dolsun diyen karşısındakinin sıkıntısını dalgaya vuran bide kendini hayla haklı bulmaya çalışan tipler.

Yazık adama yazan birine ne diyeyim ki ben yani tamam iletirim diyip geçiyorum

Sen şöylesin böylesin diye üzerime atlamaya çalışan kadınlar da bir olayda nasıl böyle saçma sapan yargılara varıyorlar hiç anlamadım anlamıycam ki zerre umrumda da değil.

Biraz kadın dostu olmalarını tavsiye ediyorum sadece. Burda hatasını az çok bir insan var özeleştiri yapabilen bir insan var (ki o ben oluyorum) fikir almak isteyen bir insan var. Ama o kadar içlerine işlemiş ki saldırma içgüdüsü durdurulamıyorlardıı

Akıl fikir veren güzel iyi kalpli kadınlar sizi seviyorum. Eşimle güzelce konuşup tatlıya bağlayacağım inşallah ki zaten az önce konuştuğumuzda da seni çok seviyorum diyerek kapattı eşim telefonu ilk küfrü o etti diye böyle bu kadar ılımlı sanırım yada hasta olduğumu bildiğinden böyle bilemiyorum.

Şunu da söyleyeyim burda çok yazılar okudum bazı kadınların böyle ezikler gibi yazmasına kadına çullanmasına dayanamayıp konuyu kapattıranlar.

Maalesef onlardan değilim ben dirayetliyimdir. Pazartesi yazmış olanlara özellikle cevap vereceğim. O kadar uğraşıp yorum yazılmış sonuçta cevap vereyim ki saygısızlık yapmış olmayayım.

Destek olanlara minnetlerimi sunarım cansınız balsınız..

Adam peygarber evladıymış valla.tamam regl zamanı hırcın olursun sinirli olursun falanda sen resmen b.kunu çıkarmışsın.insanın üstüne okadar gidilirmi çok itici davranmışsın.yanımda eleman var diyo sen hala bagırıp cagırıyosun en nefret ettiğim şeydir başkalarının yanında insanın zor duruma düşürülmesi.her erkekte eşin kadar sakin davranmaz emin ol.hem artistlik yapıp adamı engelliyosun hem ısrarla arayıp nerdesin diyosun.boşarım ederim diyosun hemde ertesi gün arayıp misafirliğe gidicez diyosun kendini ne kadar kötü bi duruma düşürdüğünün farkındamısın.yapma çok yanlış yaptıgın!

Benim eşim de gider iş için sabah konuşuruz bide akşam bazen bir hafta kaldığı olur asla kötü bişey yapacağı gelmez aklıma gün içinde bazen resim atar bide böyle sizin yaptığınızın üçte birini yapsam çoktan bileti verirdi bana zaten yoğun işleri edebimle gelmesini bekler saygımda kusur etmem baştan aşagı yanlışsınız

Tavsiye mi istiyorsunuz. Bosu bosuna esinizin de kendinizin de canini sikmayi kesin. Esiniz size kufur ettiginde ona kufur etmek yerine yaptığınin ne kadar yanlis oldugunu ve bunu asla kabul etmeyeceginizi ogretin. Boylece kufuru yiyip oturmak zorunda kalmazsiniz.
Adami da bi rahat birakin kendinize esinizden baska ugraslar bulun.

Bu arada hayla degil o hala!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…